Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Twój nalepszy browar)...  (Przeczytany 15846 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Kalpokor

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Odp: Twój nalepszy browar)...
    « Odpowiedź #15 dnia: Maja 05, 2009, 19:44:52 »
    A potem szanty pewnie śpiewacie :)

Offline Oktawian

• Powabna baletnica
    • Użytkownik
    • Piwa: 96
    « Odpowiedź #16 dnia: Maja 05, 2009, 20:11:21 »
    A ja Wam dam powód do śmiechu: Jestem harcerzem i ostatnie całe piwo wypiłem kilka lat temu( coś koło 7). Tak więc nie mam swojego ulubionego piwa. No może poza podgrzewanym piwem z miodem i jakimś napojem- wymieszane to wszystko daje dobre lekarstwo na gardło:D Proszę nie robić z tego offtopicu...I nie mam zamiaru popisywać się swoim osiągnięciem po prostu większość osób w wieku od 13-17 lat uważa, że picie piwa to obowiązek każdego nastolatka, a ja się temu sprzeciwiam... I śmieszy mnie taki nastolatek pijący piwo, które już po 3 łykach przestało mu  smakować i pije, żeby jego kolega nie powiedział  " a ten to słaby jest".

Offline mirko

• Użytkownik
    « Odpowiedź #17 dnia: Maja 05, 2009, 20:50:04 »
    Hej! Na początek witam wszystkich forumowiczów, jeszcze się nie wypowiadałem, ale takiego tematu nie mogę opuścić. Nie żebym był nałogiem, ale nie ma to jak zimne piwo po całym dniu ciężkiej pracy :) Numer jeden to oczywiście żywiec, następnie dębowe mocne i harnaś. W razie braku powyższych cokolwiek :)

Offline archiee

• Użytkownik
    « Odpowiedź #18 dnia: Maja 05, 2009, 22:35:10 »
    @Oktawian - śmiać się z czyjejś abstynencji? Przecież to jest dopiero postawa godna naśladowania. ;)
    (...) większość osób w wieku od 13-17 lat uważa, że picie piwa to obowiązek każdego nastolatka, a ja się temu sprzeciwiam...
    Mnie też denerwuje takie zachowanie. Ja, jak już wspomniałem, piwo piję rzadko, ale np. mam znajomych (rówieśników), którzy za punkt honoru uznają sobie urżnięcie się bez opamiętania w Sylwestra, albo na każdą inną okazję. :/ Nie jest jakimś wielkim występkiem od czasu do czasu napić się, ale we wszystkim trzeba zachować umiar. A już "szpanowanie" ilością wypitych piw/kieliszków/Bóg wie czego jeszcze uważam za całkowicie szczeniackie...
    No może poza podgrzewanym piwem z miodem i jakimś napojem- wymieszane to wszystko daje dobre lekarstwo na gardło:D
    Na gardło IMHO najlepsza jest herbata z lipy z sokiem malinowym. ;) Ale to taka drobna dygresja...
    „Nową przypowieść Polak sobie kupi,
    Że i przed szkodą, i po szkodzie głupi.”

- Jan Kochanowski, Pieśń V

Offline sir Luca

• Marszałek Maruda
    • Administrator
    • Użytkownik
    • Piwa: 154
    • Otaczają mnie tęgie, tępe buce...
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #19 dnia: Maja 05, 2009, 23:45:29 »
    Ja lubię heinekena... ale kiedy ostatnio byłem na piwie... nie pamiętam...
    Jak ktoś wam będzie wciskał że na studiach jest fajnie i mnóstwo czasu na zabawę NIE WIERZCIE!!!
    Kiedy skończy się ten ... semestr... a później jeszcze praktyki i można na mazury na żagle i piwko skoczyć...
    "Demokracja: dwa wilki i owca, debatujący co będzie na obiad"

Offline Pifcio

• Powabna baletnica
    • Użytkownik
    • Piwa: 11
    « Odpowiedź #20 dnia: Maja 06, 2009, 08:26:18 »
    Ja lubię heinekena... ale kiedy ostatnio byłem na piwie... nie pamiętam...
    Jak ktoś wam będzie wciskał że na studiach jest fajnie i mnóstwo czasu na zabawę NIE WIERZCIE!!!
    Kiedy skończy się ten ... semestr... a później jeszcze praktyki i można na mazury na żagle i piwko skoczyć...

