Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Ile najwięcej zadałeś obrażeń  (Przeczytany 19434 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline m1o1

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Odp: Ile najwięcej zadałeś damage
    « Odpowiedź #30 dnia: Lutego 26, 2008, 17:09:17 »
    co do morningstara ^^ mojemu kumplowi przy power strike 10 i 400 1h wlasnie morningstarem sieknal kolo 600 na koniu(nie wiem dokladnie ile) xD wiec wszystko jest mozliwe :)

Offline Ranger119

• Użytkownik
    « Odpowiedź #31 dnia: Sierpnia 10, 2008, 03:48:04 »
    Ja zadałem kiedyś z toporu 163lub4 dmg a z lancy około 240dmg

Offline Adollo

• Użytkownik
    « Odpowiedź #32 dnia: Sierpnia 10, 2008, 04:10:14 »
    Ja raz walnąłem wieśniakowi 964 dmg z najmocniejszego łuku - oczywiście był headshot :D

Offline Sasori

• Użytkownik
    « Odpowiedź #33 dnia: Września 21, 2008, 21:20:10 »
    ja z lancy na konu walłem ok 600 damage wtedy celowałem w głowe

Na tym forum piszemy poprawnie po Polsku, ze wszystkimi obowiązującymi regułami! Na razie upomnienie.
    « Ostatnia zmiana: Września 21, 2008, 21:23:10 wysłana przez Józef Sztacheta »

Offline Messer

• BANITA
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #34 dnia: Października 03, 2008, 12:45:40 »
    wczoraj walnołem 999 dmg kuszą w głowe jakiemuś lordowi od swadianów podczasj ego szarży, jego ludzie odrazu zawrócili :D

Offline Pablo77

• Użytkownik
    • |\/|00j $$w33t4$|\|y i loofC14nY B3nD!!!!1111 :*:*
    « Odpowiedź #35 dnia: Października 03, 2008, 17:22:07 »
    Czemu mieliby zawrócić, przecież w grze nie ma jaka takiego morale... Poza tym 999dmg?? mogłeś zrobić screena bo to brzmi podobnie jak ten setny lvl (pamietam ze ktos ładnego screena namalował... szkoda, że już go nie ma :))
    Zapoznaj się z treścią regulaminu forum mówiącą o wysokości całej sygnatury. // Kalpokor

Offline Messer

• BANITA
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #36 dnia: Października 06, 2008, 08:47:31 »
    z tym zawróceniem jednostek to taki żart, ale napewno kilku narobiło w portki ;) jak im tego lorda załatwiłem, szkoda tylko że bełty wbite w ofiare znikaj.a (strzały nie) wtedy zrobiłbym screena bo trafiłem go chyba w oko ;)

Offline Dziku

• Użytkownik
    « Odpowiedź #37 dnia: Października 09, 2008, 22:04:48 »
    Witam wszystkich

Ja na razie zadałem najwięcej około 120 obrażeń (siła 30 power strike 10..)
    Broń 37 Swing

Może mi ktoś pomóc i powiedzieć gdzie mozna kupić tego

Balaced morningstar

Widziałem że u mnie w drużynie rycerz taką broń ma ale nigdzie w sklepach jej dorwać nie mogę.

Dodam iż posiadam najnowszą wersję gry 1.003

Liczę na Waszą pomoc i z góry dziękuję ;)

Offline mielonka

• Użytkownik
    « Odpowiedź #38 dnia: Października 10, 2008, 00:05:25 »
    Odpowiedzi nikt nie może Ci udzielić. Dlatego, że przedmioty w sklepach przydzielane są mniej więcej w sposób losowy. Dlatego jedyną możliwością jest podrózowanie i sprawdzanie ofert od kupców.
    Co jednak zauważyłem (choć może mi sie to ubzdurało) - częsciej przedmioty kojarzące się jednoznacznie z daną frakcją mozna odszukać w miastach tej frakcji. Więc ponieważ morningstary są na wyposażeniu swadiańskich rycerzy polecałbym zaglądanie do sklepów w ich miastach. Jednak musisz mieć troche szczęscia, by znaleźć go jako "balanced"

Offline Dziku

• Użytkownik
    « Odpowiedź #39 dnia: Października 10, 2008, 00:45:43 »
    Odpowiedzi nikt nie może Ci udzielić. Dlatego, że przedmioty w sklepach przydzielane są mniej więcej w sposób losowy. Dlatego jedyną możliwością jest podrózowanie i sprawdzanie ofert od kupców.
    Co jednak zauważyłem (choć może mi sie to ubzdurało) - częsciej przedmioty kojarzące się jednoznacznie z daną frakcją mozna odszukać w miastach tej frakcji. Więc ponieważ morningstary są na wyposażeniu swadiańskich rycerzy polecałbym zaglądanie do sklepów w ich miastach. Jednak musisz mieć troche szczęscia, by znaleźć go jako "balanced"

W tym problem że w żadnym mieście Swadianów ani razu u kupca jeszcze Morgensterna nie widziałem.(patrzę u właściwego)Są jedynie Morgensternopodobne słabe pałki stalowe jakieś.

Zawijanie broni od samych Swadianów nie wchodzi w grę ponieważ mam z nimi sojusz.

No cóż będę próbował, dzięki za odpowiedź.

Tak spytam dodatkowo, jakie obrażenia posiada ta broń i ile ?
    « Ostatnia zmiana: Października 10, 2008, 14:42:35 wysłana przez Dziku »

Offline Noise-B

• Użytkownik
    « Odpowiedź #40 dnia: Października 24, 2008, 14:41:26 »
    Ja grając w wersję 0.6 miałem miły bug - mianowicie będąc na siodle z dwuręcznym mieczem, wychyliwszy się w prawo, szarżując na przeciwnika miałem dmg 1511750 przez bonus o wartości +6047%, jeśli ktoś chcę mogę wysłać indywidualnie ss, bo obecnie mam czasu żeby wrzucić na img shack

Offline Eddy

• Użytkownik
      • EddyGallery
    « Odpowiedź #41 dnia: Października 25, 2008, 20:35:11 »
    Ja nie mam czasu patrzyć ile mam dmg z miecza :D
    ale za to z łuku przez przypadek udało mi się 60dmg + headshot - trudność strzału - 9.3
    koleś nie przeżył :D a strzelałem na taki trochę oślep :P

Offline Rhobar

• Użytkownik
    « Odpowiedź #42 dnia: Października 25, 2008, 21:26:59 »
    dziś w najnowszej wersji udało mi się dwuręczniakiem zadać 207 ;P mieczyk ma obrażenia 47k

Offline Pampil

• Użytkownik
    « Odpowiedź #43 dnia: Listopada 02, 2008, 11:14:57 »
    Dobry DMG jest gdy rozpędzimy sie na koniu i strącimy nadjeżdżającego z nad przeciwka jeźdźca. Nie jeden wrogi Lord padł tak na samym początku bitwy gdy ja i on jedziemy na przodzie swoich armi...

A najwięcej to: 320 w konia + 278 w ludka. Oczywiscie z lancy :p jednym uderzeniem zabiłem konia i rycerza ale nie wiem czy te obrażenia powinny sie sumować.

Offline Glaedr

• Użytkownik
    • Piwa: 5
    « Odpowiedź #44 dnia: Listopada 02, 2008, 13:06:59 »
    Ja ostatnio w 1.003 zadałem mieczem JEDNORĘCZNYM 239 dmg tylko, że byłem nieźle rozpędzony na koniu ale uderzałem w piechotę. Więc szybkość nie dała tak dużego bonusu.