Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Witam ;]  (Przeczytany 2244 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Jezus

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Witam ;]
    « dnia: Maja 09, 2009, 10:23:59 »
    Na imię mi Rafał (choć wszyscy zwą mnie Jezus za mój wygląd), mam 17 lat, uczęszczam do technikum informatycznego w Gliwicach i uważam że tematy powitalne są zbędne. Zawsze lubiłem historię ale wieku średnie najmniej. Dopiero gdy zagrałem w Mount&Blade zacząłem czytać o nich więcej (głównie o uzbrojeniu bo militaria to moja pasja).

W grze mam 41 lvl, miasta Curaw i Rivacheg oraz wsie Tismirr i jedną z Vaeghirskich wiosek której nazwy nie pamiętam. Należę do Chanatu Khergitów ponieważ zawsze lubiłem wschodnie klimaty i Turcy/Arabowie/Mongołowie zawsze mieli najpiękniej zdobiony ekwipunek. W Calradii jestem znany z największej i zarazem najszybszej armii której boją się wszyscy dezerterzy, natomiast chłopi kochają. Po wszystkich tawernach krążą opowieści o rozbijaniu przeze mnie nawet największych wypraw wojennych dysponując zaledwie 40 żołnierzami dzięki wspaniałej taktyce. Niestety zdobycie nawet najsłabszych zamków zawsze okupujemy wielkimi stratami. zbrojony jestem w typowy Khergecki ekwipunek a więc ciężka szabla, elitarna tarcza jeździecka, Khergecki łuk i strzały. Zazwyczaj chodzę w zbroi z moim godłem, tylko do zamków biorę pawęż i miecz wojny i do naprawdę ciężkich zadań potężny łuk i najlepszy pancerz lamelkowy. Moje wojsko to w 85% Khergici czystej krwi a pozostała cześć to Swadiańscy rycerze do zadań specjalnych i wojacy wyzwoleni od moich wrogów. Aktualnie prowadzę wojnę ze Swiadią, która przeniosła się z powodu Rhodhoków bardziej na północny wschód, Rhodhokami którzy swoją agresywna polityką i ogromna liczbą sierżantów szybko poruszają się do przodu i Vaeghirami którzy wprawdzie nie posiadają już żadnego zamku ale ciągle bronią się "w terenie".

Z niecierpliwością czekam na multiplayer ponieważ lubię wyzwania (gram na najwyższych ustawieniach trudności oprócz swoich obrażeń zredukowanych do 1/2 bo jeszcze nie radzę sobie najlepiej na zamkach) a z bitwa z innym graczem na pewno będzie trudniejsza od głupiego komputera który posiadając wspaniałych włóczników i pikinierów  nie potrafi poradzić sobie z lekka kawalerią.

Dlaczego się zarejestrowałem? Ponieważ chcę pomóc przy zapełnianiu luk w serwisie z powodu braku materiałów, znaleźć ludzi chętnych do gry multiplayer i być może zrobić kiedyś własny mod który na pewno zawierać będzie frakcję z niedźwiedzią kawalerią :)
    Zapoznanie się regulaminem to pierwsze co zrobiłem ;]

@EDIT wiem. Napisałem przecież że czekam na multi. A regulamin zawsze w pierwszej kolejności czytam, niezależnie od strony.
    « Ostatnia zmiana: Maja 09, 2009, 10:29:13 wysłana przez Jezus »
    Jestem zajebisty a najlepszym dowodem na to jesteś właśnie Ty.

Offline Tario

• Użytkownik
    • Piwa: 1
    • Rittes des panter
      • Gry RPG u Taria
    Odp: Witam ;]
    « Odpowiedź #1 dnia: Maja 09, 2009, 10:25:54 »
    Witaj, witaj przeczytałeś regulamin??Jak co to nie ma w M&B multiplayer jeszcze dopiero koło sylwestra wyjdzie.

Offline przybor

• BANITA
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #2 dnia: Maja 09, 2009, 18:12:47 »
    Witaj, bardzo cieszę się, że ktoś wreszcie zapoznał się z regulaminem i nie będzie spamować. Jest masa ludzi, którzy się rejestrują, piszą 2-3 posty i znikają...

Offline Pifcio

• Powabna baletnica
    • Użytkownik
    • Piwa: 11
    « Odpowiedź #3 dnia: Maja 09, 2009, 20:01:57 »
    Witam serdecznie, Chanatu nie lubię, bo zawsze grałem Nordami, ale ok jakoś przeżyje....

