Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Idealna gra RPG.  (Przeczytany 4194 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline kubas246

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Odp: Idealna gra RPG.
    « Odpowiedź #15 dnia: Lipca 18, 2009, 16:06:15 »
    Jak dla mnie to idealny MMO RPG to by był M&B MMO. Wystarczyło by powiekszyć troche mapke, dodać troche przedmiotów i już wspaniały MMO RPG. Jeszcze możliwość wybudowania zamku/miasta i załorzenia gildii/państwa.

Offline Kuroi

• Użytkownik
    • Who's bad? Who's bad? Who's bad?! I AM BAD!!
    « Odpowiedź #16 dnia: Lipca 18, 2009, 16:56:05 »
    Kubas. Przemyśl to, jaki byłby gameplay uwzględniając bitwy i zdobywanie zamków w czasie rzeczywistym, a potem powtórz te słowa... Będziesz wstanie?

Offline Owicz

• BANITA
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #17 dnia: Lipca 18, 2009, 20:40:21 »
    Dla mnie coś w rodzaju M&B ale bez mapy świata, tak żeby świat był ogromną "bitwą".
    « Ostatnia zmiana: Lipca 18, 2009, 20:42:40 wysłana przez tibijczyk »

Offline kubas246

• Użytkownik
    « Odpowiedź #18 dnia: Lipca 19, 2009, 10:20:50 »
    Hmmm... jakby się zastanowić to racja.

Offline Witch-King

• Użytkownik
    • I will brake him...
    « Odpowiedź #19 dnia: Lipca 19, 2009, 12:49:03 »
    idealne rpg juz w drodze, a dokladniej mmorg

Idealne RPG to KotoR a dla osób którym ta nazwa nic nie mówi to: Star Wars Knights of the Old Republic. Jak ktoś przeszedł grę to zna fabułę i ten niespodziewany zwrot akcji na pokładzie Lewiatana. Dla mnie jeden z niewielu RPG które mi się podobały choć od 2002 grałem w każdego RPG'a. A co do tego mmorpg to gdy pierwszy raz o nim usłyszałem miałem nadzieję, że gracz dowie się co się stało z Revanem po jego opuszczeniu Republiki...
    Nigdy już nie wróci do tej krainy. Zguba dosięgnie go daleko stąd, nieprędko i nie z ręki męża- Glorfindel, po bitwie pod Fornostem

Offline Pifcio

• Powabna baletnica
    • Użytkownik
    • Piwa: 11
    « Odpowiedź #20 dnia: Lipca 21, 2009, 08:45:36 »
    http://www.gry-online.pl/S016.asp?ID=4269 cosik mi się zdaję, że będziemy mieli powrót do korzeni gier RPG takich Icewind czy BG....mam nadzieję, że zapewnienia twórcow nie okażą się bezpodstawne, powrócił bym chętnie do starych dobrych czasów, gdzie na jedną grę trzeba było poświęcić kilka, kilkanaście tygodni.....czekam z niecierpliwością

Offline pinero$

• Użytkownik
    « Odpowiedź #21 dnia: Lipca 21, 2009, 23:16:14 »
    To moja tak :D

-Styl Walki z Uwaga Metina :D
    -Jazda na koniu i uderzenia z niego:P
    -Czary z Gothic 4 (będą takie bara buh xD widziałem)
    -Fabuła podobna do fabuły fable :P
    -Piękna grafika :p
    -dużo Broni
    -Mało pancerzy kilka 7-9 pancerzy i trudno dostępne
    -Bez kodów
    -Możliwość zakładania i budowania miast i chat
    -Tryb Rozgrywki SinglePlayer,MultiPlayer
    -Nieograniczony dostęp do zdobywania doswiadczenia itp.
    -Zaczynamy gre na poziomie trudności 100% potem z Umięjetnościami gracza zwiększa się
    -Respown Potworów
    -Klany
    -Możliwość dla "Legend Wojownik" posiadanie ducha :D (coś jak Szaman Król haha)
    -Tryb PvP (Player vs Player) z metina ponieważ jest to dynamiczna walka nie wiadomo kto wygra

Offline proud

• Użytkownik
    • Piwa: 4
    « Odpowiedź #22 dnia: Lipca 22, 2009, 11:42:49 »
    http://www.gry-online.pl/S016.asp?ID=4269 cosik mi się zdaję, że będziemy mieli powrót do korzeni gier RPG takich Icewind czy BG....mam nadzieję, że zapewnienia twórcow nie okażą się bezpodstawne, powrócił bym chętnie do starych dobrych czasów, gdzie na jedną grę trzeba było poświęcić kilka, kilkanaście tygodni.....czekam z niecierpliwością
    No w końcu ktoś gada jak człowiek;) Po to założyłem temat na tym forum o tej grze, żeby pokazać co niektórym, że zapowiada się wielki powrót do korzeni RPG, takich jak Baldur's Gate, czy Planescape Torment, a to już za 2-3 miesiące...

Jeszcze do tych tak wielce wyczekujących Star Wars: Online. Zobaczyliście jeden, jedyny trailer i już wiecie, że ta gra będzie świetna? Sam widziałem ten trailer i co prawda jest dobry, ale na jego podstawie nigdy bym nie wysnuł takich wniosków jak wy.

EDIT: | @ Tibijczyk
            \/
    Że co Ty piszesz? Normalnie składnia, interpunkcja i umiejętność logicznej wypowiedzi na poziomie przedszkolaka...
    « Ostatnia zmiana: Lipca 22, 2009, 13:07:13 wysłana przez proud »

Offline Owicz

• BANITA
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #23 dnia: Lipca 22, 2009, 12:03:36 »
    Dla mnie idealne RPG poza wcześniejszym konceptem to RPG pozbawione fantastyki oraz byle by nie był w przyszłości, nie licząc różnic takich jak 10-15 lat od aktualnego roku.
    M&B w sumie spełnia te warunki ale gdyby nie mody to już dawno bym przestał grać.