Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: RPG - prawdziwe.  (Przeczytany 33415 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Guts

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Odp: RPG - prawdziwe.
    « Odpowiedź #240 dnia: Listopada 18, 2009, 17:49:34 »
    jak tam z cennikami? Bo moja postać ma się zamiar do borderu wybrać a głupio by było żeby stać go było co najwyżej na kozę...

Przy okazji nie za bardzo szalejecie z kasą (mówię do osób z mojej sesji) widzę każdy nadziany chodzi. Zaraz się okaże że moja postać z pod koryta wyciągnie pełen mieszek septimów ;P

Talar miałem zaoferować 60%/40% ale już pomyślałem że nie będę przeginał ;-)

Edit

Fakt zagapiłem się.
    « Ostatnia zmiana: Listopada 18, 2009, 18:14:32 wysłana przez Guts »

Offline Talar

• Użytkownik
    « Odpowiedź #241 dnia: Listopada 18, 2009, 18:12:31 »
    Przy okazji nie za bardzo szalejecie z kasą (mówię do osób z mojej sesji) widzę każdy nadziany chodzi. Zaraz się okaże że moja postać z pod koryta wyciągnie pełen mieszek septimów ;P

Jeżeli masz na myśli, że dałem ci 40 septimów, to nie mam tego od początku gry. Jakbyś nie zauważył, to kiedy ty gapiłeś się na walkę, ja byłem na ulicy kupców i załatwiałem tam swoje sprawy...

Offline Atlor

• Użytkownik
    « Odpowiedź #242 dnia: Listopada 18, 2009, 18:27:26 »
    Każdy cos robi a nam sie tu sesja rozkręca...
    Nawet nie chce mi sie na zaawansowana sesje patrzec bo my juz mamy wystarczajacy fun
    Teraz czekamy tylko na ślimaka.Ma przybić wieczorem wiec cos tam nabazgra pewnie

Offline Talar

• Użytkownik
    « Odpowiedź #243 dnia: Listopada 18, 2009, 18:34:45 »
    Mam nadzieję, że mnie złapiesz Atlor, bo jak mi karczmarz odpowie, to ja wybywam z karczmy...

Mam nadzieję, że Buko szybko wytrzeźwieje, bo ja nie wiem, ile będę musiał czekać na rozpoczęcie misji.

Mnie też nie chce się się czytać sesji zaawansowanej. Ciekawe, czy oni czytają naszą?

Offline proud

• Użytkownik
    • Piwa: 4
    « Odpowiedź #244 dnia: Listopada 18, 2009, 18:41:10 »
    Mnie też nie chce się się czytać sesji zaawansowanej. Ciekawe, czy oni czytają naszą?
    Ja coś tam u was czytam, ale przyznaję, że nie wszystko xD

Żałujcie, że naszej nie śledzicie, bo bije waszą na głowę :] U nas są cięte dialogi, ciekawe postacie, niemowa, uchlany w trzy dupy elf, który pewnie wyląduje w chlewie na noc i ork, który szuka tylko zadania...

Offline Guts

• Użytkownik
    « Odpowiedź #245 dnia: Listopada 18, 2009, 18:48:38 »
    Ja waszą śledzę. Nawet ciekawie się tam u was dzieje ale przyznam że się zaczynam gubić kto jest z jakiej rasy. No ale was tam jest więcej więc i szybciej akcja może iść przynajmniej na początku. Poza tym my jesteśmy sekcją początkującą ;-)
     A u nas już mi się Talar zbuntował i nie chce mi żadnego napitku postawić. Muszę się rozejrzeć za nową ofiarą ;P

Offline proud

• Użytkownik
    « Odpowiedź #246 dnia: Listopada 18, 2009, 18:53:18 »
    No to prawda, że jesteście w sesji "początkującej", ale ja np. też się pierwszy raz w takie coś bawię, więc większego doświadczenia od was nie mam :]
    Z tego co widziałem, to wy jednak większą walutą dysponujecie niż my... Musiałem z części zbroi zrezygnować żeby mieć jakąś forsę :/

Offline Guts

• Użytkownik
    « Odpowiedź #247 dnia: Listopada 18, 2009, 19:00:28 »
    zależy kto. Ja zaczynałem ze zwykłą podartą szatą, żelaznym sztyletem, pół butelki Greffa i workiem po kartoflach ;P ale fakt u nas szybko się można wzbogacić ja już się dorobiłem 41septimów i butelki Matze. No nic zobaczymy jak się sesje będą rozwijać tak czy inaczej waszą też z ciekawością przeglądam ;-)

Offline Talar

• Użytkownik
    « Odpowiedź #248 dnia: Listopada 18, 2009, 19:02:06 »
    Ja coś tam u was czytam, ale przyznaję, że nie wszystko xD

Ja waszą też czytam niecałą. Póki co zatrzymałem się na przejściu Dunmera obok ciebie, proud.

