Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Bronie w Teatrc  (Przeczytany 2462 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline mikel789

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Bronie w Teatrc
    « dnia: Maja 14, 2009, 21:32:24 »
    Ostatnio podbiłem zamek szwadi i była broń zwana ,,Odkupiciel'' czy wiecie może czy są jakieś jeszcze ??
    « Ostatnia zmiana: Maja 14, 2009, 21:46:59 wysłana przez mikel789 »

Offline daro12342

• Użytkownik
    • Masywnej Budowy Hunter is THE BEST
    Odp: Bronie w Teatrc
    « Odpowiedź #1 dnia: Maja 15, 2009, 13:18:47 »
    Odkupciel jest bronią palną unikalna wiec jest jeden egzemplarz a poza tym jest jeszcze Tromblon który potrafi jednym strzałem zabić nawet 7 wrogów, jednak ma słabą celność i wolne ładowanie, jest jeszcze Samopał który podobny jest do Tromblona tyle że gorsze obrażenia zadaje a ma od niego lepszą celność i szybsze ładowanie

Offline mikel789

• Użytkownik
    « Odpowiedź #2 dnia: Maja 15, 2009, 20:32:48 »
    aha jeszcze znalazlem włucznie tylko nie pamietaj jak się nazywa xD podobno była boga i cos tam cos tam

Offline daro12342

• Użytkownik
    « Odpowiedź #3 dnia: Maja 15, 2009, 22:01:40 »
    Ja akurat nie mam tej wlóczni możliwe że przypadkiem sprzedałem:( a na forum było jeszcze że jest miecz unikatowy tylko nie pamietam jak sie nazywa a jeśli o bronie palne ja preferuje rusznice według mnie najlepsza

Offline mikel789

• Użytkownik
    « Odpowiedź #4 dnia: Maja 16, 2009, 10:49:57 »
    ja za to lubie pistolet skałkowy

Offline daro12342

• Użytkownik
    « Odpowiedź #5 dnia: Maja 16, 2009, 13:34:44 »
    Pistolet skałkowy jest chyba najgorszy ale nie pamiętam bo dawno go używałem ale mam do niego sentyment jako że była to moja pierwsza broń palna 

Offline Mannerheim

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    « Odpowiedź #6 dnia: Maja 16, 2009, 13:45:32 »
    aha jeszcze znalazlem włucznie tylko nie pamietaj jak się nazywa xD podobno była boga i cos tam cos tam
    Ta włócznia to Zepyulos. Jest jeszcze broń wielolufowa Redeemer.

Offline Kalpokor

• Użytkownik
    « Odpowiedź #7 dnia: Maja 16, 2009, 17:48:17 »
    Przestancie już bo zaraz zaczne w to grać a teraz pykam w innego moda i nie chcę przerywać :)

Offline proud

• Użytkownik
    • Piwa: 4
    « Odpowiedź #8 dnia: Maja 16, 2009, 18:18:42 »
    Przestancie już bo zaraz zaczne w to grać a teraz pykam w innego moda i nie chcę przerywać :)
    No wiesz jeszcze jakie są bronie, człowieku od cholery tego tam masz, wymienię tylko kilka: topór gimliego, Durendal, Excalibur, broń Beawolfa (czy jak to się tam pisze), strzelba na słonie i wiele więcej...

P.S. To co zaczynasz już w niego grać czy nie?;)

Offline Kalpokor

• Użytkownik
    « Odpowiedź #9 dnia: Maja 16, 2009, 21:09:13 »
    No wiesz jeszcze jakie są bronie, człowieku od cholery tego tam masz, wymienię tylko kilka: topór gimliego, Durendal, Excalibur, broń Beawolfa (czy jak to się tam pisze), strzelba na słonie i wiele więcej...

P.S. To co zaczynasz już w niego grać czy nie?;)
    Hehe jak mówiłem pykam teraz w barbarians invasion z serii hegemony, walcze dla rzymu bo są najsłabsi i nie mogę się ogarnać taki mętlik mam latam od lewa do prawa, nie wiadomo za co się wziąść tyle ich jest, a jak pojawi się konfederacja marcomanów to już wogle będzie piekiełko, rzymscy generałowie prawie od każdego dostają baty i musze łatać dziury, jak przejąłem hiszpanie to zaraz ją stracili, więc zdobyłem stolice daków i teraz ją umacniam, zaraz będzie 50 level mojej postaci, a do tego moda wezmę się chyba po sesji

