Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Ankieta

Kim wolisz grać?

handlarz
    6 (19.4%)
    łowca
    12 (38.7%)
    złodziej
    13 (41.9%)

Głosów w sumie: 30

Autor Wątek: Silkroad Online  (Przeczytany 10223 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Troublesome

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    • White N.I.G.G.A
    Odp: Silkroad Online
    « Odpowiedź #45 dnia: Marca 02, 2009, 20:43:30 »
    Koło 150zł...ale w mojej gildii byli ludzie wydający ponad 1000zł ... to jest naprawdę uzależniająca gra:D

Offline Kuroi

• Użytkownik
    • Who's bad? Who's bad? Who's bad?! I AM BAD!!
    « Odpowiedź #46 dnia: Marca 02, 2009, 20:54:02 »
    ZONK, ROTFL,LOL,OMG,OMFG,O RLY?!,YA RLY!, O_O To jest moim zdaniem dziwne! Żeby wydać 1000 zł na GRĘ?! Nawet gdybym był jakimś w miarę dzianym człowieczkiem to nie byłbym wstanie tyle wydać na grę O_o

Offline Troublesome

• Użytkownik
    • White N.I.G.G.A
    « Odpowiedź #47 dnia: Marca 02, 2009, 20:56:42 »
    Nałóg...niektórzy wydają na papierosy, alkohol, narkotyki...inni na grę...ja tylko się cieszę, że w porę się wyrwałem ze szpon tego nałogu:D Tylko dzięki temu, że znajomi przestali grać..

Offline Kuroi

• Użytkownik
    « Odpowiedź #48 dnia: Marca 03, 2009, 16:02:57 »
    Noo nieźle pojechali z tą inspekcją..chyba 18 zbanowanych na Eos >.< To se raczej nie pogram bo będzie nadal non stop crowded >.<

Offline SX1

• Użytkownik
    • Piwa: -1
    • DownHill 4EVER DH RideR
      • Gildia YAKUSA
    « Odpowiedź #49 dnia: Marca 03, 2009, 18:11:03 »
    E dziśiaj na legalu sie logłem o 11 a to sie nie zdaża :P
    poprostu żeby w to grać to trzeba mieć cierpliwość :D
    żeby sie logować
    http://www.yakusa.pun.pl/forums.php
    Forum Gildi YAKUSA w grze SILKROAD
    Serv EOS chętni wbijać!!

Offline Kuroi

• Użytkownik
    « Odpowiedź #50 dnia: Marca 03, 2009, 18:37:34 »
    Uhuu! Zalogowałem się! xD Pograłem z 5 minut i z powodu lagów wyłączyłem :/ Puki co, gra moze poczekać aż będę miał lepszy sprzęt..czyli trochę sobie poczeka....

Offline michal9433

• Użytkownik
    « Odpowiedź #51 dnia: Marca 03, 2009, 19:04:56 »
    Niezle :D:D ja mam dobry sprzet wiec nie mam lagow to sobie gram :D:D

Offline SX1

• Użytkownik
    • Piwa: -1
    • DownHill 4EVER DH RideR
      • Gildia YAKUSA
    « Odpowiedź #52 dnia: Marca 03, 2009, 20:28:26 »
    Noo Lagi to tu są dużee .Mam neta 2 mb, komp bdb i tak mam lagi więc to jest popeostu choree
    Zobaczie  jakie miałem lagi :P z nóg zwala http://www.yakusa.pun.pl/viewtopic.php?id=9

I to tak wnerwia jakide przez brame pszeszedłem przez nią i tu mnie cofa w ściane(prezed bramą) i tak non-stop to wnerwia na maxa .
    http://www.yakusa.pun.pl/forums.php
    Forum Gildi YAKUSA w grze SILKROAD
    Serv EOS chętni wbijać!!

