Tak czytam i czytam te posty i zastanawiam się czy 11. punkt regulaminu jest w ogóle jeszcze wykorzystywany:
"11. Jesli masz mniej niz 13 lat, przemysł porządnie rejestracje na forum, ponieważ dzieciaki nie bedą tu traktowane ulgowo, a wrecz przeciwnie... administracja zastrzega sobie prawo do usuwania użytkowników, którzy zaniżają poziom forum." ;)
Również czekam od dawna na Mount&Blade, dobrze wiedzieć, że prace nadal idą pełną parą bo Turcy się chyba już ze swoimi modami z tematyki pierściennej ;) poddali.
Swoją drogą to chyba jakieś fatum - poza starszą wersją TLD, której szczerze mówiąc nie trawię, nie powstał żaden mod na 1.011. A przecież wielu próbowało.
Tak się zastanawiam czy nie dałoby się tego zrobić w sposób jak robią twórcy gier - najpierw wypuścić wersję standardową, bez Trolli, krasnoludów i innych bajerów zajmujących dużo czasu przy programowaniu a później robić dodatki i wszystko pouzupełniać? I tak mod byłby najlepszy, bo jedyny. A tak, coś mi się zdaje, że prędzej poznamy datę wyjścia na świat Diablo 3 niż nowego TLD.
No, pomarudziłem i wyładowałem frustrację związaną z kolejną nieudaną wyprawą na forum The Last Days ;)
Mam nadzieję, że mod uda się dokończyć bo będzie tym dla fanów Władców oraz M&B czym freski Michała Anioła lub malowidła Van Gogha (tak, tego bez ucha;) dla miłośników sztuki:]