Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Wasze osiągnięcia w nauce ;)  (Przeczytany 60252 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline nizyn

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    • UNCUREABLE MANIACK
    Odp: Wasze osiągnięcia w nauce;)
    « Odpowiedź #30 dnia: Czerwca 16, 2009, 21:21:09 »
    Oj nizyn nizyn, nie o to chodzi ale jak to mowiles
    że mi korona z głowy spadnie... Spiskowcy jedni :O
    to chodzi o to że jak cos zrobisz to ci korona z glowy nie spadnie, to chodzi ze len jestes

PS. skad wiem? bo mi stara to ciagla gada
    Oj Kradus, Kradus... Naucz się dwóch magicznych słów: Ironia i dżołk :D Ja nauczyłem się ich niedawno i wyszło mi na dobre ;p
    BTW: Okazało się, że mam zachowanie BDB!!! Byłoby to dziwne gdyby nie fakt, że mam leniwego wychowawcę (i jeszcze z dredami! rasta!) i wszyscy chłopcy mają 5 z zachowania a dziewczyny 3-4 :D

Offline Danveld

• Użytkownik
    « Odpowiedź #31 dnia: Czerwca 19, 2009, 19:13:21 »
    Czas na moje oceny,
    2 Gimnazjum
    Religia  4
    J.polski  3
    Historia 4
    J. angielski 3
    Matematyka 3
    Fizyka, Chemia, Biologia, Geografia, WOS 2
    Plastyka 4
    W-F 4
    Technika 4
    Średnia 3.33 ( 3.33x2 = 6.66 ]:-> )

I wychodzi na to że mam najgorsze oceny na forum :(. Oceny jakie są takie są (przeżyje mieszkać te 2 miesiące w piwnicy). Trzeba będzie wsiąść się w garść w 3 gimnazjum.

Offline Pablo77

• Użytkownik
    • |\/|00j $$w33t4$|\|y i loofC14nY B3nD!!!!1111 :*:*
    « Odpowiedź #32 dnia: Czerwca 19, 2009, 19:18:48 »
    I wychodzi na to że mam najgorsze oceny na forum :(. Oceny jakie są takie są (przeżyje mieszkać te 2 miesiące w piwnicy). Trzeba będzie wsiąść się w garść w 3 gimnazjum.
    Oj trzeba będzie, trzeba... :P
    Zapoznaj się z treścią regulaminu forum mówiącą o wysokości całej sygnatury. // Kalpokor

Offline Kradus

• Administrator
    • Użytkownik
    • Piwa: 463
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #33 dnia: Czerwca 19, 2009, 21:42:51 »
    2 z matmy xD, ale tak to dobre ocenki,

ps. i pozdrow mgr. krzycha ;D

Offline mati3333

• Użytkownik
    « Odpowiedź #34 dnia: Czerwca 20, 2009, 20:03:10 »
    Ja mam takie oceny na koniec 1 klasy gimnazjum :

Polski:3
    Matematyka:4
    Fizyka:4
    Historia:4
    Biologia:3
    Chemia:3
    Geografia:3
    Muzyka:5
    Technika:4
    WOS:4
    Angielski:3
    W-F 5

Offline Andre692

• Użytkownik
    • Mhroczny jak śnieg
    « Odpowiedź #35 dnia: Czerwca 20, 2009, 21:16:32 »
    Na 1 klasę technikum informatycznego skończyłem bez dwój i jedynek a średnia 3.8 :P...Tyle na ten temat ^^

