Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Bitwy.Taktyka.Armia.Movie,pytania  (Przeczytany 3371 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline pc_maniac

• Użytkownik
    • Piwa: 1
      • Polish Builders Community
    Odp: Bitwy.Taktyka.Armia.Movie,pytania
    « Odpowiedź #15 dnia: Marca 12, 2009, 19:49:04 »
    Lance są the best..szczególnie turniejowa, gdzie ogłuszasz wroga i pozniej sprzedajesz wykupicielowi..pc_maniac jak Cie zwala z konia to przeciez mozesz miecz wyciągnąć..ja w lance wyposażyłem wszystkich moich npc i expo u nich pieknie idzie...broń drzewcowa górą!!
    Nie mogę miecza wyciągnąć, bo jeśli mam 4 sloty, w jednym strzały, w drugim łuk, w trzecim tarczę, to zostaje mi jeden slot albo na miecz, albo na lancę.
    A tak się składa, że nie ma sensu używać lancy w zamkach, więc dla mnie ma ona drugorzędne znaczenie. Jedynie dla zabawy w turniejach.

Offline Kalpokor

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    « Odpowiedź #16 dnia: Marca 13, 2009, 22:10:56 »
    Lance są the best..szczególnie turniejowa, gdzie ogłuszasz wroga i pozniej sprzedajesz wykupicielowi..pc_maniac jak Cie zwala z konia to przeciez mozesz miecz wyciągnąć..ja w lance wyposażyłem wszystkich moich npc i expo u nich pieknie idzie...broń drzewcowa górą!!
    Lance zaprawde faktycznie są fajne ale poboczni bohaterowie posługują się nimi tak jak na turniejach czyli ich nie nastawia tylko wykonuje pchnięcie, a jak zaciukają im konia to już po nich. Ktoś się chwalił (nie pamiętam kto) że daje im dwuręczne bronie i wymiatają. Więc skorzystałem z porady i jest git walczą jak trzeba i o wiele dłużej. Dodatkowo dałem im toporki do rzucania

Offline harryangel

• Użytkownik
    « Odpowiedź #17 dnia: Marca 13, 2009, 23:12:31 »
    ...jak jakiś npc spadnie z konia to ma miecz...sam widzialem Alayena w takiej ,,akcji,,..ubili mu wierzchowca ..wstał i dobył miecz dwureczny by dalej ciąć..co mu zresztą wspaniale idzie))
    ,, Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów,,. Stanisław Lem

Offline Kalpokor

• Użytkownik
    « Odpowiedź #18 dnia: Marca 13, 2009, 23:27:23 »
    U mnie jakoś nie chcą zmieniać broni jak dałem im tarcze do obrony na plecach i dwuręczny topór to jeździli z tarczą i walili z piąchy Od tego czasu tylko dwuręczna broń