Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: RPG - prawdziwe.  (Przeczytany 33374 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Argaleb

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    • Asinus asinorum in saecula saeculorum
    Odp: RPG - prawdziwe.
    « Odpowiedź #300 dnia: Czerwca 24, 2010, 17:57:46 »
    Nie do końca o to mi chodziło Grevious:) No chyba że będziemy dzielić się na dwie grupy. Po prostu myślałem że wszyscy będziemy w jednej grupie:D

Ja także z chęcią spróbowałbym się jako najemnik...

"Mistrz Świata 2011, Mistrz Polski 2010, Wicemistrz Polski 2011 Mistrz Europy 2012

Offline Claudie

• Corleone
    • Użytkownik
    • Piwa: 75
    • Miłość jest najpotężniejszą siłą w tym świecie
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #301 dnia: Czerwca 25, 2010, 08:21:41 »
    Ja oczywiście jako najemnik - Griev wie, jak gram i do czego jestem zdolny, by tylko wykonać zadanie :D A tak na marginesie, to wspierałbym separatystów - wiadomo, zawsze lepiej z buntownikami :D

Offline Atlor

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    « Odpowiedź #302 dnia: Czerwca 26, 2010, 09:33:53 »
    Oczywiście ja też bym się pisał , co do świata wolałbym Sapkowskiego ale jeżeli już tam przecie na Star Wars też mógłbym spróbować.

Offline proud

• Użytkownik
    • Piwa: 4
    « Odpowiedź #303 dnia: Czerwca 28, 2010, 10:34:38 »
    To że długo się nie odzywałem nie znaczy bynajmniej, że o temacie sesji zapomniałem. :) Myślałem trochę w wolnych chwilach nad tym którą sesję w końcu zacząć opisywać. Czytając posty osób chętnych na udział doszedłem do wniosku, że jednak o Star Wars wiem bardzo mało, a raczej w porównaniu z nimi nie wiem nic... Tak więc niestety ten temat musi w naturalny sposób odpaść, ponieważ jak mam prowadzić sesję jeśli gracze wiedzą na ten temat więcej niż ewentualny MG? ;( Natomiast nie mogę podjąć decyzji czy rozpocząć coś "post apokaliptycznego", czy raczej klimaty "mafijne". Przydałyby mi się w tym momencie Wasze deklaracje na ten temat, choć sam minimalnie skłaniam się ku sesji mafia sessione i jeśli Wam pasowałby ten temat to uważam, że w kilka dni napisałbym wprowadzenie. Później poczekał na Wasze karty i moglibyśmy zacząć grę. Tak więc pasuje Wam ten temat?

Offline Wezyk

• Użytkownik
    « Odpowiedź #304 dnia: Czerwca 28, 2010, 11:04:02 »
    Star Wars ? Świetnie , Ja się od razu zapisuje jeśli coś takiego się odbędzie :) Tylko w jakich czasach ( lepiej żeby byli Separatyści ) to się dobędzie , chociaż nie pogardził bym czasami Exara Kuna i Starej Republiki .
    « Ostatnia zmiana: Czerwca 28, 2010, 14:39:30 wysłana przez Wezyk »
    Zero poczucie humoru... Zupełnie jak w IG...

Offline sir Luca

• Marszałek Maruda
    • Administrator
    • Użytkownik
    • Piwa: 154
    • Otaczają mnie tęgie, tępe buce...
    « Odpowiedź #305 dnia: Czerwca 28, 2010, 14:33:30 »
    Wezyk, naucz się czytać:-P

Jak już parę stron wcześniej napisałem, chętnie bym wziął udział w sesji mafijnej.
    "Demokracja: dwa wilki i owca, debatujący co będzie na obiad"

Offline Atlor

• Użytkownik
    « Odpowiedź #306 dnia: Czerwca 28, 2010, 20:11:15 »
    Mi osobiście oba tematy by pasowały i tak samo dobrze mógłbym "wczuć" się w role.

Offline Gedbard

• Użytkownik
    • Piwa: 1
    « Odpowiedź #307 dnia: Czerwca 28, 2010, 21:26:14 »
    Dla mnie post apokaliptyczny świat odpada, nie czuję się w nim dobrze. W mafijnych interesach jeszcze bym się odnalazł, lecz mi osobiście bardzo zależy na uniwersum Gwiezdnych Wojen. Nie żebym miał coś przeciwko tobie Proud, lecz w tych realiach mistrzem gry zostać może np. Grievous, który posiada duuużą wiedzę o świecie SW.

