Tak szczerze to używam chargera ze speedem 11 i dopalaczem 9 ^^ czemy? ano to się wiąże ściśle z moją taktyką ale i upodobaniami :))
po pierwsze, upodobanie, czyli im szybciej tym lepiej, kocham wyjechać na przody szarży i skosić kilku piechurów i z jednego konnego zanim moja chałastra dojedzie
i po secundo taktyka, czyli wyjeżdżając przed moje wojsko (używając swojegoIQ i skutecznie mijając rzeki jestem zwykle 1/2 drogi przed moim wojskiem (opierającym sie na konnicy i 6 sharpshooterach) robie tak że kosze kilku przeciwników i jade za nich, nastepnie jade za nich tak aby moje wojsko ich wojsko i ja tworzyli linię prostą, a następnie komenda fallow me i moje wojo tak kosi przeciwników (którzy lecą ślimoki tylko w moją strone[powodzenia jak jestem na chargerze]) a w plecy koszą ich moi kusznicy i doborowa jazda :))
potem to tylko dobijanie tych co z koni spadli albo tych którzy nie zdążyli pierdnąć nim zrobili pożytek z komputerowego IQ i swojej kuszy :P
taką taktyką łątwo jest nawet pobić trzykrotnie większe wojsko (ale zaznaczając że nie będzie tam zbyt wielu konnych) :)
kolejna moja wypocina uff uff :P