Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Szukam gry (jeśli szukasz nie zakładaj nowego tematu)  (Przeczytany 133547 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline tympod123

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Odp: Szukam gry (jeśli szukasz nie zakładaj nowego tematu)
    « Odpowiedź #360 dnia: Sierpnia 21, 2010, 16:58:09 »
    Cyrodill?? Tylko w to gra maaaaaalutka liczba osób ;)
    Cogito ergo zoom - myślę, więc jezdem :)

Offline czeslav

• Użytkownik
    • trollface!
    « Odpowiedź #361 dnia: Sierpnia 21, 2010, 20:16:07 »
    Empire universe 2. pisałem kiedyś o niej tutaj. Tu więcej nie napiszę bo tam już trochę wyjaśniłem. Jeśli chodzi ci o wpływ prawdziwego pieniądza na grę, to możesz kupić surowiec "ikolium" (który jest dostępny TYLKO przez zakup lub quizy i inne konkursy), a z nim można wszystko... skracać. Budowy statków, budynków, badania, szkolenie naukowców, tworzenie wojsk naziemnych, wszystko można skrócić do zera, jeśli tylko zakupiłeś lub wygrałeś iko (skrót). Pewnie myślisz "tworzenie wojsk naziemnych??? O co chodzi?". Już ci odpowiadam. Jeśli chcesz zrobić nalot (desant) jakiemuś graczowi to nie wystarczy że masz na jego planecie kilka statków. Musisz nie dość że mieć moduł desantowy wojsk na minimum jednym ze swoich statków, wojsko w tym module, to jeszcze musisz wygrać walkę z oddziałami wroga na planecie. Pewnie znowu myślisz "wygrać iko?" Tak tak. Na forum co piątek o 19.00 są wstawiane quizy, w których można wygrać iko o wartości aż 200PLN. Tak więc się opłaca.Tak jak podałem w linku, jak masz pytanie to pisz tu na PW albo w grze.

PS. nie ma strony empireuniverse.pl, bo tą grę stworzyła firma "Looki*". Żeby zagrać w EU2 musisz sie zarejestrować na stronie looki.pl, z tej strony masz dostęp do wszystkich 6 (a właściwie 5, bo MechRange potrzebuje osobnej rejestracji) gier.

* jeśli podałem niekompletną nazwę firmy to przepraszam

Offline Gregoriian

• Użytkownik
    • Piwa: 20
    • Znany jako Dalekowidz
    « Odpowiedź #362 dnia: Sierpnia 26, 2010, 17:11:51 »
    Make My Day zagraj w Grepolis :D

Ktoś chciał RTSa który nie jest w światach fantasy, polecam Company of Heroes grafika miodna grywalność jeszcze lepsza :D.
    Tam nie ma tak, że robisz najlepszą  jednostke ulepszasz ją i wysyłasz na "pałe" całą ich mase, tam 1 dobrze rozstawiony CKM może o wojnie decydować ponieważ osacza jednostki piechoty :>. Ważna jest też osłona, wtedy jednostki dostają mniej obrażeń oraz trudniej je osaczyć co za tym idzie, łatwiej wygrać. Można niszczyć elementy otoczenia Domy (włazić do nich też można :P) mosty, zdechłe krowy xD. Jeśli zniszczysz czołg wrak nie zniknie dopóki go nie zniszczysz, więc może robić także za osłone dla piechoty :D, leje po artylerii też dają jakąś osłone. A i jednostki awansują, im wyższy stopień tym większa celność i trudniej jednostkę zabić, nie ma tam najlepszej jednostki każda jest dobra na swój sposób, nawet ta początkowa ma coś czego nie ma jedna z lepszych, np strzelcy mogą budować umocnienia a rangerzy nie :D.

Sorki że tak chaotycznie ale pisarzem nie będe raczej :P
    (click to show/hide)

Offline Gacek3000

• Użytkownik
    • NIE dla ACTA!
    « Odpowiedź #363 dnia: Sierpnia 26, 2010, 18:19:17 »
    Od czasu gdy zagrałem w dwie części Gothica (I i II) i przeczytałem o dubbingu z Battlefield 2 Bad Company, nabrałem chęci do zagrania w gry z polskim dubbingiem. Czy znacie jakieś DOBRE gry z DOBRYM polskim dubbingiem? AMD Sempron(tm) 2400+ 1.67 GHz, 1.00 GB RAM, RADEON 9250

Offline Gregoriian

• Użytkownik
    • Znany jako Dalekowidz
    « Odpowiedź #364 dnia: Sierpnia 26, 2010, 18:21:59 »
    Conflict desert storm 2 :>
    (click to show/hide)

Offline Morgred

• Użytkownik
    « Odpowiedź #365 dnia: Sierpnia 30, 2010, 12:24:10 »
    Szukam jakiegoś ciekawego RPG, może mi coś polecicie ?

