Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Seria Operation Flashpoint  (Przeczytany 12178 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline SirSalvadin

• Użytkownik
    • Piwa: 1
    • Krzyżak, Zingal von Balk the Grey, Zakonnik
    Odp: Seria Operation Flashpoint
    « Odpowiedź #75 dnia: Grudnia 20, 2010, 21:32:43 »
    Taa ostatnio jeszcze grywałem w Arme ale też coraz mniej graczy :/ a co do Army 2 to mi niestety nie działa :/ za duże wymagania. Mam nadzieje że wydadzą grę z mniejszymi wymaganiami :|

Offline Danio432

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    « Odpowiedź #76 dnia: Grudnia 20, 2010, 22:31:39 »
    Osobiście uważam, że OFP jest najbardziej realistyczną grą wojenną. Sam gram w pierwszą część jednak reszta części to już nie ten dobry stary OFP.

SirSalvadinie jestem chętny na gre tylko napisz mi swój nick i jakie typy rozgrywki grasz : Coop czy CTI, a może CTF ?

Taa ostatnio jeszcze grywałem w Arme ale też coraz mniej graczy :/ a co do Army 2 to mi niestety nie działa :/ za duże wymagania. Mam nadzieje że wydadzą grę z mniejszymi wymaganiami :|

Powiem ci jedno na starym flashpoincie po wydaniu Army były pustki na serwerach. Teraz to czasami biją się o miejsca.
    Powodem tak małej liczby graczy jest przeniesienie się z Army do OFP.
    « Ostatnia zmiana: Grudnia 21, 2010, 23:23:55 wysłana przez Danio432 »
    Celem wojny nie jest śmierć za swoją ojczyznę, ale pozwolenie by dranie z drugiej strony umierali za swoją.

Offline Demonican

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    • Masło zdrożało o 3%
    « Odpowiedź #77 dnia: Stycznia 01, 2011, 18:04:03 »
    Gram w stary OPF i powiem, że gra jest na pewno ciekawsza niż rodzynki w stylu CODa. Harcerskie bieganie-zgon z pół kilometra. Niema misji rambo i to mi się podoba. Co do Army są pustki bo pewnie nie ściągnęliście A2C, który poprawia sporo błędów jeszcze bardziej urealistycznia itd. Proponuję wejść na jakieś forum o Armie i poczytać o serverach A2C. To tam siedzą gracze. Jest z tym sporo roboty, ale warto. Jeżeli ktoś niema mikro bądź nie przeszedł mutacji głosu to niech lepiej nie wbija na coop, bo i tak se nie pogra. To chyba tyle.