Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Uczulenie xD  (Przeczytany 4368 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Michal

• BANITA
    • Użytkownik
    • Piwa: 0
    • Arrrr
    Odp: Uczulenie xD
    « Odpowiedź #15 dnia: Lipca 02, 2009, 00:31:44 »
    Moja wypowiedź może trochę podchodzić pod offtop ale nawiązuje do tematu o uczuleniach.
    Gdzieś tak w 1 klasie podstawówki mieliśmy badania na uczulenia. Pamiętam tylko to, że dmuchało się w jakieś rurki, w jakiś sposób wkręciłem panią doktor i napisała, że mam uczulenie na pyłki kwiatowe, jak się póżniej okazało nic takiego nie miałem :)
    Ogólnie uczulony na nic nie jestem z czego się bardzo cieszę.
    Nie ma mnie
    Dezaktywowane konto. Nowe konto -> (klik!)

Offline Kasparus

• Użytkownik
    • Piwa: 1
    « Odpowiedź #16 dnia: Lipca 03, 2009, 14:03:45 »
    No cóż... u mnie łatwiej powiedzieć, na co nie mam. :( Łącznie z kotem, którego to zwierzaka bardzo lubię, ale zabawa z takowym to prawdziwy hardcore, bo raz mnie drapnie to mi się ranka pieprzy przez 3 tygodnie... No a jak się takim sztachnę, to zaraz katar, kichańsko i "fokule".

Offline PBaran

• Użytkownik
    « Odpowiedź #17 dnia: Lipca 09, 2009, 21:36:25 »
    Ja zawsze jak jestem w szkole to mam katar XD. Oczywiście nie jestem uczulony na szkołe tylko na kurz.

Offline Jezus

• Użytkownik
    « Odpowiedź #18 dnia: Lipca 10, 2009, 14:34:51 »
    Kurde zaraz się okaże że jakieś 85% forumowiczów to alergicy, w tym jakieś 30% to super ciężkie przypadki. Ja na szczęście (bo tylko na to) i nieszczęście (bo to dla mnie prawdziwa tragedia) jestem uczulony na cukier w mleku (nie pamiętam nazwy). Gastrolog mówiła że dość duży % ludzi ma taki problem i nawet nie zdaje sobie z tego sprawy. Czym się to objawia? A no tom że po mleku nie mogę wyjść z toalety przez kilka godzin a tyłek piecze niemiłosiernie (zazwyczaj od szorstkiej srajtasmy ale zdarza się też od prawdziwej salwy armatniej do muszli). Strasznie nad tym ubolewam bo uwielbiam mleko: dopóki nie odwiedziłem gastrologa jadłem płatki z mlekiem niemalże codziennie (czasem nawet po 2-3 razy) a na wakacjach u babci potrafiłem pić prawie samo mleko.
    Co do czekolady nie wiem jak możecie to jeść. Mnie po kilku kostkach mdli. W ogóle nie przepadam za słodyczami ale ta czekolada którą teraz robią jest do dupy - pamiętam, jak miałem kilka lat zawsze ktoś przywoził czekoladki z Niemiec lub Rosji i można było się nią zajadać aż się nie pękło a to co teraz się kupuje to takie bez prawdziwego smaku.
    Jestem zajebisty a najlepszym dowodem na to jesteś właśnie Ty.

Offline Jeferiaz

• Użytkownik
    • Komisarz ds. Propagandy, Zbrojnego Ramienia Ludu
    « Odpowiedź #19 dnia: Lipca 10, 2009, 14:42:42 »
    Kurde zaraz się okaże że jakieś 85% forumowiczów to alergicy, w tym jakieś 30% to super ciężkie przypadki. Ja na szczęście (bo tylko na to) i nieszczęście (bo to dla mnie prawdziwa tragedia) jestem uczulony na cukier w mleku (nie pamiętam nazwy). Gastrolog mówiła że dość duży % ludzi ma taki problem i nawet nie zdaje sobie z tego sprawy. Czym się to objawia? A no tom że po mleku nie mogę wyjść z toalety przez kilka godzin a tyłek piecze niemiłosiernie (zazwyczaj od szorstkiej srajtasmy ale zdarza się też od prawdziwej salwy armatniej do muszli). Strasznie nad tym ubolewam bo uwielbiam mleko: dopóki nie odwiedziłem gastrologa jadłem płatki z mlekiem niemalże codziennie (czasem nawet po 2-3 razy) a na wakacjach u babci potrafiłem pić prawie samo mleko.
    Co do czekolady nie wiem jak możecie to jeść. Mnie po kilku kostkach mdli. W ogóle nie przepadam za słodyczami ale ta czekolada którą teraz robią jest do dupy - pamiętam, jak miałem kilka lat zawsze ktoś przywoził czekoladki z Niemiec lub Rosji i można było się nią zajadać aż się nie pękło a to co teraz się kupuje to takie bez prawdziwego smaku.

