Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Ile najwięcej zadałeś obrażeń  (Przeczytany 19431 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Dragonit

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Odp: Ile najwięcej zadałeś damage
    « Odpowiedź #15 dnia: Kwietnia 23, 2007, 22:24:21 »
    Dzięki bardzo :D Teraz wiem, jak fajnie się walczy na koniu z kopią lub inną tego typu bronią , teraz wygrywam w Story Modzie turnieje rycerskie i "wymiotom" :D

I właśnie, ten temat się do tego nadaje: Czy są jeszcze jakieś tego typu tricki (triki? :D) w walce innymi broniami? Bo wam jakoś łatwo gra idzie ;p Ja tylko umiem z podskoku w łeb zdzielić (Duże obrażenia :P) i podskoczyć i wyprowadzić cios obracając się, on jakoś  fajnie tak się zamachuje obracając i trudno taki atak wrogowi sparować :D

Offline Beowulf

• Użytkownik
    « Odpowiedź #16 dnia: Maja 01, 2007, 18:21:29 »
    Raczej, nie. Chyba że do tych swoich "trików" zaliczasz headshoty.
    Beowulf&Grendel...                                                         teraz                                                         Mount&Blade
    BEO AND OTHER
    VAEGIRS  RULEZZ!!!
    Your Blood! Oh no! I aimed at other knight! Sorry!

Offline Dragonit

• Użytkownik
    « Odpowiedź #17 dnia: Maja 02, 2007, 10:21:42 »
    To właśnie uznaje za wyższość tej gry w scenach batalistycznych, tzn. że ucząc się lepiej walczyć umiesz celować o odpowiednie miejsca ciała, do tego dochodzą premie od szybkości :D W tej grze jak się nauczysz poruszać w tłumie wrogów to można wiele zdziałać, choć na początku wydaje się że z tłumem takich 20 wieśniaków nie ma szans ;D

Offline Vierie

• Użytkownik
    • Piwa: 1
    « Odpowiedź #18 dnia: Maja 09, 2007, 00:28:35 »
    hmmm w ostatnich trzech godzinach grania udało mi się nabyć drogą kupna Thic Nomad Sabre czy jakoś tak... noo i zacząłem się rozkręcać, ponieważ moja postac jestł ładnie wyćwiczona w One-handed (195) lvl14 postaci, dzięki czemu ładnie kosze sobie piechote, ale i czasem uda się ściągnąć kilku konnych z siodła nie dotykając ich koni :))

ale nie o tym ten temat więc do rzeczy :) największy mój damage tąże saberką wyniósł 139 i damagu tego dokonałem na River Piracie (ot trafiło się takich 33 i żal było w spokoju zostawić xD ) ale za swoje lepsze osiągnięcie uważam zadanie 96 vaegirskiemu Knightowi w jeździe, ale to wiadomo, ja rozpędzony na pełnej pochwie i on na mnie więc pododawały się bonusy prędkości :)

Offline Beowulf

• Użytkownik
    « Odpowiedź #19 dnia: Maja 09, 2007, 19:00:01 »
    Dziwne. Ja mam one handed około 215 i power strike na 7 i nigdy mi się tak nie udało.
    Beowulf&Grendel...                                                         teraz                                                         Mount&Blade
    BEO AND OTHER
    VAEGIRS  RULEZZ!!!
    Your Blood! Oh no! I aimed at other knight! Sorry!

Offline Vierie

• Użytkownik
    • Piwa: 1
    « Odpowiedź #20 dnia: Maja 09, 2007, 19:51:47 »
    mówisz serio O.o ??

nie wiem czy to istotne bo gram na Arena Mod, (nie wiem czemu Native mi nie chodzi) ale teraz z jazdy na porządku dziennym mam obrażenia za 70-85 bez jakichś specjalnych skupień xD

no, postaram sie zrobić screena jaknajszybciej :) coby nie być gołosłownym... chyba że to wiecie... fuks początkującego :P

Offline Krzychu

• Użytkownik
    « Odpowiedź #21 dnia: Lutego 14, 2008, 10:49:32 »
    Ja z jakies 300 iles

Offline Ike

• Użytkownik
    « Odpowiedź #22 dnia: Lutego 15, 2008, 20:18:36 »
    Mój rekord to około 230 2h skill z heavy axe z power strike na 5 zadałem chyba 190 ale nie uważałem nigdy tego za wielkie osiągnięcie bo i tak i tak mało kto połowy z tego nie przeżyje :P
    !!! FOR THE HORDE !!!

Offline Arcylisz

• Użytkownik
    « Odpowiedź #23 dnia: Lutego 25, 2008, 12:30:28 »
    Jak się ma kopię i najszybszego konia to dmg ok. 400-500 to normalka.

Offline marian13

• Użytkownik
    « Odpowiedź #24 dnia: Lutego 25, 2008, 18:36:47 »
    Podczas walki z wiesniakami jednemu z nich zadalem 329dmg uzywajac balanced morningstar na koniu

Offline Kolba

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    • Ten który opowiada kretowi bajki do snu
    « Odpowiedź #25 dnia: Lutego 25, 2008, 18:56:04 »
    Podczas walki z wiesniakami jednemu z nich zadalem 329dmg uzywajac balanced morningstar na koniu

Co?! Jakim cudem tyle zadałeś obrażeń? Zdaje mi się, że takie obrażenia to tylko z lancy da się zadać. Nigdy nie zdarzyło mi się aby aby tyle walnąć z morningstara...

Offline marian13

• Użytkownik
    « Odpowiedź #26 dnia: Lutego 25, 2008, 20:12:06 »
    Ostatnio zauważyłem, że obrażenia jakie zadaje postać zależne są w pewnym stopniu od ciężaru używanej broni. Dlatego siekam teraz morningstarem, a w połączeniu z dużym power strike i one handed weapons obrażenia rzędu 250 to normalka

http://img180.imageshack.us/my.php?image=18208561bw8.jpg
    « Ostatnia zmiana: Lutego 25, 2008, 20:58:17 wysłana przez marian13 »

Offline Arcylisz

• Użytkownik
    « Odpowiedź #27 dnia: Lutego 26, 2008, 07:55:12 »
    Największe obrażenia to się zadaje ciężkimi kuszami, jak się ma i crossbows 500. Jak się zrobi head shota to nawet koło tysiąca dmg można zadać. Widziałem coś takiego kiedyś. Ciekawe, że gościom głowy nie odlatują :)

Offline m1o1

• Użytkownik
    « Odpowiedź #28 dnia: Lutego 26, 2008, 13:54:54 »
    hehehe mi udalo sie przy skillu 350 archery 10 power pierdyknolem 1295 dmg (of coz headshot)

Offline marian13

• Użytkownik
    « Odpowiedź #29 dnia: Lutego 26, 2008, 16:47:52 »
    hehehe mi udalo sie przy skillu 350 archery 10 power pierdyknolem 1295 dmg (of coz headshot)

To dopiero wyczyn! A mi Kolba nie dowierzał, ze sieknąłem 329dmg...