Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Ankieta

Kim wolisz grać?

handlarz
    6 (19.4%)
    łowca
    12 (38.7%)
    złodziej
    13 (41.9%)

Głosów w sumie: 30

Autor Wątek: Silkroad Online  (Przeczytany 10221 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline michal9433

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Silkroad Online
    « dnia: Lutego 25, 2009, 20:23:43 »
    Polecam gre silkroad online http://www.joymax.com/silkroad/ jak sama nazwa wskazuje jest to gra przez neta. do wyboru mamy europejczykow i chinczykow. oczywisicie sa tez klasy: handlarz, lowca i zlodziej. jest duza ilosc skili. Gra bardzo wciaga. Twoja gildia moze podbijac fortece. Ogromy swiat ktory sie nie nudzi :D. Mozesz miec wlasnego wilka ktory staje sie coraz wiekszy. Duzo koni, wielkbladow do trasportu (jesli jestes handlarzem) oczywiscie mozesz miec konia bedac zlodziejem czy lowca. Gra jest caly czas aktualizowana dlatego sa coraz lepsze skile, zeczy, potwory i coraz wieksza mapa. Osobiscie gram na serverze Saturn i mam ksywke michal9433 wrazie jakiejs pomcy czy cos. W gre ram juz dlugo i jeszcze mi sie nie znudzila ani troche wrecz przeciwnie:D. Gra jest darmowa. A zreszta zobaczcie sami :D:D:

« Ostatnia zmiana: Lutego 25, 2009, 21:39:06 wysłana przez michal9433 »

Offline Credo

• Użytkownik
    • Piwa: 1
    • Kaizoku Onii, Ore Wa Naru!
    Odp: Silkroad Online
    « Odpowiedź #1 dnia: Lutego 25, 2009, 20:32:14 »
    Gra bardzo fajna lecz monotonna. Mam zamiar wrócić do gry, lecz jak wygląda teraz sprawa z serwerami? Bo grałem, ale prawie NIE GRAŁEM, ponieważ nie mogłem na serwer wejść... ;/
    Pozdrawiam.
    Credo
    Japońsko-murzyński twardziel, sądząc po avatarze i sygnaturce.

Offline Kuroi

• Użytkownik
    • Who's bad? Who's bad? Who's bad?! I AM BAD!!
    « Odpowiedź #2 dnia: Lutego 25, 2009, 21:14:45 »
    Może zagram. Powiedziałeś że jest postać "handlarz". Ale jest to postać taka tylko z nazwy czy naprawdę zajmuje się handlem?

Offline Zawisza Czarny z Garbowa

• Użytkownik
    • "Wolał krew mężnie przelać, niż życie ocalić."
    « Odpowiedź #3 dnia: Lutego 25, 2009, 21:51:13 »
    To jest profesja. Handlarz, Złodziej, Łowca to chyba oczywiste. Handlarz jest właściwie (powinien być- nie grałem w to) najwazniejsza postacią bo to wokół niego wszystko się kręci. Trzeba jeszcze wiedzieć, czym był jedwabny szlak i wszystko będzie jasne

Offline michal9433

• Użytkownik
    « Odpowiedź #4 dnia: Lutego 25, 2009, 22:46:57 »
    Jesli masz profesje handlarz to jestes handlarzem. Łowcy sa od tego aby bronic handlarzy a zlodzieje zeby atakowac i krasc towar handlarzy. oczywiscie lowca jesli obroni handlarza i ten dojedzie do miasta to dostaje kase od kupca. a zlodzej to to co zdobedzie :D:D. Im dalej handlarz zawiezie swoje towary tym wiecej dostanie kasy.

Gra bardzo fajna lecz monotonna. Mam zamiar wrócić do gry, lecz jak wygląda teraz sprawa z serwerami? Bo grałem, ale prawie NIE GRAŁEM, ponieważ nie mogłem na serwer wejść... ;/
    Pozdrawiam.

Z serverami jest tak ze naszczescie dodaja caly czas nowy a wiec w te stare tez sie da grac bo nie ma az tylu ludzi :D:D A wiec wniosek da sie grac :D chociaz na alecandrze sobie nie pograsz :( a na jakim grasz?