Ps. Przybor wyłącz tego hitlera bo szlag mnie trafia

Offline Jezus

• Użytkownik
    « Odpowiedź #4 dnia: Maja 10, 2009, 00:56:04 »
    Nordowie są słabi - tylko na zamki się nadają ;]

Offline Kalpokor

• Użytkownik
    « Odpowiedź #5 dnia: Maja 10, 2009, 10:21:16 »
    Ave! Nordowie słabi? Jakbyś widział 50 szarżujących na twoje pozycje huskarli to zmieniłbyś zdanie :) Tak pozatym życzę ci wielu przyjemności z gry.

Offline Jezus

• Użytkownik
    « Odpowiedź #6 dnia: Maja 10, 2009, 22:17:06 »
    Nordów to moja kawaleria zjada na śniadanie :) Chyba że rzecz się toczy na zamku - wtedy już tak miło i przyjemnie nie jest.

Co do uzupełnienia stronki... przygotować coś na wzór już zrobionych broni (ogólne info) czy mogę zrobić coś więcej tzn oprócz ogólnych informacji na temat ekwipunku dodać jeszcze screeny każdej zbroi z jej statystykami? :)
    Jednostki już mam spisane co w co "ewoluuje", wystarczy tylko coś niecoś o nich napisać.

Offline Barudokuku

• Użytkownik
    • Piwa: -2
    • Zbieracz puszek
      • (nie)Oficjalne Forum Antyfanów CD-Action
    « Odpowiedź #7 dnia: Stycznia 10, 2010, 22:08:01 »
    Na aluzję Świętego Nieśniętego:

(click to show/hide)
    Ileśtam procent kogośtam robi cośtam. Jeśli należysz do iluśtam procent pozostałych, wstaw to gdzieśtam.
    Wyobraź sobie też, że tutaj jest jakiś fajny tekst pokazujący, jak bardzo jestem nieskażony mediami, propagandą i tak dalej i ogólnie coś, co sprawi, że wszyscy będą wiedzieli, że nie lubię czegośtam.
    Oczywiście, możesz też sobie wyobrazić tutaj jakieś mHroczne/lolowate/jestem-taki-zarąbisty zdanie po angielsku. Ot, choćby traktujące o śmierci czy religii, coby pokazać, że jestem ateistą.

Offline DuoGum

• Użytkownik
    • Piwa: -1
    « Odpowiedź #8 dnia: Stycznia 11, 2010, 09:29:43 »
    Witam :].

Offline harryangel

• Użytkownik
    « Odpowiedź #9 dnia: Stycznia 11, 2010, 09:56:12 »
    hyhy,..Duo  chyba lewą nogą z wyrka wstałeś..odgrzebałeś temat z maja ubiegłego roku by sobie posta nabić..^^...omg  Jezus ..Witam))
    ,, Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów,,. Stanisław Lem

Offline Jezus

• Użytkownik
    « Odpowiedź #10 dnia: Stycznia 11, 2010, 14:21:19 »
    Nudziło mi się więc oto odpowiedź na te 100 pytań. Dla was Grievous i Barudokuku bo prosiliście. :*
    UWAGA! Spoiler zawiera treści niecenzuralne, niewłaściwe dla osób poniżej 16 lat (lub 18, jak kto woli, nie znam dokładnie oznaczeń ;)
    (click to show/hide)
    @UP
    W pewnym sensie też nabiłeś. Ogólnie całe subforum powitania to jeden wielki spam ;)

Offline Grievous

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    • Chwała Konfederacji Niezależnych Systemów.
    « Odpowiedź #11 dnia: Stycznia 11, 2010, 19:37:24 »
    O cholera... 23 i 72 rozbrajają:) A tak poza tym to witaj.
    "I never risk my own skin if I don't have to."

Offline Jezus

• Użytkownik
    « Odpowiedź #12 dnia: Stycznia 11, 2010, 19:51:52 »
    To teraz Twoja kolej! :D

Offline Alladrix

• Użytkownik
    « Odpowiedź #13 dnia: Stycznia 24, 2010, 23:42:01 »
    Ir Ithil ammen Eruhín
    menel-vîr síla díriel
    si loth a galadh lasto dîn!
    A Hîr Annûn gilthoniel,
    le linnon im Tinúviel!

Offline legomir

• Użytkownik