To dla tego kiedy pije mleko mam wysypkę na rękach i plecach! Dzięki stary!

Moje GG - 12485152 Jeśli znów mnie zbanują...

Offline Jędrek13

• BANITA
    • Użytkownik
    • S.W.A.T.4 ForEveR ! !
    « Odpowiedź #20 dnia: Lipca 14, 2009, 12:50:19 »
    Spojrzę na jasne słoneczko i aciuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu, aciuuuuuuuuuuuuuuuuu, aciuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu, aciuuuuuuuuuuuuu.
    Cholerne słońce nie dawało mi w Rzymie spokoju, dopóki rodzice nie kupili mi czapki z daszkiem.

Offline Owicz

• BANITA
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #21 dnia: Lipca 15, 2009, 17:02:30 »
    Jestem uczulony na jakieś kwiaty, które występują tylko w Ameryce Południowej. Wprawdzie żadne uczulenie ale wakacje w Brazyli odpadają.
    « Ostatnia zmiana: Lipca 15, 2009, 17:19:29 wysłana przez tibijczyk »

Offline Aexalven

• BANITA
    • Użytkownik
    • XXX
    « Odpowiedź #22 dnia: Lipca 15, 2009, 17:16:53 »
    Umarłem ze śmiechu.

Tibijski humor...

@down
    O matko bosko!!!!11on eone
    Ej, weź tak nie mów, bo mi przykro jest ;((((((((((99999999

Post Skriptóóm : To jest niejapońskie anime? ;<
    « Ostatnia zmiana: Lipca 15, 2009, 17:48:32 wysłana przez Aexalven »
    XXX

Offline Owicz

• BANITA
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #23 dnia: Lipca 15, 2009, 17:20:17 »
    Ja mam pompe z twojego avatara. No widac, japońskie anime robią podobne pranie móżgu jaki Tibia.

Offline przybor

• BANITA
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #24 dnia: Lipca 15, 2009, 18:15:34 »
    Trochę pomyśl, zanim coś napiszesz. Właśnie napisałeś, że zrobiono Ci pranie mózgu...
    pozdro

Offline Owicz

• BANITA
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #25 dnia: Lipca 15, 2009, 18:32:50 »
    Eh... ile razy mam tłumaczyć?  NIE GRAM W TIBIĘ! Ta gra jako jedyne mmo mi się spodobało i próbowałem zagrać. Grałem przez 2 tygodnie a nazwa Tibijczyk mi się podoba.

Offline sir Luca

• Marszałek Maruda
    • Administrator
    • Użytkownik
    • Piwa: 154
    • Otaczają mnie tęgie, tępe buce...
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #26 dnia: Lipca 15, 2009, 18:41:55 »
    Czyli grałeś--> zrobili Ci pranie mózgu
    Logiczne. Myślę że dwa tygodnie wystarczy...
    "Demokracja: dwa wilki i owca, debatujący co będzie na obiad"

Offline Vampire

• Użytkownik
      • CullenFamillyTeam
    « Odpowiedź #27 dnia: Lipca 15, 2009, 21:01:41 »
    Ja tak jak już napisałem mam uczulenie prawie na wszystko, a więc wiąże się to z ciągłym siedzeniem w domu w okresie pylenia pyłków na zewnątrz. Jest to dla mnie bardzo uciążliwe zapewne dla każdego alergika, do tego ciągle choruję na gardło(zapalenie) a ból gardła u alergika jest nieznośny. Jednakże znalazłem pewien sposób na to wszystko, chodzę do Jaskini Solnej( miejsce w którym znajduje sie pomieszczenie wyłożone całkowicie sola) Pomaga to na drogi oddechowe, oraz na wiele innych chorób. Serdecznie polecam chodzenie do Jaskini i wszystkim alergikom życzę rychłego powrotu do zdrowia. 

Offline nizyn

• Użytkownik
    • UNCUREABLE MANIACK
    « Odpowiedź #28 dnia: Lipca 15, 2009, 22:46:02 »
    Mały offtop!
    Rzuciłeś kubkiem zł18,23 w Przybormenel's!
    Za ten avatar :D

Offline przybor

• BANITA
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #29 dnia: Lipca 16, 2009, 09:34:23 »
    Nieźle... Nikt mi nie "rzucił kubkiem" już ponad miesiąc :)
    Koniec offtopu!
    pozdro