Offline michal9433

• Użytkownik
    « Odpowiedź #5 dnia: Lutego 25, 2009, 23:33:09 »
    jutro dodam nowe screny

Offline SX1

• Użytkownik
    • Piwa: -1
    • DownHill 4EVER DH RideR
      • Gildia YAKUSA
    « Odpowiedź #6 dnia: Marca 01, 2009, 00:13:11 »
    EE to gra ktoś w tą grę na forum??
    Ja gram mam na razie 37lvl 30% postacią Europejską Wojownikiem 1/2 handed sword /cleric
    Gram na Serwerze EOS (nowy)
    Jestem w Gildi Yakusa
    Według mnie gra jest świetna^^ ma dużo plusów no i kilka minusów takich jak
    -turki:P którzy grają na botach
    -boty
    -jako tako nie ma tam złodziejstwa gra jest dobrze zabezpieczona
    -no i najważniejszy minus to żeby zagrać trzeba wstawać na 7 bo wtedy sie tylko zalogujesz ze wglądu że serwy zapełnione są od 8 do 2 w nocy na full przez durne boty

Ale gra jest warta uwagi dobra grafa,fajne skile,oraz dużo smaczków kurę umilają grę :D

Piszcie jakie macie postacie jeśli wogule macie :P

Coś odemnie :D
    http://img89.imageshack.us/my.php?image=sro2009022716562698c.jpg
    « Ostatnia zmiana: Marca 01, 2009, 00:15:34 wysłana przez SX1 »
    http://www.yakusa.pun.pl/forums.php
    Forum Gildi YAKUSA w grze SILKROAD
    Serv EOS chętni wbijać!!

Offline Tario

• Użytkownik
    • Piwa: 1
    • Rittes des panter
      • Gry RPG u Taria
    « Odpowiedź #7 dnia: Marca 01, 2009, 07:10:59 »
    Kiedyś grałem miałem 19 wojownika miałem dobre eq i wogóle (u chińczyków) miałem tak,że maga ,Łucznika.
    Ale na 19 poprzestałem bo nie Idzie grać lvla wbić niemogłem 4 dni wbijałem 19 (długo co nie)grając prawie 24/h(przesadzam trochę) będę grał jeszcze ale dopiero jak wprowadzą arabów(gdzieś słyszałem ,że zamierzają).

Offline michal9433

• Użytkownik
    « Odpowiedź #8 dnia: Marca 01, 2009, 10:20:13 »
    Ja mam 25lvl 90% moj wilk ma 20 poziom 20%. Gram na serverze Saturn i jestem handlarzem :D:D. Narazie nie naleze do gildi bo czekam az mnie kumpel zaprosi :P:P.Aha i postacia chinska :D

Offline Kuroi

• Użytkownik
    « Odpowiedź #9 dnia: Marca 01, 2009, 11:06:30 »
    Hmm..ściągnąłem clienta z Filefront i nie działa <_< jest "please wait" i po chwili się zawiesza ta wiadomość(taki szary prostokącik) -.-

Offline Troublesome

• Użytkownik
    • White N.I.G.G.A
    « Odpowiedź #10 dnia: Marca 01, 2009, 12:51:06 »
    Ja...co tu dużo mówic...grałem w to cudo 3lata....byłem masterem najmocniejszej polskiej, niebotującej gildii na serwerze Athens...Ekipę mieliśmy tak zgraną, że zaproszenia na wakacje z całej Polski, z niektórymi cały czas utrzymuje kontakt. (Po prawie 2latach nie grania:P). Gra jest świetna, ma klimat, który tworzą ludzie...ale niszczą ją boty. Nie da się wejść, a jak się wejdzie to się nie pogra:/ Przykra prawda. Miałem postacie 58, 64, 67, 70, 80 i 90...wszystkie legalne...i wszystkie na tym samym serwerze (Athens), który miał niepowtarzalną atmosferę za czasów SwordOfLight :D Jakby ktoś się jednak skusił (o biedak..) to szczerze polecam www.silkroadonline.com.pl  to z tej strony dowiedziałem się też o M&B :D