Offline proud

• Użytkownik
    • Piwa: 4
    « Odpowiedź #308 dnia: Czerwca 28, 2010, 21:47:04 »
    No ale w poprzednim poście wyraźnie napisałem, że jako MG w uniwersum Gwiezdnych Wojen odpadam... Zresztą po przemyśleniu nie wyobrażam sobie za bardzo nawet jak taka sesja miałaby wyglądać. Nie dałoby się ogarnąć tego w spójną całość i pokierować odpowiednio graczami. Co innego we wspomnianej "mafijce", gdzie jest określone miasto, rodziny, interesy, a nie ma podróży miedzy galaktycznych, laserów, Jedi oraz Mistrza Jody. ;D Tylko nie wiem czy jest sens zaczynać sesję do której zgłosił się tylko sir Luca, gdyż uważam, że poniżej czterech osób jest to bez sensu, a sam w niej udziału jako gracz bym nie brał.

Offline Axel

• Użytkownik
    « Odpowiedź #309 dnia: Czerwca 28, 2010, 21:55:15 »
    Ja jestem za mafią, post apokaliptycznego świata i wszystkiego co z nim związane nie lubię, a mafię zniosę :)

Offline Roxenheimme

• Użytkownik
    « Odpowiedź #310 dnia: Czerwca 28, 2010, 22:04:14 »
    Sesja mafijna w jakich czasach ma się odbywać? Czy w czasach Ala Capone i prohibicji, czy współcześnie? I czy grać będziemy jako członkowie jednej rodziny czy rywalizujących, a może służb policyjnych? A co z mafią chińską i japońską - Triadą i Yakuzą? A tak w ogóle to sesja mafijna może być :D

Offline Barudokuku

• Użytkownik
    • Piwa: -2
    • Zbieracz puszek
      • (nie)Oficjalne Forum Antyfanów CD-Action
    « Odpowiedź #311 dnia: Czerwca 28, 2010, 22:06:04 »
    Skoro proud ogłosił, że nadal przyjmuje kandydatury graczy, zgłąszam się - nie chciałem zwiększać i tak wielkiej ilości graczy, ale jeśli trzeba powiedzieć, że gra się akurat w tę określoną...

A oprócz tego przyłączam się do pytania Roxenheimme: w jakich czasach?
    Ileśtam procent kogośtam robi cośtam. Jeśli należysz do iluśtam procent pozostałych, wstaw to gdzieśtam.
    Wyobraź sobie też, że tutaj jest jakiś fajny tekst pokazujący, jak bardzo jestem nieskażony mediami, propagandą i tak dalej i ogólnie coś, co sprawi, że wszyscy będą wiedzieli, że nie lubię czegośtam.
    Oczywiście, możesz też sobie wyobrazić tutaj jakieś mHroczne/lolowate/jestem-taki-zarąbisty zdanie po angielsku. Ot, choćby traktujące o śmierci czy religii, coby pokazać, że jestem ateistą.

Offline Atlor

• Użytkownik
    « Odpowiedź #312 dnia: Czerwca 28, 2010, 23:02:49 »
    Oczywiście prosze mnie też dopisać do listy chętnych :)

Offline Claudie

• Corleone
    • Użytkownik
    • Piwa: 75
    • Miłość jest najpotężniejszą siłą w tym świecie
    « Odpowiedź #313 dnia: Czerwca 28, 2010, 23:48:25 »
    Zgłaszam się do sesji!

Offline Grievous

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    • Chwała Konfederacji Niezależnych Systemów.
    « Odpowiedź #314 dnia: Czerwca 29, 2010, 08:25:58 »
    Szkoda iż upadła idea sesji osadzonej w świecie GW... Ale nie ma co płakać nad rozlanym mlekiem. Ja z chęcią zgłoszę się do sesji osadzonej w świecie mafii - osobiście nie "czuję" klimatów post apokaliptycznych, więc w sesję osadzoną w takich czasach z pewnością nie zagram.
    A co do sesji mafijnej... Jak Proud będzie z postaciami? Podasz jakieś szablony, takie jak np u Francysha? Czy może pozwolisz graczom na pełną dowolność w kształtowaniu avatarów?
    "I never risk my own skin if I don't have to."