Offline przybor

• BANITA
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #36 dnia: Czerwca 21, 2009, 11:59:27 »
    Wycofaj te pozdrowienia,to straszny nauczyciel,najgorszy jakiego miałem,co robi?Na przykład podczas godzinnego sprawdzianu potrafi co trzydzieści sekund mówić 3 minuty do końca,a prace zebrać po 15 minutach lekcji,na każdej lekcji mam kartkówkę(z rzeczy które powiedzmy były miesiąc temu,ponieważ wiedzę należy utrwalać),a gdy protestujemy powołując się na regulamin i nasze prawa w nim zawarte,mówi,że łamie go nie pierwszy i nie ostatni razi nic mu zrobić nie możemy...
    Znam to uczucie... miałem tak w podstawówce... z jedną babą, gadziną jakich mało. Cały czas takie cyrki robiła. Wreszcie klasa postanowiła coś zrobić i poszła w 20 osób do dyry, a dyra coś tam popluła i nic nie zrobiła. Ale szczęściem kolega miał ojca- kuratora... nauczycielka wyleciała, dyra mało co. Więc zdarzają się szczęśliwe zakończenia ;)
    pozdro

Offline sir Luca

• Marszałek Maruda
    • Administrator
    • Użytkownik
    • Piwa: 154
    • Otaczają mnie tęgie, tępe buce...
    « Odpowiedź #37 dnia: Czerwca 21, 2009, 12:44:55 »
    A nie wystarczyło się po prostu uczyć? Raz, drugi byście się porządnie nauczyli i by zobaczyła że wam zależy a przy okazji wy byście coś wynieśli...
    Przecież po to są nauczyciele żeby was zmusić do nauki a jak nic innego na ucznia nie działa...
    Z własnego doświadczenia wiem że tych ostrych nauczycieli potem wspomina się z rozrzewnieniem.
    "Demokracja: dwa wilki i owca, debatujący co będzie na obiad"

Offline VainV

• Użytkownik
    • Piwa: 22
    « Odpowiedź #38 dnia: Czerwca 21, 2009, 16:08:25 »
    A nie wystarczyło się po prostu uczyć? Raz, drugi byście się porządnie nauczyli i by zobaczyła że wam zależy a przy okazji wy byście coś wynieśli...
    Przecież po to są nauczyciele żeby was zmusić do nauki a jak nic innego na ucznia nie działa...
    Z własnego doświadczenia wiem że tych ostrych nauczycieli potem wspomina się z rozrzewnieniem.
    Nie do końca nas zrozumiałeś,bo są to dwie różne rzeczy,wymagający nauczyciel ok,sam miałem takiego od historii w podstawówce,nie specjalnie go lubiłem ale sporo się przy nim nauczyłem,ale złośliwy robiący godzinny sprawdzian w ciągu 15 minut to inna bajka...

Offline przybor

• BANITA
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #39 dnia: Czerwca 21, 2009, 16:48:27 »
       No właśnie! Każdy odróżni takiego nauczyciela. Sam mam nauczycielkę od historii, strasznie wymagającą. Pierwszy semestr zwaliłem z 3, a następny z 4+, prawie piątką. Trzeba umieć z takimi...
       A taki złośliwy nauczyciel to masakra. Nie mówię o wkurzającym, głupim, a o złym. Moja siostra miała taką nauczycielkę... Na lekcje przyrody miała przyjść dyra. Więc baba powiedziała, że każdemu podniesie ocenę o 1 jak wszyscy będą grzeczni (bo był czerwiec). Wszystko odbyło się dobrze, dyra była zadowolona... Oceny jak były, tak były, nic nie podniesione. A ponieważ to 6 klasa i każda dobra ocena pomorze się w dostaniu do dobrego gimnazjum było źle...
       Miałem masę przypadków z takimi, a także masę mieli moi znajomi, ale wymieniać jakoś mi się nie chce...
       A uczyć się dla takiego nic nie pomoże... Albo zauważy, że jesteś bystry i będzie Cię maglować cały rok, albo będzie z Ciebie chciał zrobić lizusa i swojego pupilka.
    pozdro