Offline proud

• Użytkownik
    • Piwa: 4
    « Odpowiedź #10 dnia: Maja 17, 2009, 08:11:24 »
    Jak grasz w to BI to powiedz mi jedną rzecz. Też kiedyś go zassałem, ale był strasznie niedorobiony, nazwy niektórych lokacji były w stylu "Roman Village VII", "Barbarian Castle II" itp, oraz dużo różnego rodzaju pomniejszych błędów, jak blokowanie się w rzece, przy awansowaniu niektóre jednostki były słabsze niż awans wcześniej czy choćby błąd, że jak rekrutowałem z np.rzymskiej wioski chłopstwo to wyskakiwał mi tekst coś tam, że zrekrutowałeś 3 swadiańskich chłopów. Dalej są takie niedoróbki?

P.S. Uprzedzając pytania, nie gram ze spolszczeniem, ponieważ wtedy z tymi tekstami to często normalka.

Offline Tario

• Użytkownik
    • Piwa: 1
    • Rittes des panter
      • Gry RPG u Taria
    « Odpowiedź #11 dnia: Maja 17, 2009, 08:42:53 »
    Do tego należy dodać ,zę jest pełno starych zbroi i noszą je barbarzyńcy. (i ty siędziwisz ,że rzym przegrywa)

Offline mikel789

• Użytkownik
    « Odpowiedź #12 dnia: Maja 17, 2009, 10:37:44 »
    ciekawe na jaka wersje to jest i jak jestn 1.101 to czy ktos mogłby dac linka

Offline Kalpokor

• Użytkownik
    « Odpowiedź #13 dnia: Maja 17, 2009, 11:01:21 »
    ciekawe na jaka wersje to jest i jak jestn 1.101 to czy ktos mogłby dac linka
    link jest w dziale mody na liście Sztachety
    Jak grasz w to BI to powiedz mi jedną rzecz. Też kiedyś go zassałem, ale był strasznie niedorobiony, nazwy niektórych lokacji były w stylu "Roman Village VII", "Barbarian Castle II" itp, oraz dużo różnego rodzaju pomniejszych błędów, jak blokowanie się w rzece, przy awansowaniu niektóre jednostki były słabsze niż awans wcześniej czy choćby błąd, że jak rekrutowałem z np.rzymskiej wioski chłopstwo to wyskakiwał mi tekst coś tam, że zrekrutowałeś 3 swadiańskich chłopów. Dalej są takie niedoróbki?
    P.S. Uprzedzając pytania, nie gram ze spolszczeniem, ponieważ wtedy z tymi tekstami to często normalka.
    Dalej to jest jeśli chodzi o napisy ale to nie przeszkadza, gra się fajnie, nie zauważyłem jeszcze że armie się blokują (w timeless kingdom potrafiły się zaciąć całe pospolite ruszenia), czy po awansie jednostki są słabsze tego też nie zauważyłem, centurioni (najlepsza rzymska piechota) są bardzo skuteczni, jedyne co przeszkadza to fakt że nie rzucają pilum jak legioniści (poprawne historycznie ale przeszkadza jak się ma większość centurionów), łucznicy słabsi od barbarzyńskich, za to jazda rzymska i pretorianie wymiatają, jak wspomagam komputer to 10 jeźdźców robi taki kocioł że hej, ale jak komputer walczy już sam to nie jest tak różowo pewnie wynika to z tego że nie ma mnie oraz z przewagi liczebnej barbarzyńców, może te niedoróbki pisemne niektórych wkurzają ale mi to nie przeszkadza
    Do tego należy dodać ,zę jest pełno starych zbroi i noszą je barbarzyńcy. (i ty siędziwisz ,że rzym przegrywa)

nie zgadzam się, może są z nativa, ale wszystko raczej pasuje, przecież biegają w tych skórzanych, tylko lepsi wojownicy mają kolczugi czy tzw. byrnie, zbroje lordów pomijam, rzymskie wcale nie są gorsze, a bryci biegają w zbrojach imitujących pomalowaną skórę i sieka się ich jak mielone (za to są bardzo szybcy), jeżeli rzym przegrywa to dlatego że ma mniej dowódców i mniej żołnierzy (historycznie by się zgadzało), być może mają gorsze atrybuty (siła itp) ale tego nie potwierdzę bo armię mam w 100% rzymską
    « Ostatnia zmiana: Maja 17, 2009, 11:12:34 wysłana przez Kalpokor »