Świetny soundtrack Emil! Możesz mi powiedzieć skąd brałeś muzykę? Bo parę poznaję - z Essence of the Battlefield, Piratów z Karaibów (choć powinienem powiedzieć "z gwiazd na Lodzie" :P), Sacred, Medieval, Rome, ale byłbym wdzięczny za pełną informację o ich pochodzeniu :).
Tak poza tym ktoś wie jak można podmienić dźwięki w grze? Chciałem podmienić odgłosy na te z "Expanded Gameplay", ale niestety moje próby spełzły na niczym. Dzięki z góry :]
No cóż, sam dokładnie już nie pamiętam, po prostu moja kolekcja muzyki powiększała się wraz z czasem i nowymi wersjami ;)
Natomiast na pewno wiem, że muzyka pochodzi z filmów takich jak m.in: Piraci z Karaibów (część 2 bodajże), Gladiator (świetne kawałki nieco zremiksowałem i pociąłem dla większego dynamizmu), no i jeszcze jakiś kawałek ze strarego filmu przygodowego, którego za cholerę nie mogę sobie przypomnieć.
Co do kawałków z gier, to przeważnie lecą z najnowszego Miedievala 2, Medievala: Rome, Sacreda, Strongholda 2, z Obliviona no i jeszcze kilka perełek z Gothica 3. I to chyba nie wszystko. Oczywiście przeważnie kawałki są ciut przerabiane.
Co do resszty kawałków, to pochodzi z darmowych źródeł i innych paczek muzyki do Mounta. Stronek niestety nie podam, gdyż nie pamiętam, ale wiem, że jedną mi podrzucił Kolba, więc może się on na ten temat wypowie.
PS: dzięki za (pozytywne na szczęście) opinie :)
PS2: Jeśli chcecie, z czasem mogę wstawiać kolejne kawałki z mojej kolekcji ;)