Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Kingdom of Heaven  (Przeczytany 31178 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Szczepan_r

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    • DzIEcIom NEo MóWIMy LoL!
    Odp: Kingdom of Heaven
    « Odpowiedź #75 dnia: Maja 24, 2009, 22:53:42 »
    (sorka za 2 wiadomości obok siebie ale mam nadzieje, że mnie nie zabijecie ;] )
    mam nadzieje, że prace nad modem trwają jednakże patrząc na forum to już dawno stanęły....
    jeżeli jednak coś się dzieje to proszę powiedzieć co ;p
    http://www.takeagift.pl/polecam:49969       Bardzo proszę was o pomoc wystarczy się zarejestrować. Dzięki wam będę mógł sprawić sobie nową klawiaturę aby grać w Mount & Blade. Z góry dzięki za rejestrację

Offline ShadowBlade

• Użytkownik
    • Piwa: 1
    • -
    « Odpowiedź #76 dnia: Maja 26, 2009, 16:07:38 »
    Prace nad modem nie upadły. Chwilowo odpoczywam ;P. Jednak zapowiadam, że mod nie powstanie szybko. Ostatnio nie mam zbyt wiele czasu na modelowanie itp.

Offline Szczepan_r

• Użytkownik
    « Odpowiedź #77 dnia: Maja 26, 2009, 17:56:30 »
    Prace nad modem nie upadły. Chwilowo odpoczywam ;P. Jednak zapowiadam, że mod nie powstanie szybko. Ostatnio nie mam zbyt wiele czasu na modelowanie itp.

uffff całe szczęście a już myślałem że klapa zamiast moda
    http://www.takeagift.pl/polecam:49969       Bardzo proszę was o pomoc wystarczy się zarejestrować. Dzięki wam będę mógł sprawić sobie nową klawiaturę aby grać w Mount & Blade. Z góry dzięki za rejestrację

Offline ShadowBlade

• Użytkownik
    • -
    « Odpowiedź #78 dnia: Maja 27, 2009, 18:19:53 »
    Może minie troche czasu zanim mod powstanie, ale powstanie :P.

Edit:
    Wracam do pracy ;p...
    « Ostatnia zmiana: Maja 28, 2009, 10:59:06 wysłana przez ShadowBlade »

Offline Szczepan_r

• Użytkownik
    « Odpowiedź #79 dnia: Maja 30, 2009, 22:32:57 »
    znalazłem moda (myślę, że bardzo podobnego do tego który tworzysz) a oto link
    http://www.mbrepository.com/modules/PDdownloads/singlefile.php?cid=7&lid=1301

Offline ShadowBlade

• Użytkownik
    • -
    « Odpowiedź #80 dnia: Czerwca 01, 2009, 16:48:13 »
    Wiem co to za mod, grałem w niego. Tak czy inaczej moda będę tworzył dalej ;). Chciałem jeszcze dodać, że całkowicie ekipa mi się rozpadła, ale niemartwcie się dam sobie rade :). Może potrwa to troszkę dłużej, ale moda na 100 % dokończe. Jak narazie problem jest tylko z mapą, bo sam sobie nie dam rady, przepraszam, że pytam, ale nie był by ktoś w stanie pomóc mi przy robieniu mapy? Znacznie przyspieszyło by to prace nad modem...

PS. Dodam jeszcze, że troche przedłuzyłem, bo postanowiłem poprawić wszystkie tekstury modeli, troche mi czasu to zajęło, ale za to całkiem nieźle wyglądają :).

Pozdrawiam.

Offline Szczepan_r

• Użytkownik
    « Odpowiedź #81 dnia: Czerwca 01, 2009, 17:59:21 »
    nie martw się ;) na pewno się ktoś znajdzie

Offline Glaedr

• Użytkownik
    • Piwa: 5
    « Odpowiedź #82 dnia: Czerwca 01, 2009, 19:27:53 »
    Nie no zaproponowałem swoją pomoc i napisałeś mi tylko, że się odezwiesz. I czekam jakiś miesiąc i nic. Chyba Ci niezbyt zależy, a wątpię żebyś zapomniał. Jak chcesz mapę to mogę spróbować zrobić. Poczytam tutoriale i coś tam zrobię, zobaczymy jak wyjdzie, a Ty w tym czasie możesz kończyć resztę. Co Ty na to?

