Chłopaki, bo mam takie pytanie w sprawie jednego zadania jakie mi daje lord, albo król, w którym chodzi o to, żeby wytrenować pewną ilość wojowników dla niego i mówi, że ściągnąłem z jego barków ciężki ciężar czy coś takiego. Moje pytanie jest takie jak to zrobić i czy da się to przyśpieszyć. Dziękuje z góry za odpowiedź :).
P.S - Mam jeszcze jedno pytanko w sprawie, że jeśli rozkaże oddziałowi korzystać z broni obuchowych to i tak w raporcie widać, że ziomki z mojej ekipy zabijają przeciwników czy jest to jakiś bug czy coś możecie mi to wytłumaczyć. Dziękuje z góry za odpowiedź :). Kolega wspomniał, że jest coś takiego, że można zmodyfikować szanse na złapanie lorda ;] ja się w tym nie orientuje jak ktoś wie jak to zrobić może też mi powiedzieć ;] 3mka . O jeszcze czy w takich misjach jak pojmanie paru wojowników w celu, żeby wymienić ich na wojowników lorda, który zadał nam takie zadanie, czy liczba jeńców nie będzie przekraczała 5, bo jest taka sprawa, że nie wiem czy inwestować w zarządzanie niewolnikami więcej 1 poziom, czyli 5, bo ja i tak nie lubię brać jeńców :)