Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: [NW][18pp] 18-ty Pułk Piechoty  (Przeczytany 21010 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline JerzyBurza

• Użytkownik
    • Piwa: 41
    • 18pp_Flb_JerzyBurza_Haze
    Odp: [NW][18pp] 18-ty Pułk Piechoty
    « Odpowiedź #105 dnia: Stycznia 04, 2020, 17:22:36 »
    Skład zaktualizowany, pozdrawiam z rodzinką!

119 -> 124

Coś mnie ominęło, chciałem dramy, i już po :(

No dobra według mnie czas zakończyć tą dyskusję ponieważ nic teraz z niej nie wychodzi ciekawego. Dalsza rozmowa tak naprawdę będzie polegać na tym że odpiszesz pewnie coś w stylu No widzisz! Jesteś bardzo bystry, że dopiero teraz to zauważyłeś. Napiszę sobie teraz takie moje podsumowanie i szczerze nie będę dalej patrzył na ten wątek, na twoje odpowiedzi bo tak jak pisałem to nie ma sensu i nic ciekawego tutaj nie piszemy (Tak napisz że tylko Ja nic nie piszę ciekawego).
    I zauważenie tego się ceni, początek był dobry ale przeszło na tor jakiejś ilości osób na grupie Steam.

(btw  "czerwono armistów" pisze się razem* tylko teraz będzie przypał jak coś Ja napiszę źle)
    * W tym miejscu poproszę o przecinek :)

Pewnie tak naprawdę sobie myślisz, że napisałem z multikonta dlatego bo zazdroszczę ci liczebności i bałem się napisać z głównego konta to tak średnio. Jednak fajnie jest mieć dużo ludzi bo wiadomo jest ten power, energia ale (tak wiem robię to celowo nie dając przecinków w "ale", "że" itp) jestem bardziej przywiązany do moich obecnych ludzi i jakoś nowych graczy spławiamy (ta głupota!! ale co poradzić?)  piszesz tam mi że mam 10 osób do 11 na eventach i na treningach 6-8. I? Szczerze mówiąc wolałbym grać nawet w 4, ale za to z zorganizowanymi ludźmi z którymi mogę spędzać czas bez spin czy krzyczenia bo ktoś coś źle zrobił. Raz mam 8 na eventach, raz mam 15, a raz mam 10/11. Nie przeszkadza mi to wcale.
    lmao zrobiłeś to bo jesteś ogólnie trochę opóźniony, niestety Texas wysyłał mi "shoty" twoich streamów. Nie był to zbyt wysoki poziom ani humoru ani czegokolwiek, typu plucie na wydruk awatara AKO, czy nazywanie mnie Goebbelsem. W sumei dorzucę ciekawostkę, podczas meczu 18pp z 13ph chwaliłeś się, że wypaliłeś x papierosów bo było tak nudne, ja tak jak i AKO zwróciliśmy niezależnie od siebie na to uwagę, odpalałeś peta, brałeś milisekundowego bucha, i go odkładałeś, i pałił się sam, tak na oko, zaciągałeś się 3 razy na papierosa, tak jakbyś nie potrafił palić i robił to tylko dlatego, że na "popularnych streamach,(nie oglądam tej dwójki ale widziałem shoty z ich "dramy") np. Nitro czy Kamerzysty" tak się robi.
    Dochodzimy tak naprawdę tutaj do najważniejszej rzeczy dlaczego napisałem z multikonta?
    Nie wiem czemu. Mogłem z prawdziwego bo teraz muszę czekać na moderacje (oczywiście nic do niej nie mam wykonują bardzo dobrze swoją robotę) aby moja wiadomość mogła trafić gdzieś. Natomiast dlaczego tak napisałem? No bo taka była moja opinia i lekko było dla mnie żałosne gdy przeczytałem wasz tekst o tym że FKG to jakaś zdezorientowana hołota bo jednak ta hołota zajęła 3 miejsce. No dobrze wygraliście z nimi (tak? Chyba tak nie oglądałem tego) może znowu wdrapaliście się na górkę, może AKO użył nalotów z Turcji na Filsona, a może tak naprawdę Filson nie był nieprzygotowany ale co z tego? FKG to nie jest zdezorientowana hołota bo nie oszukujmy się gdyby to była hołota to by nie zajęła 3 miejsca i by nie trzymała się do dnia dzisiejszego.
    Tyle, że jest to historia RP, a wątek z tą historią RP istnieje dość długo względem twojej "odpowiedzi" panie Venezia. I nie, to my podchodziliśmy pod FKG, tyraliśmy ich na bagnety tak, że Beton nie wiedział, jak tu sypnąć im superlatywę. Odbiegając od tego, personalnie po kilku dniach od "dramy z FKG" nasza urojona przez FKG nienawiść opadła, są jej picki kiedy ktoś od was właśnie mówi, że FKG jest lepsze a odmawiacie proponowanego przez nas dwu-meczu czyli LB i GF, bo niby FKG nie gra GF'ów.