@Kuroi
    Po pierwsze, jak ściągnąłeś najnowszego klienta to musisz czekać do inspekcji, bo dopiero wtedy będzie można go używać bo przygotowany jest już na cap 100, który mają wprowadzić:) A poza tym, te 'Please wait' to może i 5-10min być zanim ruszy instalacja, więc nie pękaj:D Jak będziesz próbował wejść na serwer będzie gorzej:D
    « Ostatnia zmiana: Marca 01, 2009, 12:59:10 wysłana przez Don Bianchi »

Offline SX1

• Użytkownik
      • Gildia YAKUSA
    « Odpowiedź #11 dnia: Marca 01, 2009, 14:24:35 »
    Tak prawda na nowego klijenta trzeba poczekać .
    Mi ten napis rzeby czekać też długo trwa i nie ma wyboru trzeba czekać:P

Hehe no i pochwale sie mam 3,5kk kasy :D
    I miałem wilka ale to strata czasu miał 26lvl i zdychał na punisherach,więc  nie było sęsu go utrzymwać
    i sprzedałem za 2kk.I piszcie czy macie jakieś SOSy lub SOMy :D
    ja mam 2 miecz i zbroje :D
    Dajcie swoje screny trzeba rozruszać ten temat :P
    Serv EOS chętni wbijać!!

Offline Kuroi

• Użytkownik
    « Odpowiedź #12 dnia: Marca 01, 2009, 14:43:58 »
    Bianchi(chyba tak można się zwrócić bez tego don co? :P) Z tym czekaniem to ja zawsze się martwie bo jak tak czekam, i czekam i nie widzę żadnej reakcji, a wręcz przeciwnie widzę ze jakby się zawiesiło to boję się czekać bo często mam tak że czekam..czekam i potem okazuje się ze czekałem na darmo a dla mnie czas jest nieraz na wagę złota ;) A propo, jest jakiś serv na którym nie botują i da się wejść w dzień? xD

Offline SX1

• Użytkownik
      • Gildia YAKUSA
    « Odpowiedź #13 dnia: Marca 01, 2009, 15:54:35 »
    Hmmm nowe to może Galia ,ale szczerze na każdym servie są durne boty :d
    Graj na EOS to ci pomoge:P i najpierw dobrze zapoznaj się z grą i bulidami postaci żeby nie robić 10 postaci
    bo tylko zmarnujesz czas wejdz na silkroadonline.com.pl tam na forum i bulidy to sobie coś wybierz :D
    Serv EOS chętni wbijać!!

Offline Troublesome

• Użytkownik
    • White N.I.G.G.A
    « Odpowiedź #14 dnia: Marca 01, 2009, 16:04:48 »
    @Kuroi
    Bianchi...to tak jakbyś do mnie po nazwisku...:) Ale z drugiej strony...Don to nie imie:P  Także można, można;) A jeśli chodzi o server gdzie nie botują...szczerze powiem, że nie ma. Na isro. Czyli na globalnym. Ale bardzo ładne servery są na wersjach koreańskiej czy chińskiej.

@Up
    Galia? A może myślałeś o serwerze Gaia? hehehe:D A poza tym...3,5kk golda to ja na poty codziennie wydawałem jak jeszcze grałem:) Sam sword miałem warty (jeszcze był lvl cap 80:P) 150kk...^^ nie mówiąc o secie:D A moja postać? To jest zdjęcie FireDragona...znany chyba całej polonii servera Athens...i nie tylko polonii:D Duże wpływy na serwerze miałem jeszcze z pół roku temu...jakbyście wcześniej założyli temat, to byłoby taxi, pomoc finansowa i miejsce w gildii...heh:) Koniec z chwaleniem:)

A jeśli chodzi o pociągnięcie tematu, to ja jestem bardzo chętny;) Z chęcią powspominam wspólne wypady na thief....jeszcze przed wprowadzeniem Europy:) ... to były czasy...:D

BTW. Kuroi się pytałeś czy handlarze to rzeczywiście handlarz. Owszem, zajmuje się unikaniem thiefów (kiedyś mnie:P ehh...pamiętam lurowanie jeszcze, jest tu ktoś kto grał przed euro?:D) i jeżdżeniem karawanami od miasta do miasta wożąc towary.
    « Ostatnia zmiana: Marca 01, 2009, 16:29:25 wysłana przez Don Bianchi »