Na imię mi Rafał (choć wszyscy zwą mnie Jezus za mój wygląd), mam 17 lat, uczęszczam do technikum informatycznego w Gliwicach i uważam że tematy powitalne są zbędne. Zawsze lubiłem historię ale wieku średnie najmniej. Dopiero gdy zagrałem w Mount&Blade zacząłem czytać o nich więcej (głównie o uzbrojeniu bo militaria to moja pasja).
W grze mam 41 lvl, miasta Curaw i Rivacheg oraz wsie Tismirr i jedną z Vaeghirskich wiosek której nazwy nie pamiętam. Należę do Chanatu Khergitów ponieważ zawsze lubiłem wschodnie klimaty i Turcy/Arabowie/Mongołowie zawsze mieli najpiękniej zdobiony ekwipunek. W Calradii jestem znany z największej i zarazem najszybszej armii której boją się wszyscy dezerterzy, natomiast chłopi kochają. Po wszystkich tawernach krążą opowieści o rozbijaniu przeze mnie nawet największych wypraw wojennych dysponując zaledwie 40 żołnierzami dzięki wspaniałej taktyce. Niestety zdobycie nawet najsłabszych zamków zawsze okupujemy wielkimi stratami. zbrojony jestem w typowy Khergecki ekwipunek a więc ciężka szabla, elitarna tarcza jeździecka, Khergecki łuk i strzały. Zazwyczaj chodzę w zbroi z moim godłem, tylko do zamków biorę pawęż i miecz wojny i do naprawdę ciężkich zadań potężny łuk i najlepszy pancerz lamelkowy. Moje wojsko to w 85% Khergici czystej krwi a pozostała cześć to Swadiańscy rycerze do zadań specjalnych i wojacy wyzwoleni od moich wrogów. Aktualnie prowadzę wojnę ze Swiadią, która przeniosła się z powodu Rhodhoków bardziej na północny wschód, Rhodhokami którzy swoją agresywna polityką i ogromna liczbą sierżantów szybko poruszają się do przodu i Vaeghirami którzy wprawdzie nie posiadają już żadnego zamku ale ciągle bronią się "w terenie".
Z niecierpliwością czekam na multiplayer ponieważ lubię wyzwania (gram na najwyższych ustawieniach trudności oprócz swoich obrażeń zredukowanych do 1/2 bo jeszcze nie radzę sobie najlepiej na zamkach) a z bitwa z innym graczem na pewno będzie trudniejsza od głupiego komputera który posiadając wspaniałych włóczników i pikinierów nie potrafi poradzić sobie z lekka kawalerią.
Dlaczego się zarejestrowałem? Ponieważ chcę pomóc przy zapełnianiu luk w serwisie z powodu braku materiałów, znaleźć ludzi chętnych do gry multiplayer i być może zrobić kiedyś własny mod który na pewno zawierać będzie frakcję z niedźwiedzią kawalerią :)
Zapoznanie się regulaminem to pierwsze co zrobiłem ;]

@EDIT wiem. Napisałem przecież że czekam na multi. A regulamin zawsze w pierwszej kolejności czytam, niezależnie od strony.