Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Jakie macie hobby?  (Przeczytany 4958 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Wilkomir

• Użytkownik
    • Piwa: 0
      • Winland
    Jakie macie hobby?
    « dnia: Kwietnia 16, 2009, 19:28:42 »
    Sława wszystkim!

Mam pytanko. Jakie macie hobby (zainteresowania)? Ja zajmuje się odtwarzaniem wczesnego średniowiecza (epoki wikińskiej) czyli Wikingowie i Słowianie. Trochę kosztowne i bolesne hobby, ale jest super.

Offline proud

• Użytkownik
    • Piwa: 4
    Odp: Jakie macie hobby?
    « Odpowiedź #1 dnia: Kwietnia 16, 2009, 20:40:54 »
    Ja niedługo inwestuję w wiosło elektryczne i się będę na nim uczył grać:)
    Teraz to głównie jakiś trening i moje ukochane zajęcie tj. survival, jak mam kilka dni wolnych, albo jakiś weekend wówczas to jest najlepsza rzecz na ten czas.

Offline Andre

• Użytkownik
    « Odpowiedź #2 dnia: Kwietnia 16, 2009, 21:22:34 »
    Moje zainteresowania to historia, głównie okres średniowiecza. Należę do bractwa rycerskiego, które odtwarza rycerstwo od XIII do XV w. Szczerze, to nie mam nic, prócz treningowego hełmu i rękawicy kolczej. Na razie jestem jeszcze za mały, by posiąść więcej sprzętu. Też chciałem odtwarzać wczesne średniowiecze, ale w Zabrzu jest właśnie tylko jedno bractwo rycerskie. Ale XV w. ma swoje uroki :) Pozdrawiam.

Offline lohel

• Użytkownik
      • gry
    « Odpowiedź #3 dnia: Kwietnia 17, 2009, 02:29:37 »
    Ja też jestem rycerzem praktykującum :D
    Odtwarzamy z bractwem lata 1460-1492, na ziemiach polskich, jeśli chodzi o ekwipunek to mam kompletny ubiór obozowy i dworski(który sam sobie uszyłem) oraz prawie kompletną zbroję, brakuje mi tylko brygantyny wiec puki co latam w dziurawej kolczudze :)

Offline Alkhadias

• Powabna baletnica
    • Użytkownik
    • Piwa: 178
    • Push humanity forward
      • Serio Blogów
    « Odpowiedź #4 dnia: Kwietnia 17, 2009, 07:23:56 »
    Mam kilka hobby, różnego rodzaju. Z tych najważniejszych wymienię:

- Lord of The Rings Strategy Battle Game- czyli nic innego, jak tylko strategiczne gry figurkowe w świecie stworzonym przez J.R.R. Tolkiena. Jest to hobby drogie, zasady są trudne do opanowania, a także wymagające wprawy, gdyż wszystkie modele należy własnoręcznie pomalować, ale z czasem jest coraz lepiej. To idealna gra dla zabicia czasu z kumplami i jest idealna dla strategów, gdyż każdy manewr trzeba dobrze zaplanować.
    Dla zainteresowanych link do sklepu http://cytadela.pl/cgibin/shop?show=05&sort=id&sid=589b8a38
    Jedna z nieoficjalnych stron http://twierdzalotr.pl/

- Drugim hobby jest perkusja
    - Następnym ASG
    - I na dokładkę survival
    - Diablo 2 chyba też jest moim hobby, bo gram już jakieś... 9 lat? W każdym razie nie było jeszcze dodatku w Polsce, a ja już latałem swoim paladynem ;)

To są moje największe pasje, którymi nie zajmuję się chwilowo, bo często różne nowe "hobby" kończą się po paru miesiącach, dlatego wymieniłem tylko te, które towarzyszą mi od kilku lat.
    Father, forgive me not, for I have sinned!
    Now tremble and fear, and mercy have not upon me!  

https://alkhadias-rozrywkowo.blogspot.com/
    https://alkhadias-naukowo.blogspot.com/

Offline Pifcio

• Powabna baletnica
    • Użytkownik
    • Piwa: 11
    « Odpowiedź #5 dnia: Kwietnia 17, 2009, 08:29:54 »
    Hobby??? Hmmm.... Na pewno siatkówka, szczególnie tzw. plażówka, czyli dla nie wtajemniczonych dwóch na dwóch, poza tym pływanie, szczególnie na otwartych przestrzeniach, nie lubie basenów, dochodzi do tego jeszcze praca.....tak, tak.....lubie się spełniać w finansach, może jeszcze troche giełdy, i na końcu muszę wspomnieć o żonie, bo by mnie postrzeliła....:)

