Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Rządy Miecza - Ogólne sugestie, pomysły  (Przeczytany 329039 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Tario

• Użytkownik
    • Piwa: 1
    • Rittes des panter
      • Gry RPG u Taria
    Odp: Ogólne sugestie, pomysły
    « Odpowiedź #135 dnia: Kwietnia 17, 2009, 21:58:24 »
    To jest nie realne, może nie było by tak trudno ale nie przesadzajcie, mozże zamiast dyskutować podamy coś naprawdę dobrego co było by warte umieszczenia w modzie??

Offline Barudokuku

• Użytkownik
    • Piwa: -2
    • Zbieracz puszek
      • (nie)Oficjalne Forum Antyfanów CD-Action
    « Odpowiedź #136 dnia: Kwietnia 18, 2009, 14:33:46 »
    Tario, właśnie zacząłeś dyskusję na temat 'czy zakończyć dyskusję'... ;-)

Wspaniała byłaby możliwość zaatakowania szeroko kilku na raz, zawsze mi tego brakowało w Native.

MW - jasna cholera, kto powiedział, że wszystko będzie wzorowane na SoD-dzie?...
    Ileśtam procent kogośtam robi cośtam. Jeśli należysz do iluśtam procent pozostałych, wstaw to gdzieśtam.
    Wyobraź sobie też, że tutaj jest jakiś fajny tekst pokazujący, jak bardzo jestem nieskażony mediami, propagandą i tak dalej i ogólnie coś, co sprawi, że wszyscy będą wiedzieli, że nie lubię czegośtam.
    Oczywiście, możesz też sobie wyobrazić tutaj jakieś mHroczne/lolowate/jestem-taki-zarąbisty zdanie po angielsku. Ot, choćby traktujące o śmierci czy religii, coby pokazać, że jestem ateistą.

Offline Daedalus

• Użytkownik
    • Piwa: 143
    « Odpowiedź #137 dnia: Kwietnia 18, 2009, 14:57:30 »
    1. Proszę zakończyć dyskusję o atakowaniu wielu wrogów na raz, bo o tym już było. I było też mówione, że czegoś takiego się zrobić nie da. A nawet gdyby się dało, to bym nie wprowadził.

2. Na razie nic nie jest wzorowane na SoD, bo nawet nie grałem w tego moda i nie wiem jak tam co zostało rozwiązane.

Offline VainV

• Użytkownik
    • Piwa: 22
    « Odpowiedź #138 dnia: Kwietnia 18, 2009, 16:20:24 »
    Tario, właśnie zacząłeś dyskusję na temat 'czy zakończyć dyskusję'... ;-)

Wspaniała byłaby możliwość zaatakowania szeroko kilku na raz, zawsze mi tego brakowało w Native.

MW - jasna cholera, kto powiedział, że wszystko będzie wzorowane na SoD-dzie?...
    Boże a czy ja mówię,że wszystko ma być na SoDzie wzorowane???SoD jest tu tylko przykładem takie rzeczy są w wielu modach,i nie atakuj mnie tylko dlatego,że zaproponowałem takie rozwiązanie i zapytałem czy coś takiego jest planowane...:/

Offline Aradax

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    « Odpowiedź #139 dnia: Kwietnia 20, 2009, 14:27:21 »
    Deadalusie duzo ci zostalo do zrobienia ? Odkad nie pokazujesz ile zostalo do zrobienia ciezko oszacowac czas... ;/

Offline Michel96

• Użytkownik
    « Odpowiedź #140 dnia: Kwietnia 20, 2009, 14:29:25 »
    Nie popędzajcie go bo się pogubi i na gwiazdkę nie zdąży.
    Celem wojny nie jest umieranie za ojczyznę, ale sprawienie aby tamci skurwiele umierali za swoją.(Generał George S. Patton)

Offline pc_maniac

• Użytkownik
      • Polish Builders Community
    « Odpowiedź #141 dnia: Kwietnia 20, 2009, 23:39:39 »
    Fajnie by było jakbyś do moda dodał jakieś opcje katowania swojej armii :P Ja zawsze po wygranej walce z dużymi stratami chciałem trochę pobiczować paru żołnierzy :) Albo ich trochę głodzić xD
    Polecić Ci dobrego psychiatrę, czy już masz takiego?