Offline proud

• Użytkownik
    • Piwa: 4
    « Odpowiedź #83 dnia: Czerwca 01, 2009, 22:07:14 »
    Nie no zaproponowałem swoją pomoc i napisałeś mi tylko, że się odezwiesz. I czekam jakiś miesiąc i nic. Chyba Ci niezbyt zależy, a wątpię żebyś zapomniał. Jak chcesz mapę to mogę spróbować zrobić. Poczytam tutoriale i coś tam zrobię, zobaczymy jak wyjdzie, a Ty w tym czasie możesz kończyć resztę. Co Ty na to?
    Do mapy nie potrzebujesz tutoriali bo Thorgrim Map Editor jest tak prosty w obsłudze, że zrobisz bez problemu. Później jedynie przy ustawianiu lokacji na tej mapie musisz łapać o co chodzi z module_system.

Offline ShadowBlade

• Użytkownik
    • -
    « Odpowiedź #84 dnia: Czerwca 02, 2009, 07:37:34 »
    Jak narazie user Pirat19 zgłosił się do zrobienia mapy. Zobaczymy jak mu to wyjdzie.

Offline Świeży

• Użytkownik
    « Odpowiedź #85 dnia: Czerwca 06, 2009, 10:00:18 »
    Czy zobaczymy w modzie nowe bronie i zbroje? W modzie Britan At War jest dość porządna zbroja templariuszy można to wykorzystać

Offline ASDAMk20

• Użytkownik
    • Czemu na forum jest tylu idiotów?
    « Odpowiedź #86 dnia: Czerwca 06, 2009, 10:46:14 »
    Człowieku, w każdym liczącym się modzie są nowe przedmioty. Na pierwszej stronie w pierwszym poście wyraźnie pisze, że będą nowe itemy! A co do tej zbroji Templariuszy z Britan At War to to nie jest taka prosta sprawa. Bez pozwolenia pożyczenie zbroji to piractwo, a pozwolenie uzyskać trudno... Coś za coś. Ewentualnie ShadowBlade mógłby się z nimi wymienić itemami i modelami, nigdy nic nie wiadomo...

Offline Kąbiner

• Użytkownik
    « Odpowiedź #87 dnia: Czerwca 07, 2009, 22:35:53 »
    Człowieku, w każdym liczącym się modzie są nowe przedmioty. Na pierwszej stronie w pierwszym poście wyraźnie pisze, że będą nowe itemy! A co do tej zbroji Templariuszy z Britan At War to to nie jest taka prosta sprawa. Bez pozwolenia pożyczenie zbroji to piractwo, a pozwolenie uzyskać trudno... Coś za coś. Ewentualnie ShadowBlade mógłby się z nimi wymienić itemami i modelami, nigdy nic nie wiadomo...

Szczerze nie rozumiem tego przecież nie zarabiają na tych modach to czemu nie pozwalają innym ich używać a może tamci by potem się odwdzięczyli dając im swoje modele albo pomagając w modzie?

Offline VainV

• Użytkownik
    • Piwa: 22
    « Odpowiedź #88 dnia: Czerwca 08, 2009, 14:37:19 »
    Męczyłeś się nad wypracowaniem na Polski,siedziałeś nad nim trzy godziny,a tu idziesz do szkoły i kolega bez twojej wiedzy na przerwie "pożycza" twój zeszyt i przepisuje twoją prace,chciałbyś się znaleźć w takiej sytuacji?Oni dają pozwolenie na użycia swoich modeli w zamian za umieszczenie wśród twórców lub w zamian za inne modele.

Może nie był to jakiś dobry przykład,ale mam nadzieje,że dobrze obrazuje tą sytuacje.
    « Ostatnia zmiana: Czerwca 08, 2009, 14:38:55 wysłana przez MW »

Offline Gedus

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    « Odpowiedź #89 dnia: Czerwca 08, 2009, 14:57:34 »
    a pozwolenie uzyskać trudno...

Gó*** prawda... Moderzy TW to nie Polacy, przeważnie każdy użyczy ci swoich przedmiotów pod warunkiem że wpiszesz takiego delikwenta w creditsy.