Żałujcie, że naszej nie śledzicie, bo bije waszą na głowę :] U nas są cięte dialogi, ciekawe postacie, niemowa, uchlany w trzy dupy elf, który pewnie wyląduje w chlewie na noc i ork, który szuka tylko zadania...

Taaaak... Nie licząc tego, że nie wiem kto kim gra (oprócz niemowy), to rzeczywiście jest ciekawie...

Offline Nevader

• Użytkownik
    • Piwa: 1
    • "Nie masz pojęcia, czym jest Ciemna Strona."
    « Odpowiedź #249 dnia: Listopada 18, 2009, 19:11:38 »
    Podział na grupę zaawansowaną i grupę początkującą jest według mnie bardzo nieprecyzyjny. Często jest bowiem tak, że Ci, którzy uważają się za obeznanych z tematem RPG, wypadają dość przeciętnie. Guts, Wasza sesja przebiega bardzo ciekawie. Przypuszczam nawet, że u Was akcja rozwija się znacznie szybciej niż u nas.

PS. Zabraniam Wam myśleć o sobie, jak o początkujących!
    Pozdrawiam, Nevader Sammodel z Ald'Ruhn, Członek Rady Wielkiego Rodu Redoran, na zawsze wierny Morrowind. Niech Azura ma nas w swojej opiece. :P

Offline Francysh

• Użytkownik
    • ARE YOU READY TO UNLEASH FURY?!
    « Odpowiedź #250 dnia: Listopada 18, 2009, 19:14:23 »
    Nie licząc tego, że nie wiem kto kim gra (oprócz niemowy),

Ha ha ha widzicie? podstawą jest postać któa wyróżnia się od wszystkich innych! ;) Następnym razem gram głuchym tranwestytą ;D
    Na chwilę obecną umarłem! Wrócę... kiedyś ;]

Offline Pablo77

• Użytkownik
    • |\/|00j $$w33t4$|\|y i loofC14nY B3nD!!!!1111 :*:*
    « Odpowiedź #251 dnia: Listopada 18, 2009, 19:18:03 »
    Nie licząc tego, że nie wiem kto kim gra (oprócz niemowy),

Ha ha ha widzicie? podstawą jest postać któa wyróżnia się od wszystkich innych! ;) Następnym razem gram głuchym tranwestytą ;D
    Mi się wydaje, że moja postać też się wyróżnia, a wszyscy wiedzą kim ty grasz, bo Twoja postać nazywa się tak samo jak brzmi Twój nick XD. Oczywiście mogę się mylić :P
    Zapoznaj się z treścią regulaminu forum mówiącą o wysokości całej sygnatury. // Kalpokor

Offline proud

• Użytkownik
    « Odpowiedź #252 dnia: Listopada 18, 2009, 19:46:05 »
    Francysh myślę, że tu popełniłeś błąd - http://www.mountblade.info/forum/index.php?topic=3604.msg63447#msg63447 . Nie mam na myśli tego, że mi jedziesz, bo przeciwko temu nic nie mam xD, ale jak ja napisałem wcześniej co zrobiłem, to nie możesz tego zignorować i pisać, że trafiłeś mnie w głowę kartką papieru, bo w mojej wypowiedzi, która była wcześniej wyraźnie jest napisane, że cię powyzywałem, podszedłem po piwo, pomarudziłem z karczmarzem i poszedłem w róg sali. Myślę, że powinieneś to jakoś zmienić bo głupio teraz wychodzi ten epizod w historii. Ty rzucasz we mnie kartką, którą ja nie dostaję bo pisałem swój "wątek" wcześniej....

Offline Francysh

• Użytkownik
    • ARE YOU READY TO UNLEASH FURY?!
    « Odpowiedź #253 dnia: Listopada 18, 2009, 19:54:32 »
    Damn, prawda trza zmienić posta, bo gdzie byś nie usiadł i tak karteczką po twarzy oberwiesz :D Ale zaraz coś wymyślę ;)
    Na chwilę obecną umarłem! Wrócę... kiedyś ;]

Offline Guts

• Użytkownik
    « Odpowiedź #254 dnia: Listopada 18, 2009, 21:13:22 »
    Niech Azura ma nas w swojej opiece. :P

Wolałbym żeby Molag Bal się mną troszczył. jego ideały są bliższe memu sercu xD

Akcja może się rozwija ale nie mam możliwości pokazania swoich talentów (a w szczególności jednego) bo co chwila mnie upijają i robią ze mnie jakiegoś nałogowca.