Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Wasze osiągnięcia w nauce ;)  (Przeczytany 59950 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Owicz

• BANITA
    • Użytkownik
    • Piwa: 0
    Odp: Wasze osiągnięcia w nauce;)
    « Odpowiedź #45 dnia: Lipca 03, 2009, 23:46:20 »
    a miałem średnią 3.3 pod koniec 1 gim. I h**
    Tylko jedna dwója... Z MATMY. Co za baba była...P. H***** (to nie brzydkie slowo, niechce żeby mnie zamordowała za prawdę jaką tu o niej napiszę)
    1. Podczas lekcji, potrafi zrobić 5 minutową kartkówke i sprawdzić zadek omowy poczym częstą zarzmmiewa dzwonek
    2. Proste zadania (dodawanie i te sprawy) tłumaczy jak dla debili a trudne zadania, nawet jak ktoś nie rozumie i podejdzie do niej na przerwie żeby się dopytac odpowiada - Nie mam czasu na żeby tłumaczyć coś takiego.
    3. Przy omawianiu proporcji, nie wytłumaczyła czym sie różni wprost proporcjonalne od odwrotnie proporcjonalnych.
    4.Przy tworzeniu proporcji podała nam inny sposób na ich tworzenie bo jej zdaniem, podręcznikowy jest do dupy. Sama się nim nie posługiwała.

Fizyka, Polski, Chemia, Biologia, Geografia, Francuski,Wos,Historia - sprawdzili mi zeszyty buble jedne i troche olałem  te przedmioty - 3
    Religia,Muzyka,Plastyka- przechodziłem mutacje głosu i nie umiem rysowac - 4

Offline HiddenLord

• Użytkownik
    « Odpowiedź #46 dnia: Lipca 07, 2009, 21:11:49 »
    Polski - 4 (taka wredna że hoho........ hmphf , a moja mama jej wmówiła że niby nieśmiały jestem {Sangwinikiem jestem...})
    Matma - 4(Nauczyciel bez komentarza.... jak wyżej)
    Fizyka - 5 (Mogłem mieć 6)
    Chemia - 5(Ździebko nieuczciwa nauczycielka)
    Biologia - 5(do dziś się dziwię)
    Geografia - 5/6
    Historia - 5/6 (najlepszy w okręgu...)
    Wos - 5
    WDŻ - 4(miało być bez ocen , a ja nie oddałem listu zgodnie z naszym protestem)
    Religia - 6(mamy super księdza)
    Muzyka i plastyka - 5(choć dobrze rysuje)
    WF - 4 (mam nienormalnego pana od WF - 2 kilometry w 4 minuty?Wepchnij se je w ...)
    I Zachowanie 5
    Nie licząc konkursów.....

Wpisz sobie ktoś w google : ,,Daniel Ogłaska"
    Mój kolega z ławki :-)

Offline Metalowiec

• Użytkownik
    • :F
    « Odpowiedź #47 dnia: Lipca 08, 2009, 08:37:26 »
    nie pamiętam ocen ale żem był 3 klasista w gim to przeliczone zostao na punkty wszystko
    zdobyłem 103 pkt i zagrzaną miejscówke w LO Czarniecki :D
    Youve seen life through distorted eyes
    You know you had to learn
    The execution of your mind
    You really had to turn
    The race is run the book is read
    The end begins to show

Offline Pifcio

• Powabna baletnica
    • Użytkownik
    • Piwa: 11
    « Odpowiedź #48 dnia: Lipca 08, 2009, 08:40:40 »
    Hoohohoh......ja też z Czarnieckiego....tylko pewnie starszy rocznik:P

Offline Jezus

• Użytkownik
    « Odpowiedź #49 dnia: Lipca 08, 2009, 12:06:34 »
    Chyba pierwszy raz wchodzę na off-topa :)

