Patrząc na nasz skład zapisany na WNL faktycznie można odnieść takie wrażenie. Jest to jednak spowodowane tym, że pomyslł na założenie klanu przyszedł na kilka dni przed startem WNL'a przez co nie mając pojęcia czy zbierzemy odpowiednią liczbę osób by zagrać na turnieju zapraszaliśmy praktycznie każdego kto wyraził taką chęć. Na szczęście udało nam się zebrać aż 30 osób z których już po rozpoczęciu WNLa wyselekcjonowaliśmy najbardziej zaangażowanych graczy którzy faktycznie są członkami drużyny (nie tylko na papierze). Poniżej wypiszę nasz skład z krótką, subiektywną oceną czy dana osoba faktycznie jest graczem "z modów".
Adi3kk41 aka Papsad - nasz in game leader znam go prawie 2 lata, graliśmy razem w Kingdom of Skandia. Raz w życiu go widziałem na Delugu gdy sam go na to namówiłem xD. The Arena to jego 2 dom. Gracz typowo native.
Bartez - Tak jak Papsad, stary ziomek ze Skandii. wiem, że grał on na NW w 8pu dlatego zaliczam go do gracza multimodułowego.
Bochen_chlebek - Poznaliśmy się w 2016r. na NW i mimo, że z Bochenkiem grywałem w różne mody to on sam raczej identyfikuje się jako gracza z NW.
DlaCiebiePan aka PanKoń - tak jak Bartez i papsad, PanKonia również poznałem w Skandii. Bardzo dobry inf, niestety nigdy on nie gra w weekendy, więc wpada tylko do nas na treningi :<. Gracz zdecydowanie Native.
Dziki - Jeden z inicjatorów powstania klanu i pierwsza osoba którą można kojarzyć z Dzikimi Polami. Jednak oprócz DP grywa on też na innych modach np. Merc czy Deluge, oraz od roku takżę gra na Native biorąć udział w zeszłorocznym Pucharze Polski oraz regularnie grająć MatchMakingi. Gracz wielomodułowy. TryHard.
Fabricc - o tym panu wiem najmniej, poznałem go dopiero w AeMie. Nie wiem czy wcześniej grywał na native, czy to poprostu wrodzony talent bo idzie mu naprawdę nieźle. Wiem, że gra w Deluga i zaliczam go jako gracza the Deluge.
Hal - Nasz najmłodszy gracz zarówno wiekiem jak i stażem. Zaczynał na dzikich Polach ale od dłuższego już czasu gra głównie na native, i idzie mu to naprawdę nieźle. Mimo zaledwie zrobionych 400 godzin na łuku w Warbandzie jest naszym topfragerem. Gracz wielomodułowy.
Haytymir - Widziałem go na praktycznie wszystkich modułach na jakich grałem. Poznałem go gdy dołączyłem do jego klanu na mercu, następnie długi czas byliśmy w Chorągwi Królewskiej na the Deluge, w klanie na NW oraz 2 klanach na Dzikich Polach. Gracz wielomodułowy który zdecydowanie nie identyfikuje się z żadnym z nich bardziej niż innym.
Houston - stary ziomek z Ukrainy poznany kilka lat temu na NW. zdecydowanie gracz z NW.
Maciej Znam go 2 lata i zawsze grałem z nim na Native, ale podobno był też na NW w kilku pułkach więc zaliczę go do gracza wielomodułowego.
Moontoor - przez ostatni rok 80-90% mojego czasu w tej grze spędziłem na Native, jednak nie identyfikuje się jako gracz Native a wielomodułowy. Na swoją obronę powiem, że wpadam regularnie na pickupy na DP, grałem na MP NW oraz czasem wejdę na Deluga pomachać maczugą z końskiej żuchwy. Mogę grać na każdym module o ile się znajdzie fajna ekipa do gry.
Rafio - nasz były gracz (niestety odszedł), Był w Skandii, prowadzi klan na Delugu, gra też w merca i NW. Gracz wielomodułowy.
Sharik - jeden z inicjatorów klanu. Gracz Dzikich Pól, Deluga i NW. Razem z Dzikim od dłuższego czasu gra też na Native.
Ventru - świetny gracz sprawdza się zarówno na infie jak i łuku, grywałem z nim kiedyś trochę na NW oraz wiem, że gra w merca i Deluga, raczej gracz wielomodułowy.
Zwiadowca25 - Poznałem go prawie 2 lata temu w Typach a następnie grałem z nim w Skandii. Świetny gość, fan Napoli i włoskiej pizzy gość praktycznie wszystkie swoje godziny w tej grze spędził na łuku w native(raz go namówiłem na merca ale szybko uciekł przez wolne łuki) więc jak nie jest native'owcem to nie mam pojęcia kim on jest xD. Specjalnie w tym sezonie słabiej gra aby wypromować Hala na łuku.
Ten krótki opis jest czysto subiektywny możliwe, że jakby zapytać wymienione osoby to część z nich by się nie zgodziła. Oczywiście to każdy z nas wie lepiej z jakim modułem się identyfikuje a z jakim nie, nie mniej wielu z nas gra aktywnie na native (wg moichwyliczeń: 4 osoby tylko gra na native, 9 gra na różnych modułach w tym native, 3 osoby faktycznie są na codzień graczami innych modułów) przez co stwierdzenie, że jesteśmy "drużyną z modów" moim zdaniem jest nieodpowiednie.