Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Song of Taliesin II: Wars of the Old North  (Przeczytany 154037 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Kolba

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    • Ten który opowiada kretowi bajki do snu
    Odp: A Song of Taliesin
    « Odpowiedź #450 dnia: Października 30, 2009, 08:50:37 »
    A jak ja będę chciał być poganinem to co? Takim nagim piktyjskim berserkerem? I będę chciał spalić ten klasztor?

To spełnisz swoje marzenia. Będzie można napadać na klasztory i będą nadzy piktyjscy berserkerowie, czego dowodem są poniższe screeny:

(click to show/hide)

Nie no, aż tak mi nie zależy. A co z betą? Mieliśmy ją dostać do końca miesiąca, a zostały już tylko dwa dni.

Beta będzie wydana kiedy uznam, że ma być wydana. Póki co, bardzo dokładnie dopracowuję mod. Obecnie folder waży około 600 MB ze wszelkimi śmieciami (typu stare tekstury, kopie plików), a po ich wywaleniu będzie około 500 MB. Zagadki umieszczę dopiero jak wrócę, a więc jutro wieczorem.

Nowe buty:

Inna wersja:

Offline Pifcio

• Powabna baletnica
    • Użytkownik
    • Piwa: 11
    « Odpowiedź #451 dnia: Października 30, 2009, 08:57:44 »
    Do butów nie ma mam zastrzeżeń, ale mam zastrzeżenia do autora całego moda.....Kolba pracuj nad modem jak najdłużej i nie wypuszczaj żadnej bety....niech w końcu wyjdzie jeden porządny mod, dopracowany i z dużą ilością nowych i starych dobrych skryptów...:)

Ps. Kolba jak mi będziesz zaśmiecał skrzynkę na TW jakimiś durnymi wiadomościami to przyjade po Ciebie i wykręce Ci uszy xD

Ps. A da się dorobić do moda jakieś długie lateksowe szpile...??? ala Jola Rutowicz....Proud mnie o takie prosił tylko pewnie nie miał odwagi żeby napisać o tym....:P
    « Ostatnia zmiana: Października 30, 2009, 08:59:18 wysłana przez pwi7aaf »

Offline Roland hr. Bretanii

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    • Old, nervous and out of tune... RINGO!
    « Odpowiedź #452 dnia: Października 30, 2009, 10:30:22 »
    Ps. A da się dorobić do moda jakieś długie lateksowe szpile...??? ala Jola Rutowicz....Proud mnie o takie prosił tylko pewnie nie miał odwagi żeby napisać o tym....:P

Myślę, że ktoś z teamu SoT podjąłby się takiego zaszczytnego zadania. I osobiście z Kolbą postaramy się znaleźć w kronikach wzmianek o lateksowych szpilkach w VI wiecznej północnej Anglii;P

Jako, że Kolba musiał wyjechać, a miał zrobić screeny nowej sceny to ja będę musiał się tym zająć. Myślę, że popołudniu zobaczycie nowy fort piktyjski.

Do butów nie ma mam zastrzeżeń, ale mam zastrzeżenia do autora całego moda.....Kolba pracuj nad modem jak najdłużej i nie wypuszczaj żadnej bety....niech w końcu wyjdzie jeden porządny mod, dopracowany i z dużą ilością nowych i starych dobrych skryptów...:)

Myślę, że Kolba o tym doskonale wie i nikt normalny nie będzie go naciskać w sprawie wydania modyfikacji;)

• Użytkownik

Offline Jedes

• Użytkownik
    « Odpowiedź #454 dnia: Października 30, 2009, 13:04:20 »
    Ci berserkrzy (nie wiem jak to się pisze) ,,ptaków'' nie mieli ? Rolad bardzo ładna scena gratuluję :)! Ehh tylko czekać na tego moda...

Offline Kalpokor

• Użytkownik
    « Odpowiedź #455 dnia: Października 30, 2009, 13:14:17 »
    Ci berserkrzy (nie wiem jak to się pisze) ,,ptaków'' nie mieli ? Rolad bardzo ładna scena gratuluję :)! Ehh tylko czekać na tego moda...
    No właśnie co to jest? Jak to się mówi.......kastraci czy co? :D No jak już trzymamy się historycznej poprawności to wiecie, nie, ten tego. Te nowe buty fajnie wyglądają.

EDIT DOWN: No wiesz ja w Weding dance nie grałem. Pozatym jakby nie było to są mężczyźni.
    « Ostatnia zmiana: Października 30, 2009, 14:01:46 wysłana przez Kalpokor »

Offline Roxenheimme

• Użytkownik
    « Odpowiedź #456 dnia: Października 30, 2009, 13:51:18 »
    Jak to jest? W Wedding Dance przeszkadzają wam wojownicy ze sterczącymi penisami, a tutaj się ich domagacie. Oświećcie mnie bo nie nadążam.

Offline Mat Berserker

• Żonglujący Pepeszami
    • Użytkownik
    • Piwa: 94
    « Odpowiedź #457 dnia: Października 30, 2009, 14:35:44 »
    W wedding dance przeszkadzało to że barbarzyńcy jedli tam chyba tylko viagrę.
    PS. Dałem zgodę na zamieszczenie mnie w modzie?? Ja się pytałem w sprawie kolby do pepeszy!