Także Tesco jak chcesz odpisuj sobie tutaj, zadaj mi jakieś pytanie nwm Ja i tak nie odpiszę na nie bo Ja definitywnie kończę ten temat.
    Także żegnam i pozdrawiam moderacje która będzie analizować tą wiadomość żeby ją dopuścić.

Mam pytanie czy to w waszym środowisku jakieś takie spłaszczenie intelektualnie, że nie potraficie zapamiętać nicku "Texas", widziałem juz od was wersje Texax czy Texras
    W takim razie proponuję nowe nazewnictwo :
    FKG - zdezorientowana hołota
    1PLWP - KrasnaArmija
    Edzio Redzio - Stalin (siema komuchy, łapcie ślinę)
    Filson - 8itler (siema neo-naziole, łapcie ślinę)
    Nikos - RobloxStreamer
    W sumie fajne połączenie komunistów z narodowymi socjalistami. Trzymajcie się w tej hołocie, nazikomuchy!

Teraz coś do normalnych:

(click to show/hide)

(click to show/hide)

"Nie masz zamku z piasku !"
    "Mam"
    "No dobra, ale nie masz wieży z piasku"

? XD

Ps. Hipokryzja

Hipokryzją nazwałbym wyzywanie Indiana bo robił tu multikonta, po czym samemu robienie multikont bo ma się moderację.

Im więcej ludzi na scenie tym lepiej Chyba nie? Wiem że na kawalerii tyle nie potrzeba, ale bitwy liniowe w 30 osób to już fajny klimat i zabawa
    Granie eventów gdzie klan w którym jesteś to ponad połowa teamu jest przyjemne, i można współpracować.

fajne te mundury takie ładne, szczególnie żółte POZDRAWIAM i POWODZENIA

Texas ma testury XW z tego co kojarzę. Mamy nasze zrobione na podstawie Raddeo, tylko nie publikuję, bo nie mam już screena z potwierdzeniem Raddeo, że mogę wykorzystać "do czego chcę".
    MP17
    FS Cup
    LDP18 Dyw.B
    MP18 Cav

Cytat: Rivet
    Do tego śmiecie tykać nasze święte tagi. Won od tego hołoto śmierdząca. Paszli won, nie godni miana bagneciarza nawet.

Offline Texas77pl

• Użytkownik
    • Piwa: 4
    • 18pp_Płk_Texas77pl
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #106 dnia: Stycznia 04, 2020, 18:18:55 »
    No dobra według mnie czas zakończyć tą dyskusję ponieważ nic teraz z niej nie wychodzi ciekawego. Dalsza rozmowa tak naprawdę będzie polegać na tym że odpiszesz pewnie coś w stylu No widzisz! Jesteś bardzo bystry, że dopiero teraz to zauważyłeś. Napiszę sobie teraz takie moje podsumowanie i szczerze nie będę dalej patrzył na ten wątek, na twoje odpowiedzi bo tak jak pisałem to nie ma sensu i nic ciekawego tutaj nie piszemy (Tak napisz że tylko Ja nic nie piszę ciekawego).

Według mnie to Ja ciebie sprowokowałem i wyleciałeś z tekstem jak dzika kura z agrestu pisząc coś tam o moim tworze (gdzie akurat miałem lekko na to wylane) i dodając tekst pozdrawiam czerwono armistów
    (btw  "czerwono armistów" pisze się razem tylko teraz będzie przypał jak coś Ja napiszę źle). No pozdrawiamy dawnego towarzysza który był u mnie sierżantem i przybył do mnie jak wódz dawnego plemienia który nie miał gdzie się podziać ale już dość tych wyzwisk.
    Według mnie co z tego kto dał się sprowokować? (bo oczywiście twierdzisz że my wpadliśmy jak "pelikany" ale tak naprawdę Romanow się zdziwił że nie mieliśmy nigdy w grupie 20 ludzi) Mogłeś napisać coś normalnego to by nie było teraz tutaj czuwania kto co napiszę ( w sumie jak byś napisał to co Ja napisałem wyżej to chyba bardziej byłoby takie "au").