Offline Barudokuku

• Użytkownik
    • Piwa: -2
    • Zbieracz puszek
      • (nie)Oficjalne Forum Antyfanów CD-Action
    « Odpowiedź #40 dnia: Czerwca 21, 2009, 17:08:58 »
    To dobrze, że nie podniosła ocen. Mam o tyle szczęście, że wypisałem się z najgorszej szkoły w mieście już w pierwszej klasie (być może mówi Ci coś 'SP nr 4 w Ełku'), a u siebie miałem bardzo dobrą nauczycielkę od przyrody.
    Ileśtam procent kogośtam robi cośtam. Jeśli należysz do iluśtam procent pozostałych, wstaw to gdzieśtam.
    Wyobraź sobie też, że tutaj jest jakiś fajny tekst pokazujący, jak bardzo jestem nieskażony mediami, propagandą i tak dalej i ogólnie coś, co sprawi, że wszyscy będą wiedzieli, że nie lubię czegośtam.
    Oczywiście, możesz też sobie wyobrazić tutaj jakieś mHroczne/lolowate/jestem-taki-zarąbisty zdanie po angielsku. Ot, choćby traktujące o śmierci czy religii, coby pokazać, że jestem ateistą.

Offline przybor

• BANITA
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #41 dnia: Czerwca 22, 2009, 08:12:29 »
    No właśnie! Szkoła ekologiczna.... nawet dyra po trawie chodziła! Wymyślili i wszyscy to olewali! A teraz ci wszyscy z tych cygańskich ulic (nie żebym był nie tolerancyjny, na prawdę tak się zachowują) poszli do tej szkoły i robią z niej burdel! Bo to jest przesada, jak moja siostra przechodzi przez parter, obok klas 1-3, i słyszy teksty "fajna du**"! Kiedyś ta szkoła miała poziom, jakieś 10 lat temu, a teraz to masakra...
    pozdro

Offline Kasparus

• Użytkownik
    • Piwa: 1
    « Odpowiedź #42 dnia: Lipca 03, 2009, 14:18:16 »
    Ja jeszcze przez podstawówkę i gimnazjum na żadnego takiego nauczyciela nie natrafiłem, na szczęście.
    2 kl. gimnazjum:
    Średnia: 4,93/ 4 z Chemii, i 4 z... z... czegoś tam :D Reszta piątki.
    A jaki Wy macie stosunek do takie latania pod koniec roku? Nie uczy się takie cały ok, żeby pod koniec polatać do nauczycieli, tamci ich powyciągają z języki i z 3 się robi 5. Mnie to strasznie wkurza. W życiu poprawiałem 1 spr., bo nauczycielka mnie zmusiła. Może jestem nie z tego świata, ale uważam, że to niesprawiedliwe. (oczywiście, jeśli ktoś ma np. trudną sytuację i nie ma jak się uczyć, to ok, ale nie lubię cwaniaczków, którzy nic nie robią, bo i tak przejdą...)

Offline sir Luca

• Marszałek Maruda
    • Administrator
    • Użytkownik
    • Piwa: 154
    • Otaczają mnie tęgie, tępe buce...
    « Odpowiedź #43 dnia: Lipca 03, 2009, 22:26:04 »
    Wszyscy się chwalą to i ja napiszę:
    Historia 3
    Język Włoski 3
    Konserwacja 4
    Stal 3,5
    Projektowanie 4
    Urbanistyka 5
    Psychologia Percepcji 5
    Rozwój Myśli Urbanistycznej 4
    Rzeźba 4,5
    Techniki Komputerowe 5
    "Demokracja: dwa wilki i owca, debatujący co będzie na obiad"

Offline Balian

• Użytkownik
    • Nigdy nie za wiele Rock and Rolla ;)
    « Odpowiedź #44 dnia: Lipca 03, 2009, 23:09:00 »
    2 gimnazjum
    Polski 4
    Matematyka 2
    Fizyka 2
    Chemia 2
    Biologia 2
    W-F 6
    WOS 5
    Historia 6
    Sztuka\Plastyka 4
    Religia 4
    Informatyka 5
    Angielski 3

Średnia powyżej 3 mniej niż 4 (nie obliczałem bo wstyd, 4 dwóje)
    « Ostatnia zmiana: Lipca 03, 2009, 23:11:56 wysłana przez Balian »