Skład zaktualizowany, pozdrawiam z rodzinką!
119 -> 124
Coś mnie ominęło, chciałem dramy, i już po :(
No dobra według mnie czas zakończyć tą dyskusję ponieważ nic teraz z niej nie wychodzi ciekawego. Dalsza rozmowa tak naprawdę będzie polegać na tym że odpiszesz pewnie coś w stylu No widzisz! Jesteś bardzo bystry, że dopiero teraz to zauważyłeś. Napiszę sobie teraz takie moje podsumowanie i szczerze nie będę dalej patrzył na ten wątek, na twoje odpowiedzi bo tak jak pisałem to nie ma sensu i nic ciekawego tutaj nie piszemy (Tak napisz że tylko Ja nic nie piszę ciekawego).
I zauważenie tego się ceni, początek był dobry ale przeszło na tor jakiejś ilości osób na grupie Steam.
(btw "czerwono armistów" pisze się razem* tylko teraz będzie przypał jak coś Ja napiszę źle)
* W tym miejscu poproszę o przecinek :)
Pewnie tak naprawdę sobie myślisz, że napisałem z multikonta dlatego bo zazdroszczę ci liczebności i bałem się napisać z głównego konta to tak średnio. Jednak fajnie jest mieć dużo ludzi bo wiadomo jest ten power, energia ale (tak wiem robię to celowo nie dając przecinków w "ale", "że" itp) jestem bardziej przywiązany do moich obecnych ludzi i jakoś nowych graczy spławiamy (ta głupota!! ale co poradzić?) piszesz tam mi że mam 10 osób do 11 na eventach i na treningach 6-8. I? Szczerze mówiąc wolałbym grać nawet w 4, ale za to z zorganizowanymi ludźmi z którymi mogę spędzać czas bez spin czy krzyczenia bo ktoś coś źle zrobił. Raz mam 8 na eventach, raz mam 15, a raz mam 10/11. Nie przeszkadza mi to wcale.
lmao zrobiłeś to bo jesteś ogólnie trochę opóźniony, niestety Texas wysyłał mi "shoty" twoich streamów. Nie był to zbyt wysoki poziom ani humoru ani czegokolwiek, typu plucie na wydruk awatara AKO, czy nazywanie mnie Goebbelsem. W sumei dorzucę ciekawostkę, podczas meczu 18pp z 13ph chwaliłeś się, że wypaliłeś x papierosów bo było tak nudne, ja tak jak i AKO zwróciliśmy niezależnie od siebie na to uwagę, odpalałeś peta, brałeś milisekundowego bucha, i go odkładałeś, i pałił się sam, tak na oko, zaciągałeś się 3 razy na papierosa, tak jakbyś nie potrafił palić i robił to tylko dlatego, że na "popularnych streamach,(nie oglądam tej dwójki ale widziałem shoty z ich "dramy") np. Nitro czy Kamerzysty" tak się robi.
Dochodzimy tak naprawdę tutaj do najważniejszej rzeczy dlaczego napisałem z multikonta?
Nie wiem czemu. Mogłem z prawdziwego bo teraz muszę czekać na moderacje (oczywiście nic do niej nie mam wykonują bardzo dobrze swoją robotę) aby moja wiadomość mogła trafić gdzieś. Natomiast dlaczego tak napisałem? No bo taka była moja opinia i lekko było dla mnie żałosne gdy przeczytałem wasz tekst o tym że FKG to jakaś zdezorientowana hołota bo jednak ta hołota zajęła 3 miejsce. No dobrze wygraliście z nimi (tak? Chyba tak nie oglądałem tego) może znowu wdrapaliście się na górkę, może AKO użył nalotów z Turcji na Filsona, a może tak naprawdę Filson nie był nieprzygotowany ale co z tego? FKG to nie jest zdezorientowana hołota bo nie oszukujmy się gdyby to była hołota to by nie zajęła 3 miejsca i by nie trzymała się do dnia dzisiejszego.
Tyle, że jest to historia RP, a wątek z tą historią RP istnieje dość długo względem twojej "odpowiedzi" panie Venezia. I nie, to my podchodziliśmy pod FKG, tyraliśmy ich na bagnety tak, że Beton nie wiedział, jak tu sypnąć im superlatywę. Odbiegając od tego, personalnie po kilku dniach od "dramy z FKG" nasza urojona przez FKG nienawiść opadła, są jej picki kiedy ktoś od was właśnie mówi, że FKG jest lepsze a odmawiacie proponowanego przez nas dwu-meczu czyli LB i GF, bo niby FKG nie gra GF'ów.
Także Tesco jak chcesz odpisuj sobie tutaj, zadaj mi jakieś pytanie nwm Ja i tak nie odpiszę na nie bo Ja definitywnie kończę ten temat.
Także żegnam i pozdrawiam moderacje która będzie analizować tą wiadomość żeby ją dopuścić.
Mam pytanie czy to w waszym środowisku jakieś takie spłaszczenie intelektualnie, że nie potraficie zapamiętać nicku "Texas", widziałem juz od was wersje Texax czy Texras
W takim razie proponuję nowe nazewnictwo :
FKG - zdezorientowana hołota
1PLWP - KrasnaArmija
Edzio Redzio - Stalin (siema komuchy, łapcie ślinę)
Filson - 8itler (siema neo-naziole, łapcie ślinę)
Nikos - RobloxStreamer
W sumie fajne połączenie komunistów z narodowymi socjalistami. Trzymajcie się w tej hołocie, nazikomuchy!
Teraz coś do normalnych:
"Nie masz zamku z piasku !"
"Mam"
"No dobra, ale nie masz wieży z piasku"
? XD
Ps. Hipokryzja
Hipokryzją nazwałbym wyzywanie Indiana bo robił tu multikonta, po czym samemu robienie multikont bo ma się moderację.
Im więcej ludzi na scenie tym lepiej Chyba nie? Wiem że na kawalerii tyle nie potrzeba, ale bitwy liniowe w 30 osób to już fajny klimat i zabawa
Granie eventów gdzie klan w którym jesteś to ponad połowa teamu jest przyjemne, i można współpracować.
fajne te mundury takie ładne, szczególnie żółte POZDRAWIAM i POWODZENIA
Texas ma testury XW z tego co kojarzę. Mamy nasze zrobione na podstawie Raddeo, tylko nie publikuję, bo nie mam już screena z potwierdzeniem Raddeo, że mogę wykorzystać "do czego chcę".