Biola - 3 (standard)
    Hista - 4 (bo dat nienawidzę się uczyć)
    Polak - 3 (standard)
    Matma - 3 (mogło być lepiej)
    Niemiec - 4 (tutaj spieprzyłem ze 2 kartkówki)
    Anglik - 4 (za napisanie w liście do Bin Ladena "we're gonna kick your ass", 4 za ostatni sprawdzian (nie wiem czemu, zazwyczaj dostaje 5 za zadanie którego nie mam). Mogło być lepiej, w końcu po 11 latach rzygam tym językiem :/ W następnym roku będzie 6)
    Fiza - 3 (zajebisty nauczyciel ale wymaga myślenia do czego człowiek nie jest przystosowany po gimnazjum. Było kilka 3 i były to najlepsze oceny u tego nauczyciela :))
    Programowanie - 4 (bo nie lubię rekordów. W następnym roku postaram się o 5 bo to mój ulubiony przedmiot.)
    Utk - 3 (bo z bebechów jestem dupa)
    PO - 5 (bo to łatwe i interesujące :) w następnym roku będzie 6)
    Gegra - 2 (bo nie lubię tego przedmiotu)
    TI - 4 (byłoby 5 ale prace się straciły)
    Chemia - 3 (szkoda bo łatwy i fajny przedmiot ale spieprzyłem ostatnie 3 kartkówki :/)
    Systemy - 4 (bo tego nie lubię, poza tym na jednych kompach działa, na drugich nie - taka rosyjska ruletka)
    Relfa - 3 (bo jestem niewierzący i mi nie zależy. Na szczęście katecheta to równy gość)

Ogólnie nie jestem zadowolony ale próbuję się usprawiedliwić tym że z gimnazjum w którym nic a nic nie trzeba robić, trafia się do technikum w którym są pewne wymagania :)
    Jestem zajebisty a najlepszym dowodem na to jesteś właśnie Ty.

Offline Roland

• Użytkownik
    « Odpowiedź #50 dnia: Lipca 29, 2009, 17:51:22 »
    heh u nas w szkole jest najwyższy poziom o szkoły powiatu cieszyńskiego jeśli chodzi o szkoły gimnazjalne
    mam tak:
    matma-4
    polski-4
    chemia-3
    historia-5
    geografia-3
    religia-6
    biologia-3
    fizyka-3
    niemiecki-2
    angielski-3
    wf-4
    wos-2

1 klasa gimnazjum xD

Offline gihth

• Użytkownik
    « Odpowiedź #51 dnia: Lipca 29, 2009, 18:08:30 »
    Ale wy mądrzy jesteście :O

Ja właśnie ukończyłem podstawówke ze średnią 3,6
    Co nie przeszkadzało mi do dostania się do Salezjanów w Zabrzu :D

Offline Nokirino

• Użytkownik
    « Odpowiedź #52 dnia: Lipca 30, 2009, 08:54:50 »
    Kończę podstawówkę...

6 klasa --> 1 gim.

Średnia - 5.6

Kur*** nie chce wyjmować świadectwa żeby przepisywać oceny
    Ja i Carlo

Offline Kalpokor

• Użytkownik
    « Odpowiedź #53 dnia: Lipca 30, 2009, 09:29:09 »
    Jako, że teraz studiuję pochwalę się swoimi wcześniejszymi, osiągnięciami.
    Od 4 klasy podstawówki [tej 6-letniej] do końca gimnazjum miałem świadectwa z czerwonym paskiem [nawet 6 z chemii się trafiła].
    W liceum średnie kręciły się w granicach 3.9-4.1.
    A na studiach, jak na studiach. Opiszę to słowami byłego prodziekana do spraw studenckich na naszym wydziale: "U nas jeden rok studiów studiuje się 2 lata, a średnia mieści się pomiędzy liczbą "e" a liczbą "pi" ".
    « Ostatnia zmiana: Listopada 17, 2009, 10:16:16 wysłana przez Kalpokor »

Offline Kuroi

• Użytkownik
    • Who's bad? Who's bad? Who's bad?! I AM BAD!!
    « Odpowiedź #54 dnia: Lipca 30, 2009, 09:46:20 »
    Ja co roku dostaję same dwóje ;p A nauczyciele ciągle powtarzają ***** (moje imię) Przecież widać że jesteś zdolny chłopak, czemu się nie starasz?! Mógłbyś mieć 4 i 5 a masz 2...

Życie ;p

Przykład: Angielski. ocena na koniec 3 klasy - 2. Wynik z testu gimnazjalnego - 41 ;p

Offline Wezyk

• Użytkownik
    « Odpowiedź #55 dnia: Listopada 17, 2009, 10:07:05 »
    I gimnazjum skończona ze średnią 5.00 .Od podstawówki nie szedłem poniżej 5.00 ;D Jakby co to nie jestem kujon , wszystko z lekcji zapamiętuję .
    Zero poczucie humoru... Zupełnie jak w IG...