Nie mam pojęcia na jakich byłeś studiach, ale w moim przypadku bylo całkowicie inaczej, chcociaż mam za sobą ciężkie studia, które zajęły mi kupe czasu z mojego życia, i dodam jeszcze, że to co pamiętam z nich to właśnie imprezki, bibki i spotkania ze znajomymi i ich było sporo....Co do picia piwa celem pokazania innym jaką twardą ma się głowę to głupota.....lubię takich ludzi szybko zaczynają, szybko kończą a impreza trwa nadal i właśnie bez tych głupków.....Ja lubie smak gorzkiego piwa, przepadam za nim i jak ktoś wcześniej powiedział....zimne piwo po całym ciężkim dniu pracy to piękna rzecz....Achiee urżnięcie do nieprzytomności to też fajna rzecz, raz w życiu trzeba tak zrobić, najgorsze jest to, że później wszyscy się z Ciebie śmieją następnego dnia:) albo budzisz się obok kogoś na kogo nie mogleś patrzeć wcześniejszego dnia nawet po kilku głębszych i to niech będzie największa przestroga dla wszystkich młodych ludzi.....:)

Offline proud

• Użytkownik
    • Piwa: 4
    « Odpowiedź #21 dnia: Maja 07, 2009, 17:17:44 »
    A ja znalazłem fajny obrazeczek w necie do tego tematu...

Co do postu Oktawiana to popieram twoje zdanie w 100%.

Offline Reger26

• Użytkownik
    « Odpowiedź #22 dnia: Maja 09, 2009, 21:41:58 »
    Jack Daniel's ;f

Offline Petros

• Użytkownik
    « Odpowiedź #23 dnia: Maja 09, 2009, 22:37:38 »
    Mowa tu o piwie a nie o whiski a poza tym  ten spaprany bimber jest przereklamowany, najlepsza jest Polska czysta.

Offline Reger26

• Użytkownik
    « Odpowiedź #24 dnia: Maja 10, 2009, 01:21:49 »
    chciales powiedziec luksusowa polska albo parkowa z biedronki ;f

Offline Buzz

• Użytkownik
    « Odpowiedź #25 dnia: Września 30, 2009, 00:05:17 »
    Zdecydowanie Heineken. Czuć goryczke i ten wspaniały smak.

Offline Pifcio

• Powabna baletnica
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #26 dnia: Września 30, 2009, 08:06:54 »
    Zdecydowanie Heineken. Czuć goryczke i ten wspaniały smak.

Heineken to syf, zawsze jak widziałem na imprezach jak zamawiają taką wielką butlę 0,7 jacyś napalone samczyki, to mi się z nich śmiać chciało....przyszedł na impreze i sobie zamówił pifko za 8 zeta.. byku.....te piwo podchodzi pod Lecha, a w żadnym z nich według mojej oceny nie czuć choć przez chwilę goryczy....

Offline soner

• Administrator
    • Użytkownik
    • Piwa: 150
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #27 dnia: Września 30, 2009, 08:11:40 »
    Tyskie gdyz nie lubie piwa :)
    ~Już Cię nie rozumie liżę komuż dupę ale jestem arogancki.Zastawienie wyrazów podobne do tego Jaś jest wysoki ale trochę niski. - acoaco122

Offline JC_Jackson

• Użytkownik
    « Odpowiedź #28 dnia: Września 30, 2009, 09:31:54 »
    Tatra ew. Żywiec porter, ale tylko lany ;) Nienawidzę puszkowanego piwa, dla mnie ma ono jakiś dziwny posmak.

Od czasu do czasu lubię też przepłukać gardełko schłodzonym Desperadosem, wg mnie również dobre aczkolwiek trochę za słodkie ;d

Offline Pifcio

• Powabna baletnica
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #29 dnia: Września 30, 2009, 09:38:28 »
    Tatra ew. Żywiec porter, ale tylko lany ;) Nienawidzę puszkowanego piwa, dla mnie ma ono jakiś dziwny posmak.

Od czasu do czasu lubię też przepłukać gardełko schłodzonym Desperadosem, wg mnie również dobre aczkolwiek trochę za słodkie ;d

Normalnie muszę zabrać głos..... pierwsza rzecz...lane piwo??? z kega??? a wiesz jak szybko można dodać wody lub czegoś innego do niego.....poza tym szybko się przeterminowują i zamaist piwa możesz mieć siki, szczególnie jak idziesz do knajpy gdzie piwo beczkowe nie schodzi, to trzymają ten syf w nieskończoność....druga rzecz...desperadoś...kolejny damski trunke, czy Wam się w głowach poprzewracało:P  co do puszki to muszę się zgodzić, ale tak właśnie aluminium działa na piwo....polecam po prostu butelkę:P