Offline soner

• Administrator
    • Użytkownik
    • Piwa: 150
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #6 dnia: Kwietnia 17, 2009, 09:39:46 »
    internet, webmasterka, nowe technologie, reklama, webdesign i wszystko co z tym zwiazane : )
    ~Już Cię nie rozumie liżę komuż dupę ale jestem arogancki.Zastawienie wyrazów podobne do tego Jaś jest wysoki ale trochę niski. - acoaco122

Offline Szczypior

• BANITA
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #7 dnia: Kwietnia 17, 2009, 16:25:06 »
    Przedewszystkim : komputer,muzyka,internet :-)

Offline szczepan1-14

• Użytkownik
    « Odpowiedź #8 dnia: Kwietnia 17, 2009, 16:39:34 »
    Rekonstrukcja II połowy XV.w
    gra na gitarze elektrycznej/muzyka
    net, filmy,. w sumie wszystko

Offline Barudokuku

• Użytkownik
    • Piwa: -2
    • Zbieracz puszek
      • (nie)Oficjalne Forum Antyfanów CD-Action
    « Odpowiedź #9 dnia: Kwietnia 17, 2009, 17:06:51 »
    Trening mieczem, początek XV wieku, trening młotem, rąbanie drewna, książki fantasy, sesje fantasy, trening Karate, pompki, brzuszki et cetera.
    Ileśtam procent kogośtam robi cośtam. Jeśli należysz do iluśtam procent pozostałych, wstaw to gdzieśtam.
    Wyobraź sobie też, że tutaj jest jakiś fajny tekst pokazujący, jak bardzo jestem nieskażony mediami, propagandą i tak dalej i ogólnie coś, co sprawi, że wszyscy będą wiedzieli, że nie lubię czegośtam.
    Oczywiście, możesz też sobie wyobrazić tutaj jakieś mHroczne/lolowate/jestem-taki-zarąbisty zdanie po angielsku. Ot, choćby traktujące o śmierci czy religii, coby pokazać, że jestem ateistą.

Offline przybor

• BANITA
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #10 dnia: Kwietnia 24, 2009, 08:54:07 »
    Historia z okresu II wojny światowej.

Offline Reger26

• Użytkownik
    « Odpowiedź #11 dnia: Kwietnia 24, 2009, 09:56:32 »
    Ja gram na gitarze(akustycznej i elektrycznej)
    Oraz zbieram kapsle od tymbarka :D

Offline Grzesiek

• Użytkownik
    « Odpowiedź #12 dnia: Kwietnia 24, 2009, 12:17:53 »
    gram na gitarze ( akustyk, klasyk,i od czasu do czasu bas)  łowię ryby i trochę strzelam z łuku. Gdyby w pobliżu było jakieś bractwo  rycerskie to bym z pewnością należał. Cwiczyłem trochę fechtunek mieczem, ale wyszedłem po tym z założenia że lepiej mi wychodzi machanie toporem.

Offline Gimbi

• Użytkownik
    « Odpowiedź #13 dnia: Kwietnia 29, 2009, 18:05:06 »
    Hmm... hobby... no cóż, zacznijmy od średniowiecza i fantasy (począwszy od krótkich charakterystyk, obrazków, opowiadań, idąc przez gry PC, filmy i książki dochodząc do gier karcianych, np. D&D). Kolejnymi będzie gra na klawiszach (keyboard/organy... jak zwał, tak zwał), śpiewanie, harce wszelakie, Le Parkour... no i nie można zapomnieć o wychwalaniu ciemnej strony mocy... znaczy pisanie różnych opowiadań fantasy (gdzie zawsze ktoś musidrastycznie zginąć.. takie moje można by to nazwać zboczenie ).
    No i cóż... poza próbami gry na klasyku to chyba wszystko..

Offline xxKoMiSxx

• Użytkownik
    • Mount & Blade is my life..
    « Odpowiedź #14 dnia: Kwietnia 29, 2009, 19:37:58 »
    Hobby to ASG
    Pirotechnika

Interesuję się również II Wojną Światową i militarią*

*czy jak to się tam nazywa