Offline Dalhi

• Użytkownik
    • Piwa: 4
    • Pancakes Fans Master
    « Odpowiedź #56 dnia: Listopada 17, 2009, 11:55:51 »
    To i ja się pochwale :D. Jeszcze jak w ubiegłym wieku kończyłem podstawówkę to średnią miałem powyżej 5, niestety później już nie było tak różowo... Jako, że jestem pierwszym rocznikiem, który został skrzywdzony przez reforma oświaty, to po ukończeniu 6 klasy musiałem iść do gimnazjum. Tam bywało różnie, ale generalnie średnia wyszła coś ponad 4. Wszystko niby ładnie i pięknie, ale tak naprawdę to gimnazjum mnie niczego konkretnego nie nauczyło( może poza nieróbstwem). Z tych trzech lat nauki tam, to uzbierałoby się z 1,5 roku w którym cokolwiek robiliśmy( nie było podręczników, ciągłe zmiany nauczycieli, brak programu itp). Po skończeniu gimnazjum udałem się do LO, profil matematyczno- fizyczny (Nasz sztandar szkolny pełen chwały - to Czarniecczyków święty znak- ech kiedyś te słowa coś znaczyły, teraz podobno moje kochane LO trochę "podupadło"). Liceum skończyłem ze średnią około 4. Studia zacząłem dobrze, ale im dalej w las... Niestety nikt nie powiedział, że będzie łatwo, ale dotrwałem do 5 roku...
    « Ostatnia zmiana: Listopada 17, 2009, 11:57:33 wysłana przez dalhiems »

Offline Pifcio

• Powabna baletnica
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #57 dnia: Listopada 17, 2009, 11:59:04 »
    Ooooo!!! chodziliśmy do tego samego liceum, patrząc na Twój profil, to masz 23 lata, w takim razie jak ja byłem w maturalnej to Ty w 1 lub 2 klasie (czyżby Krzywickiego wychowankowie??).....

Ale ja nie lubiłem tej szkoły (normalnie klasztor, nie szkoła:P )

Offline Dalhi

• Użytkownik
    • Piwa: 4
    • Pancakes Fans Master
    « Odpowiedź #58 dnia: Listopada 17, 2009, 12:17:57 »
    patrząc na Twój profil, to masz 23 lata, w takim razie jak ja byłem w maturalnej to Ty w 1 lub 2 klasie
    Szpieg !!!

A tak na poważnie to nie miałem żadnych lekcji z Krzywickim, moją wychowawczynią była sorka Lipert ( nie wiem czy ją kojarzysz, ale straszna sierota z niej była), ale tak na dobrą sprawę to tak nieoficjalnie była nią sorka Krawczyk...

To wcale nie był klasztor!!! Chociaż tak wygląda :P

Offline Pifcio

• Powabna baletnica
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #59 dnia: Listopada 17, 2009, 12:23:24 »
    patrząc na Twój profil, to masz 23 lata, w takim razie jak ja byłem w maturalnej to Ty w 1 lub 2 klasie
    Szpieg !!!

A tak na poważnie to nie miałem żadnych lekcji z Krzywickim, moją wychowawczynią była sorka Lipert ( nie wiem czy ją kojarzysz, ale straszna sierota z niej była), ale tak na dobrą sprawę to tak nieoficjalnie była nią sorka Krawczyk...

To wcale nie był klasztor!!! Chociaż tak wygląda :P

Krawczykowa przygotowywała mnie do matury z polskiego....fajna babka:) Lipertowej nie znam, ale z tą wychowawczynią z uczniów młodszych klas kojarze klase braci bliźniaków Futa i Jaśka...:P choć mogę się mylić.... jednak się pomyliłem....nikogo tam od Was nie znam:P
    Co do klasztoru to faktycznie tak wygląda, ja tam się nie czułem źle w liceum, bo ogólnie dużo balowaliśmy i piliśmy:P ale ta atmosfera wśród nauczycieli to mnie czasami dobijała
    « Ostatnia zmiana: Listopada 17, 2009, 12:28:25 wysłana przez pwi7aaf »