Offline Kuroi

• Użytkownik
    « Odpowiedź #53 dnia: Marca 03, 2009, 21:30:31 »
    Ja jak wszedłem do miasta to idę idę..i patrze a nagle jestem..sam nie wiem gdzie, jakby u kowala czy coś O_o Byłem kompletnie zdezorientowany xD A tak przy okazji, to gdzie jest ten koleś co z nim trzeba pogadać na samiusieńkim początku? :D Chyba jakoś na S miał :>

Offline Troublesome

• Użytkownik
    • White N.I.G.G.A
    « Odpowiedź #54 dnia: Marca 03, 2009, 22:06:20 »
    Uparty jesteś Kuroi. :D Młodość sobie zmarnujesz kolego...
    Sy..coś tam...jest koło zachodniej bramy, jak się idzie na yeoha...(ma się tą pamięć:D)

Offline Klierowski

• Użytkownik
    « Odpowiedź #55 dnia: Marca 07, 2009, 00:12:55 »
    Czyszczenie i skanowanie kompa...nie ma nic wspólnego z DC...dc jest albo od łącza, albo z winy serwera, jeśli chodzi o SRO...to częściej to drugie;P Ale, ja też mówiłem, że nie będę wydawał kasy...ale jak już się uzależniłem i nie dało rady wbijać...no cóż...Silki->premium i jazda praktycznie 24/7 (wakacje...zmarnowane wakacjie na MMO...)

Nie czaje jak można wydawać kase na takie gówno jak Sro- Grind>>>GRind>>grind>>grind>>trade run żeby mieć kase na Soxa >>grind...Bach...w WoWie już byś był pro za 2x mniejszą kase i 10x lepszy fun:D.

Offline harryangel

• Użytkownik
    « Odpowiedź #56 dnia: Marca 15, 2009, 09:49:59 »
    ja tam nie wiem jak w to można grać..gra jest pełna cziterów i oszustów..80% procent graczy jedzie na botach ..grałem jakiś rok temu i dałem sobie spokój..podobnie było z mu na globalu..nie wiem jak teraz jest
    ,, Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów,,. Stanisław Lem

Offline Sanvean

• Użytkownik
    « Odpowiedź #57 dnia: Marca 15, 2009, 10:36:33 »
    Generał Sonhyeon, wciskasz M i on jest koło zachodniej bramy :>  za taką jakby palisadą, albo wałem  jakkolwiek to nazwać..
    grałem w to, od czasów gdy powstał pierwszy server

tzn. powstał Xian, 0 botów, 0 nic.. ja wtedy zacząłem :>, zaraz dorzucili Aege, no i na nim spoooro czasu z moją zawalistą gildią spędziłem czasu.. wtedy jeszcze słabo umiałem grać skończyłem z tamtym serverem coś na 40 lvlu, wspólne wypady na Ureuchi całą unią, lurowanie go do rzeki łączącej z Hotan.. i tam klepanie go kilkanaście minut, padanie, wstawanie, i tak w kółko, to były czasy, aż się łezka w oku kręci, na dodatek, że to była angielska gildia, i angielska unia, wtedy w tej grze nie było turków.. ani botów.. to było coś pięknego.. potem jakoś tak zacząłem na Oasis grać, jak tylko powstał.. full str glavier.. dobiłem 55 lvl, jakieś 100kk golda.. również piękna gildia, której byłem gmem.. no ale się rozpadła, ludzie przestawali grać, wtedy już pojawiły się boty, i również zablokowano wymianę premium itemów przez trade, (ehh, na Aege był taki typek u nas w gildii, co co miesiąc każdemu kupował premium + małpkę :P) .. potem chwila przerwy z Silkroadem...

przychodzi czas, widzę ogłoszenie, nowy server.. Uranus.. pyk, wbijam, premium kupuję.. gram.. dziś mam tam właśnie 90 lvl wizza legalnego.. miałem przecudowną unię, rządziliśmy na uranusie.. ale bywa i tak.. wejdzie 100 cap.. to poexpie jeszcze trochę.. ale już bez premiuma.. teraz póki co rzeźbię na Aresie, 51 rogue crossbow, dla takiego gracza jak ja, wbicie wizzardem lub roguem 20 lvla to kwestia dnia, bez premiuma nawet :> dnia w sensie 4-5 godzin, gram niecały miesiąc i 51 lvl jest.. ale na premium już nie będę wydawał :p

Offline Troublesome

• Użytkownik
    • White N.I.G.G.A
    « Odpowiedź #58 dnia: Marca 16, 2009, 20:36:10 »
    @Up
    U nas na Athens też był chłopak co stawiał silki...i to w ładnych ilościach...ale ja odmówiłem, bo (z tego co mówił) kase na nie babci zajumał...:/ zdarzają się i tacy...

Offline FranekBaniek

• BANITA
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #59 dnia: Marca 29, 2009, 22:19:51 »
    mnie nawet nie wciągnęła ponieważ zapełnione serwery musze wstawać o 8:00 żeby se pograć ale miałem tak że o 7:00 był jeden serwer nie pełny