Apdejt w związku z zakończeniem roku szkolnego. Oto oceny wielce szanownego Lewa, trzeciego ucznia w swojej klasie pod względem średniej (#SWAG):
Matematyka 4 - tak jak się spodziewałem, ostatni sprawdzian pogrążył moją proponowaną 5, niby próbowałem go poprawiać, ale poprawiłem na 1+ co na 5 nie wystarczyło :D może jak bym prace domowe robił, to by mi na koniec lepszą ocenę dala nauczycielka, a tak z trzy bodajże jedynki miałem z tego.
Angielski 5 - do tego 90+ ileś tam procent z matury próbnej. Poza tym jutro (a właściwie dzisiaj :P) mam ustny etap FCE British Council. Życzcie powodzenia :D
WF 4 - jak proponowane, tak też i się skończyło.
Niemiecki 4 (!) - wyciągnąłem mężnie na ambitne 4, w zeszły poniedziałek nawet napisałem próbną maturę i ciekaw jestem wyniku.
Geografia 5 - z próbnej matury 68%, z diagnozy 70+ coś, wynik dobry jak na kogoś kto się w ogóle nie uczył.
Historia i społeczeństwo - 5
Religia 6 - tego przedmiotu w sumie nie trzeba nawet komentować
Ekonomia 5 - zawiodłem się, nie ma 6 :(
Dziennikarstwo 4 - już pisałem, nauczycielka mnie nie lubi.
Polski 3 - hehe, wyciągnąłem na 3, a z matury próbnej mam 75%. Dobry jestem, nie? :D
Średnia :4,50
Dzielcie się panowie i panie swoimi ocenami. Jednocześnie łączę się w bólu z poprawkowiczami i życzę im zdania w sierpniu :D