Od razu możecie skreślić takie gry jak: gothic, Elder of Scrols, risen, diablo, icewind dale, baldurs gate, fable, dungeon siege, dungeons & dragons, dragon age..

albo jakiś ciekawy mod do M&B wprowadzający fabułę i bez jakichś karygodnych błędó ;)

Offline Wezyk

• Użytkownik
    « Odpowiedź #366 dnia: Sierpnia 30, 2010, 12:39:20 »
    Ja osobiście polecam Ci Wiedźmina i oba KotORy .
    Zero poczucie humoru... Zupełnie jak w IG...

Offline Grievous

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    • Chwała Konfederacji Niezależnych Systemów.
    « Odpowiedź #367 dnia: Sierpnia 30, 2010, 13:07:40 »
    Jeśli nie straszna Ci brzydka grafika to sięgnij po coś z cykli Might&Magic, bądź Wizzardy. Gry stare, dosyć ciężkie do znalezienia, lecz dobre z nich RPG-i.
    "I never risk my own skin if I don't have to."

Offline Hasarel

• Użytkownik
    • "Jestem tym, kim być muszę."
    « Odpowiedź #368 dnia: Sierpnia 30, 2010, 17:31:02 »
    Szukam jakiejś miodnej bijatyki,można by powiedzieć matrixa(tyle że tam to nie potrzebna ta strzelanina)mnóstwo kombinacji ruchów,specjalnych umiejętności,FABUŁA,świetna grafika i animacje postaci,DZIAŁAJĄCA NA PC
    Co do kombinacji super skilli i grafiki myślę o mniej więcej http://www.youtube.com/watch?v=eTKxhQXKrPQ czymś takim.Z miejsca bym tą grę kupił,ale niestety nie działa na PC(chyba że o czymś nie wiem[nie używam emulatorów])

Offline Gedbard

• Użytkownik
    • Piwa: 1
    « Odpowiedź #369 dnia: Sierpnia 31, 2010, 16:04:39 »
    Witam! Szukam jakiegoś przemyślanego FPS'a, którego akcja toczy się w czasie I Wojny Światowej. Szczególnie chodzi mi o bitwę o Passchendaele. Gra nie musi powalać graficznie, ale im grafika lepsza tym lepiej. Z góry dzięki !

Offline Gregoriian

• Użytkownik
    • Znany jako Dalekowidz
    « Odpowiedź #370 dnia: Września 01, 2010, 16:54:54 »
    Przyjacielu up też bym w takie coś zagrał, ale pierwsza wojna raczej by się nie sprzedawała i malo kto robi :<
    (click to show/hide)

Offline Gacek3000

• Użytkownik
    • NIE dla ACTA!
    « Odpowiedź #371 dnia: Września 01, 2010, 19:14:59 »
    hmm... Znam tylko Iron Strom ale to jest historia alternatywna. Żadna ze stron nie przejęła przewagi i tak I WŚ trwała do lat 60*.

*Nie grałem w grę tylko o niej słyszałem, więc mogę się mylić co do dokładnej daty. 

Offline Gedbard

• Użytkownik
    • Piwa: 1
    « Odpowiedź #372 dnia: Września 01, 2010, 21:05:07 »
    Przyjacielu up też bym w takie coś zagrał, ale pierwsza wojna raczej by się nie sprzedawała i malo kto robi :<
    Oj myślę, że by się sprzedawała... Takie coś zrobione np. przez Activision byłoby hitem! No cóż, pozostaje tylko czekać.

Offline Gregoriian

• Użytkownik
    • Znany jako Dalekowidz
    « Odpowiedź #373 dnia: Września 01, 2010, 21:39:12 »
    Ale wiesz 80% graczy to idący na "pałe" z jakims SMG lub KM a w 1 wojnie byly tylko te stacjonarne, i może jakby twórcy BFa sie za to wzięli to by ladna gra wyszla :>
    (click to show/hide)

Offline Hasarel

• Użytkownik
    • "Jestem tym, kim być muszę."
    « Odpowiedź #374 dnia: Września 02, 2010, 18:04:21 »
    Szukam jakiejś miodnej bijatyki,można by powiedzieć matrixa(tyle że tam to nie potrzebna ta strzelanina)mnóstwo kombinacji ruchów,specjalnych umiejętności,FABUŁA,świetna grafika i animacje postaci,DZIAŁAJĄCA NA PC
    Co do kombinacji super skilli i grafiki myślę o mniej więcej http://www.youtube.com/watch?v=eTKxhQXKrPQ czymś takim.Z miejsca bym tą grę kupił,ale niestety nie działa na PC(chyba że o czymś nie wiem[nie używam emulatorów])

Najbardziej pasowała by mi jakaś gra na podstawie anime(najlepiej Naruto/Dragon Ball/Bleach lecz nie koniecznie musi być na podstawie anime).Za wszelkie odpowiedzi dziękuję.