Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Szukam gry (jeśli szukasz nie zakładaj nowego tematu)  (Przeczytany 133559 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline MikiBar

• Użytkownik
    • Piwa: 1
    Odp: Szukam gry (jeśli szukasz nie zakładaj nowego tematu)
    « Odpowiedź #375 dnia: Września 02, 2010, 18:40:13 »
    Popek96, kiedyś słyszałem o modzie "Naruto" do Half-Life'a pierwszej części. Sprawdź w internecie.

Offline nizyn

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    • UNCUREABLE MANIACK
    « Odpowiedź #376 dnia: Września 04, 2010, 23:02:46 »
    Witam! Szukam jakiegoś przemyślanego FPS'a, którego akcja toczy się w czasie I Wojny Światowej. Szczególnie chodzi mi o bitwę o Passchendaele. Gra nie musi powalać graficznie, ale im grafika lepsza tym lepiej. Z góry dzięki !
    Jeśli lubisz klimaty horroru i podobał Ci się Painkiller, to przecież jest rodzimy Necrovision. Jeśli pragniesz realizmu i dokładnego, realnego odwzorowania jednostek (ale niestety nie taktyki walki), to kup Operation Flashpoint z rozszerzeniem Resistance (najlepiej kupić edycję GOTY, jest CWC+RES i parę bajerków. W E.Leclerc'u widziałem ją za dyszkę, na Allegro podobnie, a warto poznać tą grę. I przesiadywać nocami nad kompem sprawdzając świeżo ściągniętego moda. Hmmm, to były czasy...) i ściągnąć pod to moda o pierwszej wojnie. Całkiem fajna modyfikacja, powstało nawet parę polskich misji na dosyć wysokim poziomie pod ten mod. Obiło mi się też o uszy, że polski moder, Vilas, też stworzył jakieś dodatki o tej wojnie... Musisz poszukać.

Offline Gedbard

• Użytkownik
    « Odpowiedź #377 dnia: Września 05, 2010, 10:18:26 »
    Witam! Szukam jakiegoś przemyślanego FPS'a, którego akcja toczy się w czasie I Wojny Światowej. Szczególnie chodzi mi o bitwę o Passchendaele. Gra nie musi powalać graficznie, ale im grafika lepsza tym lepiej. Z góry dzięki !
    Jeśli lubisz klimaty horroru i podobał Ci się Painkiller, to przecież jest rodzimy Necrovision. Jeśli pragniesz realizmu i dokładnego, realnego odwzorowania jednostek (ale niestety nie taktyki walki), to kup Operation Flashpoint z rozszerzeniem Resistance (najlepiej kupić edycję GOTY, jest CWC+RES i parę bajerków. W E.Leclerc'u widziałem ją za dyszkę, na Allegro podobnie, a warto poznać tą grę. I przesiadywać nocami nad kompem sprawdzając świeżo ściągniętego moda. Hmmm, to były czasy...) i ściągnąć pod to moda o pierwszej wojnie. Całkiem fajna modyfikacja, powstało nawet parę polskich misji na dosyć wysokim poziomie pod ten mod. Obiło mi się też o uszy, że polski moder, Vilas, też stworzył jakieś dodatki o tej wojnie... Musisz poszukać.
    Ok, sprawdzę to. Dzięki.

Offline Argaleb

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    • Asinus asinorum in saecula saeculorum
    « Odpowiedź #378 dnia: Września 05, 2010, 23:11:57 »
    Szukam jakiejś miodnej bijatyki,można by powiedzieć matrixa(tyle że tam to nie potrzebna ta strzelanina)mnóstwo kombinacji ruchów,specjalnych umiejętności,FABUŁA,świetna grafika i animacje postaci,DZIAŁAJĄCA NA PC
    Co do kombinacji super skilli i grafiki myślę o mniej więcej http://www.youtube.com/watch?v=eTKxhQXKrPQ czymś takim.Z miejsca bym tą grę kupił,ale niestety nie działa na PC(chyba że o czymś nie wiem[nie używam emulatorów])

Najbardziej pasowała by mi jakaś gra na podstawie anime(najlepiej Naruto/Dragon Ball/Bleach lecz nie koniecznie musi być na podstawie anime).Za wszelkie odpowiedzi dziękuję.

Polecam serię Naruto Ultimate Ninja z Ultimate Ninja 3 na czele:)

"Mistrz Świata 2011, Mistrz Polski 2010, Wicemistrz Polski 2011 Mistrz Europy 2012

Offline nizyn

• Użytkownik
    • UNCUREABLE MANIACK
    « Odpowiedź #379 dnia: Września 07, 2010, 22:15:46 »
    Gedbard-znalazłem. Cieszę się, że mogłem Ci pomóc. Pozdro

http://ofp.gamepark.cz/index.php?showthis=10773

Offline szfejq

• Użytkownik
    « Odpowiedź #380 dnia: Września 12, 2010, 12:09:56 »
    Szukam starej gry na PSX, w której chodziło się czterema kotami i zabijało się chyba psy ale nie pamiętam. Wykonywało się misję, zabijało się bossy. Po misjach odblokowywało się nowe koty. Jeśli ktoś wie co to za gra to bardzo proszę o odpowiedź ponieważ szukam ją ok 2 lata .