Pewnie tak naprawdę sobie myślisz, że napisałem z multikonta dlatego bo zazdroszczę ci liczebności i bałem się napisać z głównego konta to tak średnio. Jednak fajnie jest mieć dużo ludzi bo wiadomo jest ten power, energia ale (tak wiem robię to celowo nie dając przecinków w "ale", "że" itp) jestem bardziej przywiązany do moich obecnych ludzi i jakoś nowych graczy spławiamy (ta głupota!! ale co poradzić?)  piszesz tam mi że mam 10 osób do 11 na eventach i na treningach 6-8. I? Szczerze mówiąc wolałbym grać nawet w 4, ale za to z zorganizowanymi ludźmi z którymi mogę spędzać czas bez spin czy krzyczenia bo ktoś coś źle zrobił. Raz mam 8 na eventach, raz mam 15, a raz mam 10/11. Nie przeszkadza mi to wcale.

Dochodzimy tak naprawdę tutaj do najważniejszej rzeczy dlaczego napisałem z multikonta?
    Nie wiem czemu. Mogłem z prawdziwego bo teraz muszę czekać na moderacje (oczywiście nic do niej nie mam wykonują bardzo dobrze swoją robotę) aby moja wiadomość mogła trafić gdzieś. Natomiast dlaczego tak napisałem? No bo taka była moja opinia i lekko było dla mnie żałosne gdy przeczytałem wasz tekst o tym że FKG to jakaś zdezorientowana hołota bo jednak ta hołota zajęła 3 miejsce. No dobrze wygraliście z nimi (tak? Chyba tak nie oglądałem tego) może znowu wdrapaliście się na górkę, może AKO użył nalotów z Turcji na Filsona, a może tak naprawdę Filson nie był nieprzygotowany ale co z tego? FKG to nie jest zdezorientowana hołota bo nie oszukujmy się gdyby to była hołota to by nie zajęła 3 miejsca i by nie trzymała się do dnia dzisiejszego.

Także Tesco jak chcesz odpisuj sobie tutaj, zadaj mi jakieś pytanie nwm Ja i tak nie odpiszę na nie bo Ja definitywnie kończę ten temat.
    Także żegnam i pozdrawiam moderacje która będzie analizować tą wiadomość żeby ją dopuścić.

Wiesz, ja byłem też przez 2 lata w 10pp ale ludzie i tak uważają ich za gó*no :) Więc usprawiedliwienie że ja u was byłem nic nie zmienia, cieszę się że mnie już tam nie ma.
    Pułkownik 18-tego Pułku Piechoty

(click to show/hide)

Offline AKO

• Użytkownik
    • Piwa: -51
    « Odpowiedź #107 dnia: Stycznia 04, 2020, 21:39:35 »
    Po co komu 30 osób w 2020 roku?
    30 osób na grupie przyjacielu.
    Dostajesz 5 pkt ostrzeżeń za (nie pierwsze już) obrażanie innego użytkownika. // Kradus
    « Ostatnia zmiana: Stycznia 05, 2020, 11:15:34 wysłana przez Kradus »

Offline Rivet

• Użytkownik
    • Piwa: 128
    • Terror belli, decus pacis
    « Odpowiedź #108 dnia: Stycznia 05, 2020, 09:08:26 »
    Ja to nie wiem. Macie na avatarach ryje generałów itp. ale niestety nie zachowujecie się jak przystało na oficerów. Jak macie kose to wyzywa się na honorowy pojedynek i rozstrzygnijcie spór. Napoleończyk względem brata broni, musi być grzeczny. (chyba że kłócimy się o tagi). Bagneciarz może obrażać każdego innego np. nativowca.

Panowie pośrednio reprezentujecie najwspanialszą z epok.
    (click to show/hide)
    « Ostatnia zmiana: Stycznia 05, 2020, 09:30:36 wysłana przez Rivet »

Rivet uczy, Rivet bawi. Jeśli masz pytania odnośnie Epoki Napoleońskiej wal do Riveta

Offline Kradus

• Administrator
    • Użytkownik
    • Piwa: 463
    « Odpowiedź #109 dnia: Stycznia 05, 2020, 11:30:07 »

Jedną z najtragiczniejszych w dziejach ludzkości.
    #1789worstyear

Offline Bruce Campbell

• Lew
    • Użytkownik
    • Piwa: 937
    • PodPułkownik 1ppS, Cesarz THD, Giermek 21pp
      • datadream2004 コギ花
    « Odpowiedź #110 dnia: Stycznia 05, 2020, 13:24:32 »
    #1789worstyear

Offline JerzyBurza

• Użytkownik
    « Odpowiedź #111 dnia: Stycznia 05, 2020, 13:36:44 »
    Ja to nie wiem. Macie na avatarach ryje generałów itp. ale niestety nie zachowujecie się jak przystało na oficerów. Jak macie kose to wyzywa się na honorowy pojedynek i rozstrzygnijcie spór. Napoleończyk względem brata broni, musi być grzeczny. (chyba że kłócimy się o tagi). Bagneciarz może obrażać każdego innego np. nativowca.

