Dlaczego z założenia zakładacie sobie że zostaniecie wyśmiani, poniżeni itd. Muzyka Kaczmarskiego ma przekaz, utwory takie jak Obława czy Nasza Klasa dają do myślenia. Dla mnie świetne.
Paradoksalne stwierdzenie prawda?
Czy ktoś był na Ozzym lub JP ? Nie mogłem być ani na jednym ani na drugim i nie wiem czy żałować bardzo czy tylko troszkę :(
Wężyk, koncert Ozzego z tego co słyszałem i widziałem w telewizji był fenomenalny. Ludzie zachwalali ten koncert, mówili że było warto za każde pieniądze. Ozzy był w świetnej formie. A co do Judas Priest to nie mam pojęcia, zapewne był to kolejny udany koncert ^ ^
Obrażasz mnie tą patologią? Bo mnie to uraziło. Z tymi wrzaskami to chodziło mi o życie. Te codzienne szumy i krzyki. Nie przyjemnie jest siąść sobie i coś cichego puścić?
To się nazywa growl i jest to sztuką. Założę się że nie dałbyś rady 40min w warunkach koncertowych tak "krzyczec" ^ ^ .
Szykuje się istna uczta dla wszystkich fanów folku, 3.10 odbędzie się Heidenfest: Finntroll Turisas Alestorm Arkona Trollfest Skálmöld, Wintersun, Dornenreich, Todtgelichter zagrają w warszawskiej stodole. Warto się wybrac, pozdrawiam!