Offline Petros

• Użytkownik
    « Odpowiedź #142 dnia: Kwietnia 21, 2009, 17:41:33 »
    Od ostatniej aktualizacji minęły 3 tyg, w imieniu swoim jak i pewnie wielu innych osób prosił bym o dawkę informacji i nowinek :)

Offline Shrama

• Użytkownik
    « Odpowiedź #143 dnia: Kwietnia 21, 2009, 21:07:34 »
    To jest nie realne, może nie było by tak trudno ale nie przesadzajcie, mozże zamiast dyskutować podamy coś naprawdę dobrego co było by warte umieszczenia w modzie??
    Może więcej drabin przy oblężeniach?:P
    "Gdy ktoś Ci zarzuci brak profesjonalizmu, powiedz mu, że Arkę Noego zbudowali amatorzy, a Titanica profesjonaliści..."

"Pusty wóz hałasuje najbardziej"

Offline Diego

• Użytkownik
    • Jestem cziterem bo jeżdżę rowerem z wh
    « Odpowiedź #144 dnia: Kwietnia 21, 2009, 21:09:35 »
    O tym już było. Z tego co pamiętam to Daedalus nie ma zamiaru tego dodawać.

89% graczy uważa, że najważniejsza jest grafika, jeśli należysz do tych 11%, wklej to do
    podpisu!

Offline Daedalus

• Użytkownik
    • Piwa: 143
    « Odpowiedź #145 dnia: Kwietnia 22, 2009, 11:10:07 »
    Od ostatniej aktualizacji minęły 3 tyg, w imieniu swoim jak i pewnie wielu innych osób prosił bym o dawkę informacji i nowinek :)
    A niech będzie...

W Native przeszkadzało mi, że jest tak mało różnych wzorów tarcz do wyboru. Dorobiłem więc kilka. I tak się wkręciłem, że dorobiłem tego trochę więcej. Już teraz mogę powiedzieć, że (o ile nie pojawią się jakieś nowe przeszkody) jeśli idzie o nowe wzory tarcz, to będą ich setki (na obecną chwilę mam gotowych 80 wzorów celtyckich i celtyckopodobnych dla 5 różnych tarcz, 40 wzorów dla 2 tarcz i 12 dla jednej, co daje w sumie prawie 500 tarcz). Oto niektóre z nich:

A jak będziecie grzeczni, to dorzucę screeny z systemu "malowania" tarcz... ;)
    « Ostatnia zmiana: Kwietnia 22, 2009, 11:16:33 wysłana przez Daedalus »

Offline Diego

• Użytkownik
    • Jestem cziterem bo jeżdżę rowerem z wh
    « Odpowiedź #146 dnia: Kwietnia 22, 2009, 11:15:19 »
    Nareszcie będzie można "polatać z tarczą jak człowiek".:)

89% graczy uważa, że najważniejsza jest grafika, jeśli należysz do tych 11%, wklej to do
    podpisu!

Offline nizyn

• Użytkownik
    • UNCUREABLE MANIACK
    « Odpowiedź #147 dnia: Kwietnia 22, 2009, 11:22:36 »
     Brawo! Już się nie martwię, że Nordowie będą nijacy w stosunku do innych frakcji. Dobra robota! Mam nadzieję, że innym królestwom dodasz też jakieś bajery w stylu lanc, tarcz czy czegoś!

Offline VainV

• Użytkownik
    • Piwa: 22
    « Odpowiedź #148 dnia: Kwietnia 22, 2009, 11:23:47 »
    Fajne tarcze będzie w czym wybierać:),a te ciało na przedostatnim screenie to jakaś nowa jednostka;p?

Offline czeslav

• Użytkownik
    • trollface!
    « Odpowiedź #149 dnia: Kwietnia 22, 2009, 12:10:51 »
    mi się osobiście wydaje że to jest rabuś... bravo dedal!!!