Offline Pawello

• Użytkownik
    • Life goes on, come of age...
    « Odpowiedź #458 dnia: Października 30, 2009, 15:09:41 »
    Macie problemy... nie lepiej dać im coś a'la liście? :D
    "Ach, ach! Majorze, dzisiaj żyjem, jutro gnijem, tylko to nasze, co dziś zjemy i wypijem" A.Mickiewicz "Pan Tadeusz""Dopóki walczysz, jesteś zwyciezcą."

Offline Marat

• Użytkownik
    « Odpowiedź #459 dnia: Października 30, 2009, 17:00:12 »
    No ale przynajmniej mogli by mieć jakieś gacie, nie psuło by to zbytnio estetyki i nikt raczej by się nie czepiał.
    "– Panie Marszałku, a jaki program tej partii?
    – Najprostszy z możliwych. Bić kur... i złodziei, mości hrabio"
    ...rozmowa hrabiego Skrzyńskiego z Piłsudskim na temat możliwości założenia przez Piłsudskiego partii politycznej

Offline matizz

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    • Give me 100 SpaceMarines or thousands other troops
    « Odpowiedź #460 dnia: Października 30, 2009, 18:17:44 »
    Ej a będą dodane nowe twarze ,włosy itp. ??
    Jak są ci barbarzyńcy kastraci pomalowani w połowie na niebiesko to twarze z szyją też można by było jakieś w połowie pomalowane.
    BTW. można było by mim dać jakieś gacie naprawdę albo jakąś toge....
    89% graczy uważa, że najważniejsza jest grafika, jeśli należysz do tych 11%, wklej to do podpisu!
    "W każdym normalnym kraju Król jest Królem,jest skarb i jest wojsko! A u Nas? Sejm decyduje o każdym groszu, a szlachta zbiera się na wojnę jak sójka za morze !"

Offline Talar

• Użytkownik
    « Odpowiedź #461 dnia: Października 30, 2009, 18:23:09 »
    No a ja mam zastrzeżenie do twarzy tych golasów, a mianowicie bardzo różnią się one od reszty skóry, głównie kolorem.

Poza tym wszystko pięknie, gratuluję Rolandowi pięknego fortu, a Kolbie całego moda.

• Użytkownik
    « Odpowiedź #462 dnia: Października 30, 2009, 18:55:52 »
    BTW. można było by mim dać jakieś gacie naprawdę albo jakąś toge...

Togę? W jakim Ty świecie żyjesz?
    Osobiście uważam, że jakaś przepaska, jakiś skrawek materiału na tą część ciała by się przydał. A jeśli nie to niech przyrodzenie ów berserkerów było w stanie "spoczynku" a nie w stanie "pobudzonym". Nie szerzmy homoseksualizmu. No nie dziwiłbym się takim wojom gdyby na bitwie znalazła się jakaś piękna dziewka;P

Ej a będą dodane nowe twarze ,włosy itp. ??

Na "ej" to tramwaj staje.
    Kilka nowych twarzy dodano już w pierwszej becie modyfikacji, więc się nie martwcie.

No a ja mam zastrzeżenie do twarzy tych golasów, a mianowicie bardzo różnią się one od reszty skóry, głównie kolorem.

Większość jak nie wszystkie tekstury zostaną zmienione, więc oto też niech Was głowa nie boli.

Głowa niech Was boli tylko oto ile będziecie ściągać modyfikacje;P
    « Ostatnia zmiana: Października 30, 2009, 18:59:56 wysłana przez Roland hr. Bretanii »

Offline proud

• Użytkownik
    • Piwa: 4
    « Odpowiedź #463 dnia: Października 30, 2009, 21:17:25 »
    Macie problemy... nie lepiej dać im coś a'la liście? :D
    No ale przynajmniej mogli by mieć jakieś gacie, nie psuło by to zbytnio estetyki i nikt raczej by się nie czepiał.
    Za przeproszeniem, ale jednak zapytam. Macie jakieś kompleksy, ewentualnie problemy na tym punkcie, że przeszkadza wam "majtająca fujarka"? Jak tak to zostanie to przeżyjecie, aż tak wielkie zgorszenie, że po nocach wam się to będzie śniło...
    Prawda historyczna jest taka, że były takie jednostki i nie biegali jakoś w "liściach", "togach" (sic!), czy przepaskach "jajo-osłonowych"...

p.s. W Hegemony autorzy we frakcjach barbarzyńskich również zamieścili takie "okazy" i jakoś niekt nie ma z tym problemów... :/

Offline Pawello

• Użytkownik
    • Life goes on, come of age...
    « Odpowiedź #464 dnia: Października 30, 2009, 21:26:32 »
    Ale przez to ludzie nie kłocili by się czy ci wojowie mają być skastrowani czy mają mieć pały na 2 metry ;P
    "Ach, ach! Majorze, dzisiaj żyjem, jutro gnijem, tylko to nasze, co dziś zjemy i wypijem" A.Mickiewicz "Pan Tadeusz""Dopóki walczysz, jesteś zwyciezcą."