(click to show/hide)
    Texas i AKO chyba nie czytali regulaminu dlatego co jakiś czas rzucają wulgaryzmami, choć chciałbym zauważyć, że nawet zagwiazdkowane są zabronione. :)
    Proponuję hagsztag #1807bestyear
    MP17
    FS Cup
    LDP18 Dyw.B
    MP18 Cav

Do tego śmiecie tykać nasze święte tagi. Won od tego hołoto śmierdząca. Paszli won, nie godni miana bagneciarza nawet.

Offline Rivet

• Użytkownik
    • Piwa: 128
    • Terror belli, decus pacis
    « Odpowiedź #112 dnia: Stycznia 05, 2020, 14:04:02 »
    #1789worstyear
    (click to show/hide)

Rivet uczy, Rivet bawi. Jeśli masz pytania odnośnie Epoki Napoleońskiej wal do Riveta

Offline Texas77pl

• Użytkownik
    • 18pp_Płk_Texas77pl
    « Odpowiedź #113 dnia: Stycznia 05, 2020, 21:45:16 »
    Texas i AKO chyba nie czytali regulaminu dlatego co jakiś czas rzucają wulgaryzmami, choć chciałbym zauważyć, że nawet zagwiazdkowane są zabronione. :)
    Proponuję hagsztag #1807bestyear

Dobrze, spokojnie. Przepraszam więcej się to nie powtórzy.

Dzięki wszystkim za przyjście na event! Było świetnie. Widzimy się na następnych wydarzeniach żołnierze!

(click to show/hide)

Trochę więcej dysypliny, szybciej wykonywane komendy i będzie cudownie!

(click to show/hide)

Offline JerzyBurza

• Użytkownik
    « Odpowiedź #114 dnia: Stycznia 06, 2020, 09:49:03 »

Dobrze, spokojnie. Przepraszam więcej się to nie powtórzy.

Dzięki wszystkim za przyjście na event! Było świetnie. Widzimy się na następnych wydarzeniach żołnierze!

(click to show/hide)

Trochę więcej dysypliny, szybciej wykonywane komendy i będzie cudownie!

Ale fajny evencik, szkoda, że artyleria nie jest na niego zapisana, pozdrawiam z rodzinką. :)

Skład zaktualizowany
    124 -> 131
    MP17
    FS Cup
    LDP18 Dyw.B
    MP18 Cav

Offline Baldwin

• Użytkownik
    • Piwa: 203
    « Odpowiedź #115 dnia: Stycznia 07, 2020, 23:22:22 »
    #1789worstyear

#1789worstyear

*ekhem*1453*ekhem*
    https://youtu.be/WKfo9naU2Nw
    Uh, I'ma make sure they remember me
    'Cause I walk around with lot of enemies

Offline Texas77pl

• Użytkownik
    • 18pp_Płk_Texas77pl
    « Odpowiedź #116 dnia: Stycznia 12, 2020, 17:05:15 »
    Dzięki wszystkim chętnym za przyjście na wczorajszy event w BearForceII! Widzimy się na następnych wydarzeniach, żołnierze!

(click to show/hide)

ps. Niedługo wleci ogłoszenie ze zmianą stanu składu.
    « Ostatnia zmiana: Stycznia 12, 2020, 17:07:34 wysłana przez Texas77pl »

(click to show/hide)

Offline Laalaa

• Użytkownik
    • Piwa: 118
    • Tumulec Kamil Adrian
    « Odpowiedź #117 dnia: Stycznia 12, 2020, 18:17:26 »
    Z ciekawości zapytam, jaka była frekwencja na evencie? Nie tylko u was ale ogólnie

"Liczyć zwycięstwo przez walkower jako realną siłę drużyny jest jak podawanie długości penisa razem z kręgosłupem."~Kradus

Offline JerzyBurza

• Użytkownik
    « Odpowiedź #118 dnia: Stycznia 12, 2020, 22:28:01 »
    Mnie nie było, ale chyba było 140 osób.
    MP17
    FS Cup
    LDP18 Dyw.B
    MP18 Cav

Offline Texas77pl

• Użytkownik
    • 18pp_Płk_Texas77pl
    « Odpowiedź #119 dnia: Stycznia 13, 2020, 01:09:26 »
    (click to show/hide)

U nas było chyba z 11 osób a ogólnie na evencie to nie wiem tak gdzieś mało, około 35vs35

(click to show/hide)