Nie chcę krakać, ale zdobycie M&B na tą chwilę może być trudne. Gra nie była mocno zareklamowana i prawdopodobnie nie spodziewano się dużej sprzedaży, a w związku z tym nie wysłano na rynek wiele egzemplarzy. Sam miałem duże kłopoty z jej zdobyciem. Objechałem chyba z sześć dużych sklepów (w tym trzy empiki) i nie było jej w żadnym. Sklepy wysyłkowe w internecie miały w ofercie, ale z adnotacją "nakład wyczerpany". Zastanawiałem się czy po prostu nie zapłacić kartą albo paypalem i kupić u źródła, ale nie dość że na stronie Taleworlds liczą sobie 30$ to sprzedają to z Turcji która nie jest w UE i trzeba doliczyć VAT - w sumie wychodziło ze 140 zł. Ostatecznie zdobyłem na allegro, ale też nie bez problemów. Najpierw zamówiłem u kolesia o ksywce
callaimos - Super sprzedawca, dużo pozytywów itd.. Po tygodniu zacząłem się niepokoić i doczytałem dokładniej co i jak. Okazało się że zastrzega sobie 3 tygodniowy czas realizacji (!!!), nawet w pozytywnych komentarzach ludzie narzekają na długi czas wysyłki, a najlepsze kwiatki znalazłem w internecie
LINK. Zacząłem się dobijać do gościa mailami, a ten z rozbrajającą szczerością stwierdził że gry nie ma i że dopiero ją sprowadzi (a umieścił aukcję na 10 sztuk). Pieniądze ostatecznie odzyskałem po prawie trzech tygodniach, a M&B kupiłem u innego człowieka na allegro. Teraz w każdym razie nie widzę na aukcjach ani jednej sztuki.
Upewnijcie się czy sklep rzeczywiście ma na stanie tą grę (jeśli nie ma takiej informacji) zanim wyślecie pieniądze
PS. Pomyśleć że w styczniu na Steamie była promocja i M&B można było kupić za 7,50 $