Pytam, od kiedy miesiąc to kilka miesięcy ?
a choćby jakby wrócił to zapewne był by z jego strony taki tekst "przepraszam was za to ze mnie tak długo nie było i kończę prace nad swoim modem"
Mamy jasnowidza...
Poza tym napisałeś: "jakby wrócił", gdybyś się orientował wiedziałbyś że niedawno pisał na forum, więc ?
lubię tematykę krucjat i nie widzę powodu by pomysł miał przepaść bo jest niezły.
Znajdź najpierw jakiś chętnych do realizacji, bo za bardzo ich tu nie widzę, no może poza osobami które "orientują się w temacie", najwyraźniej nie wiesz ile roboty jest z moddowaniem. Wakacje się skończyły przybyło obowiązków, a ty byś chciał żeby twórca porzucił wszystko dla moda. Jeśliś taki dobry, to sam jeden coś pokombinuj i zadbaj o to aby coś z tego wyszło.
EDIT
Wnioskując po twoich postach, podejrzewam że o krucjatach wiesz tyle co o modelowaniu
Nawet gdyby wiedział coś o historii, to byłby nie potrzebny w tym teamie (no chyba że jako główny koordynator techniczny), prawie każdy modder zna dobrze język angielski i im wystarczy tylko dobrze poszukać w internecie profesjonalnych serwisów, by dowiedzieć się czegoś sensownego o krzyżowcach. To akurat nie problem.
Och Boże... chyba mnie już też podświadomie chwyta pomysł ukradnięcia moda twórcomCzasami dyskusje na tym forum są super.
Do nabijania postów ?
- =
+ BTW.
W "Fakcie" pisali że Orlando Bloom chce dołączyć do teamu robiącego tego moda sugeruje że liznął tematu i może coś pomóc :)
Każda pomocna dłoń się przyda, ale należy zastanowić się na jakim stanowisku by go umieścić, to Anglik więc niektórzy mogą mieć poważny problem by się z nim dogadać...
Nie wiem jak tam u niego z językami programowania, ale z "zaufanych źródeł" wiem że jest dosyć dobrym grafikiem.