Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Jakie macie hobby?  (Przeczytany 4955 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Andre

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Odp: Jakie macie hobby?
    « Odpowiedź #30 dnia: Maja 25, 2009, 21:23:18 »
    O, kuszę z wielką chęcią ujrzę, sam chciałem coś takiego skonstruować.

Offline proud

• Użytkownik
    • Piwa: 4
    « Odpowiedź #31 dnia: Maja 26, 2009, 07:55:16 »
    O, kuszę z wielką chęcią ujrzę, sam chciałem coś takiego skonstruować.
    Mój kumpel lata temu miał kuszę, ale miała taki "wygar" że drzwi od stodoły przebiła na wylot i utkwiła w jakiejś belce podtrzymującej dach.

Aha Proud tak na marginesie może nikt nie jest doskonały i zadumany w sobie jak ty zachowujesz się jak dziecko z kompleksami więc odczep się.
    I.Nie wiem czy miałeś na myśli "zadumany": przym. Ia, ~ni 'pogrążony w rozmyślaniach, marzeniach; zamyślony; także: wyrażający zadumę': Siedział zadumany i nie zauważył, że ktoś się zbliża. Zadumana mina.
    II.Najprawdopodobniej chodziło Ci o "zadufany": przym. Ia, ~ni ' przekonany o własnej wartości; pewny siebie; zarozumiały, pyszny': Zadufany w sobie aktor. Pokonać zadufanego w swoje możliwości rywala.
    Więc wyjaśnię Ci drogi Duumku, że "zadumany" na pewno nie jestem i twardo stąpam po ziemi, a "zadufany"? No cóż, niektóre z określeń do mnie pasują, ponieważ jestem pewny siebie, znam swoje możliwości oraz swoją wartość i czasami jestem arogancki. Tak to prawda, ale to jest prawda którą nauczyło mnie życie. Napewno nie zachowuję się jak dziecko, a tym bardziej z kompleksami. Tyle w temacie mojej osobowości, przeżyj choć połowę tego co ja to wówczas pogadamy.
    Wracając do tego co napisałem. Napisałem tamte słowa, ponieważ traktowanie ortografii i interpunkcji jest ważne, dla każdego człowieka. Zobacz jak lepiej wyglądała by twoja wypowiedź w tej formie:
    Interesuję się militariami, II Wojną Światową, grami, internetem oraz piłką nożną.
    Tekst od razu staje się bardziej przejżysty i czytelny. Nie tylko zyskuje na tym odbiorca, dla którego jest on dużo przyjemniejszy w odbiorze, ale i Ty ponieważ masz świadomość, że poprawnie używasz języka polskiego. Kiedyś to forum dbało o pewien poziom ortografii, ale od pewnego czasu się to sukcesywnie pogarsza. Jakiś czas temu za niepoprawną pisownię i notoryczne łamanie prawideł języka polskiego dostawało się nawet ostrzeżenia, a zdażały się też po kilkukrotnych prośbach i upomnieniach bany.

Offline Pifcio

• Powabna baletnica
    • Użytkownik
    • Piwa: 11
    « Odpowiedź #32 dnia: Maja 26, 2009, 08:08:10 »
    Kusza ?! NICE sam próbowałem zrobić z kumplem ale coś nam nie wyszło.
    Aha Proud tak na marginesie może nikt nie jest doskonały i zadumany w sobie jak ty zachowujesz się jak dziecko z kompleksami więc odczep się.

Jak to nikt nie jest doskonały.....a ja to co???.....pies???

A tak na serio to poziom zachowania i wypowiedzic Prouda świadczy o Jego dojrzałości emocjonalnej, nie wiem jak z fizyczną, nie wnikam:)
    Dummek czytałem Twoje posty i niczym nie odbiegasz od dziecka z kompleksami....
    Naucz się najpierw pisać z zachowaniem zasad języka polskiego, czytaj ze zrozumieniem i nie będzie żadnych problemów, acha i jeszcze jedno, przyjmuj jakoś krytykę osoby trzeciej jak na faceta przystało...:)

Edit: Przyjmuję szczere przeprosiny......:)
    « Ostatnia zmiana: Maja 26, 2009, 13:37:35 wysłana przez pwi7aaf »

Offline duumek20

• BANITA
    • Użytkownik
    • Patrick the best forum's friend ;)
      • [url=http://www.mountblade.info/forum/index.php?board=30.0][img]http://img201.imageshack.us/img201/1751/respoli.png[/img][/url]
    « Odpowiedź #33 dnia: Maja 26, 2009, 13:20:08 »
    Wiem oco ci chodzi ale myślisz że  mi się chcę wszędzie pytajniki wstawiać niechę mi się z nikim kłócić więc poluzujmy .

Edit: Niech wam będzie !!!
    Tylko trochę z tymi kompleksami przesadziłeś ale dobra,a z Polskiego zły nie jestem mam dobry na koniec tylko ja już tak mam że w necie się nie staram pisać przyzwoicie,ale jak tak się czepiacie to dobra będę się starał.
    « Ostatnia zmiana: Maja 26, 2009, 13:23:47 wysłana przez duumek20 »

Offline szczepan1-14

• Użytkownik
    « Odpowiedź #34 dnia: Czerwca 12, 2009, 20:10:44 »
    Panie Szczepanie, pier... Pan leszczynę,. to nie materiał na łuki, mam trochę materiałów przy pomocy których
    mógłbyś wykonywać nieco lepszy sprzęt

Offline UberSopel

• Użytkownik
    • WORLD OF WARCRAFT
    « Odpowiedź #35 dnia: Czerwca 12, 2009, 20:24:42 »
    Bardzo lubię GIERCZYĆ   ;)