Offline Roxenheimme

• Użytkownik
    « Odpowiedź #381 dnia: Listopada 01, 2010, 10:19:50 »
    Szukam gry w czasach feudalnej Japonii, szogunatów, Sengoku Jidai. Ewentualnie gry gdzie występują japońskie jednostki z tego okresu. Oczywiście na PC. Jak do tej pory mam Shogun Total War. Tzar, a braciak ma mi dowieźć Battle Realms. Jak zwykle rodzaj gry nie ma znaczenia.

Offline Dravic

• Użytkownik
    • Piwa: -1
    « Odpowiedź #382 dnia: Listopada 01, 2010, 10:52:48 »
    Szukam gry o byciu magiem. Chcę się w niej poczuć, jak prawdziwy mag, potęga, mnogość czarów... Najlepiej, żeby jako tako wyglądała (nie musi to być milion wodotrysków, ale miło by było). Fajnie by było, gdyby dało się w tej grze założyć rodzinę (kiedy wyjdzie Fable III?!) i zamieszkać w jakiejś chacie, którą można by sobie ulepszać i co jakiś czas do niej wracać. (NIE SIMSY)

Pozdrawiam!
    -i oczywiście saga Sienkiewicza- Wiedźmin

Offline Leinnan

• Użytkownik
    • Piwa: 61
    • Szczęść Boże, służby i loże
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #383 dnia: Listopada 03, 2010, 22:56:26 »
    Nie wiemczy ci przypadnie do gustu ale zagrywam się w jednego z pełniaków z nowego CD-Action o nazwie Dark Messiah of Might and Magic.
    Ogólnie przedna gierka
    Mit der Dummheit kämpfen die Götter selbst vergebens
    steam | slavic castles |  last.fm | moddb.com | Stary, najlepszy lider Sclavinii

Offline Jakobosik

• Użytkownik
    « Odpowiedź #384 dnia: Listopada 04, 2010, 13:47:16 »
    No ja właśnie też w nią pykałem ( tak , tak też z cda :P ) I nie byłem magiem , ale mogę powiedzieć ze telekineza jest super w tej grze ;P .Wygląda też fajnie jedyny mankament to brak tego :
    Fajnie by było, gdyby dało się w tej grze założyć rodzinę (kiedy wyjdzie Fable III?!) i zamieszkać w jakiejś chacie, którą można by sobie ulepszać i co jakiś czas do niej wracać.

Ps. Noże i tak najlepsze jak się nimi nauczy grać :P
    Pss. Może zacznę w nią grać jeszcze raz to ci powiem jak gra się magiem  ... chociaż grę tak czy siak mogę polecić .

Offline SirSalvadin

• Użytkownik
    • Krzyżak, Zingal von Balk the Grey, Zakonnik
    « Odpowiedź #385 dnia: Listopada 04, 2010, 13:50:22 »
    Szukam gry o byciu magiem. Chcę się w niej poczuć, jak prawdziwy mag, potęga, mnogość czarów... Najlepiej, żeby jako tako wyglądała (nie musi to być milion wodotrysków, ale miło by było). Fajnie by było, gdyby dało się w tej grze założyć rodzinę (kiedy wyjdzie Fable III?!) i zamieszkać w jakiejś chacie, którą można by sobie ulepszać i co jakiś czas do niej wracać. (NIE SIMSY)

Pozdrawiam!

Witam!

Gra która może przypaść Ci do gustu to TES IV Oblivion. Ażeby było jeszcze lepiej wgraj modyfikację.

Pozdrawiam!

Offline wesch96

• Użytkownik
    • Piwa: 6
    « Odpowiedź #386 dnia: Listopada 04, 2010, 17:24:21 »
    Otóż wstyd się przyznać, ale mam 2 zaległe gry poszukuję
    -cRPG'a (w stylu Dragon Age)
    Chcę aby była długa, nie SLASHER!
    "Jeśli będziesz rozpamiętywał to co było, to możesz stracić z oczu to co jest"

www.pustamiska.pl

Offline pat25

• Użytkownik
    • Piwa: 3
    « Odpowiedź #387 dnia: Listopada 04, 2010, 18:25:33 »

Seria Gothic.
    Alea iacta est

Offline Grievous

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    • Chwała Konfederacji Niezależnych Systemów.
    « Odpowiedź #388 dnia: Listopada 05, 2010, 11:31:11 »
    Spróbuj z innymi dziełami BioWare takimi jak Baldursy, Neverwintery bądź zagraj w którego z Icewind Dale.
    "I never risk my own skin if I don't have to."

Offline Crims

• Użytkownik
    • Piwa: 3
    « Odpowiedź #389 dnia: Listopada 05, 2010, 11:47:00 »
    Bycie magiem niestety bez jakiejkolwiek możliwości budowy czy też zwiedzania miast jest w Sacrifice.
    Gra dość ciekawa przeszedłem całą i dość przyjemnie się w nią gra. Czarować można do woli :)