Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Jak wysoką osiągnęliście Reputację?  (Przeczytany 4762 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline MiGu

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Odp: Jak wysoką osiągnęliście Reputację?
    « Odpowiedź #30 dnia: Marca 28, 2009, 12:45:14 »
    a ja wczoraj doszedłem do wniosku ze sie ta reputacja nie ma co przejmowac byle miec najwiecej ze wszystkich  lordow bo jak sie tym ze jak nie powalcze to mi spadnie po tygodniu bede przejmował to za szybko osiwieje.

Offline pc_maniac

• Użytkownik
    • Piwa: 1
      • Polish Builders Community
    « Odpowiedź #31 dnia: Marca 28, 2009, 14:55:21 »
    a ja wczoraj doszedłem do wniosku ze sie ta reputacja nie ma co przejmowac byle miec najwiecej ze wszystkich  lordow bo jak sie tym ze jak nie powalcze to mi spadnie po tygodniu bede przejmował to za szybko osiwieje.

Całkowita racja.
    Wątek ten był założony wyłącznie po to by wskrzesać zainteresowanie co ta reputacja daje i w jaki sposób ja najłatwiej zdobyć, a nie po to by bić rekordy :)

Zwróciłem uwagę, że niektórzy forumowicze uwielbiają przelicytowywać się miedzy sobą. Więc aby zainteresować ich sposobem walki polegającym na atakowaniu dużo silniejszego wroga naprawdę małym, lecz świetnie wyszkolonym oddziałem, posłużyłem się fortelem, zakładając wątek nie o walce, a o Reputacji, która właśnie między innymi bierze się z walk. Reputacja wszak również potrzebna jest by otrzymać kolejne włości od króla.
    « Ostatnia zmiana: Marca 29, 2009, 12:40:13 wysłana przez pc_maniac »

Offline MiGu

• Użytkownik
    « Odpowiedź #32 dnia: Marca 28, 2009, 22:40:50 »
    heh to mądrze zrobiłeś bo kto ile ma reputacji to wiele takich postów tu nie ma:) ale o sposobach walki jest mnóstwo:)

Offline Arinath

• Użytkownik
    « Odpowiedź #33 dnia: Marca 31, 2009, 18:41:21 »
    ja miałem najwięcej 2000 reputacji