Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: [NW][18pp] 18-ty Pułk Piechoty  (Przeczytany 21016 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Romanow

• Użytkownik
    • Piwa: 26
    • Steam ID: Mój status Steam
    Odp: [NW][18pp] 18-ty Pułk Piechoty
    « Odpowiedź #90 dnia: Stycznia 04, 2020, 01:45:07 »
    To może odrazu podbijmy stawkę nie przekroczyły 50. Nagle gdy udowadniam ci że było te 20 osób których niby nie mieliśmy to stwierdzasz że nie mieliśmy 30 no sorry z tego co pamiętam gdy już nie grałem w 1PLWP było tam około 40 osób.

Offline Edzio Redzio

• Użytkownik
    • Piwa: 24
    « Odpowiedź #91 dnia: Stycznia 04, 2020, 01:48:04 »
    Czuje ból dupy
    Raczej lekkie zażenowanie twoją wypowiedzią
    ,,Ja bym skłamał, gdybym mówił, że pracuję (…). Ja mam obowiązek wobec ludzi. Trudno, żebym jechał na spotkanie, przed wsią stawał, ziemią ręce brudził, odciski sobie robił i mówił: „Chłopy, ja jestem z was!”. Nie. Ja jestem ich przywódcą!" ~ Andrzej Lepper

Offline Texas77pl

• Użytkownik
    • Piwa: 4
    • 18pp_Płk_Texas77pl
    « Odpowiedź #92 dnia: Stycznia 04, 2020, 01:48:25 »
    To może odrazu podbijmy stawkę nie przekroczyły 50. Nagle gdy udowadniam ci że było te 20 osób których niby nie mieliśmy to stwierdzasz że nie mieliśmy 30 no sorry z tego co pamiętam gdy już nie grałem w 1PLWP było tam około 40 osób.

Typie na *uj się prujesz? Po prostu rzuciłem na blat stwierdzając że 20 osób bo przypominam sobie wasze treningi strzelania gdzie mieliście ich 8.

ps; a wasz aktualny stan osobowy to 14
    « Ostatnia zmiana: Stycznia 04, 2020, 01:50:57 wysłana przez Texas77pl »
    Pułkownik 18-tego Pułku Piechoty

(click to show/hide)

Offline Romanow

• Użytkownik
    « Odpowiedź #93 dnia: Stycznia 04, 2020, 01:51:18 »
    Ja się czepiam? To następnym razem zamiast rzucania jakiś oszczerstw przeanalizuj fakty a nie stwierdzasz że nigdy nie było tu 20 osób. Posiadamy 14 osób na grupie to prawda ale na eventach mamy zawsze te 10+ a napomnę tylko że możemy maksymalnie wystawić w linii 15 osób.
    Pozdrawiam,Równam,Żegnam.

~Rzecznik prasowy 1pgc
    « Ostatnia zmiana: Stycznia 04, 2020, 01:54:35 wysłana przez Romanow »

Offline Texas77pl

• Użytkownik
    • 18pp_Płk_Texas77pl
    « Odpowiedź #94 dnia: Stycznia 04, 2020, 01:52:30 »
    Ja się czepiam? To następnym razem zamiast rzucania jakiś oszczerstw przeanalizuj fakty a nie stwierdzasz że nigdy nie było tu 20 osób.
    Pozdrawiam,Równam,Żegnam.

~Rzecznik prasowy 1pgc

haha, dobre

"Rzucania jakiś oszczerstw" Ja tylko odpowiadam na wasze dziecinne prowokacje multikontami, czyżbyście się bali swojej prawdziwej tożsamości, że musicie nowe konta robić?

Edit1: Lepiej zastopuj swojego generała, zanim następnym razem takie coś odwali XD

Edit2: Skoro zmieniłeś treść swojej wiadomości zamiast napisać nową po mojej odpowiedzi to dobrze. Jak już zacząłeś wyliczać to spoko, z tego co mi wiadomo to na eventach macie maksymalnie 10-11 osób a na waszych zaj*bistych treningach strzelania 6-7. Pozdrawiam, Dobranoc
    « Ostatnia zmiana: Stycznia 04, 2020, 02:01:01 wysłana przez Texas77pl »

(click to show/hide)

Offline Edzio Redzio

• Użytkownik
    « Odpowiedź #95 dnia: Stycznia 04, 2020, 02:16:14 »
    Edit1: Lepiej zastopuj swojego generała, zanim następnym razem takie coś odwali XD
    Nie no Tesco sprawdzałem zabezpieczenia tawerny kappa.
    Edit2: Jak już zacząłeś wyliczać to spoko, z tego co mi wiadomo to na eventach macie maksymalnie 10-11 osób a na waszych zaj*bistych treningach strzelania 6-7. Pozdrawiam, Dobranoc

Bo więcej nie potrzebuje kappa. Nie każdy lubi lekką to może tyle mamy na eventach? Nie szukamy nowych ludzi może dlatego mamy tylu? Przez pierwsze dni szczerze mieliśmy 15-16 (mam jedynie jedno zdjęcie żeby to potwierdzić więc i tak pewnie nie uwierzysz) lecz potem spadło bo jak nie wyrzuciłem ludzi to zrobiłem coś co im się nie podoba. A co do treningów to wydaje mi się że wtedy był okres świąteczny i szczerze treningi są nudne i nie dziwie się że wtedy ludzie nie przychodzą bo nawet mi się nie chcę :p
    PS: Zaraz będzie odp że pokazuje swoją słabość i nie potrafię tak naprawdę mieć więcej ludzi

Zabezpieczenia Tawerny dadzą sobie radę bez Twoich testów. Jeśli kiedyś ponownie najdzie Cię ochota "sprawdzenia" ich, główne konto poleci razem z multi, więc osobiście odradzam. //Eltarek
    « Ostatnia zmiana: Stycznia 04, 2020, 03:34:30 wysłana przez Eltarek »
    ,,Ja bym skłamał, gdybym mówił, że pracuję (…). Ja mam obowiązek wobec ludzi. Trudno, żebym jechał na spotkanie, przed wsią stawał, ziemią ręce brudził, odciski sobie robił i mówił: „Chłopy, ja jestem z was!”. Nie. Ja jestem ich przywódcą!" ~ Andrzej Lepper

Offline Texas77pl

• Użytkownik
    • 18pp_Płk_Texas77pl
    « Odpowiedź #96 dnia: Stycznia 04, 2020, 03:01:29 »
    (click to show/hide)

Co prawda to prawda może i pokazujesz swoją słabość ale nie dlatego że nie potrafisz mieć więcej ludzi bo to akurat każdy de*il potrafi, ale tym iż napisałem że nie przekroczyliście nawet 20 osób, a was to tak bardzo zabolało chociaż ( po co wam więcej )- nieprawdaż? Ahh.. tak łatwo jest was sprowokować

ps. My w okresie świątecznym na treningach mieliśmy więcej osób niż przed.

(click to show/hide)

Offline Romanow

• Użytkownik
    « Odpowiedź #97 dnia: Stycznia 04, 2020, 03:28:32 »
    Mistrzunio prowokacji prawie jak Ako.

Offline Edzio Redzio

• Użytkownik
    « Odpowiedź #98 dnia: Stycznia 04, 2020, 03:35:24 »
    Ahh.. tak łatwo jest was sprowokować
    Tak łatwo nas sprowokować, że pierwszy wyskoczyłeś jak strzała z tekstem ,,Beka z typa co robi jakieś japońskie pułki, które nigdy nie przekroczyły 20 typa na grupce, pozdrawiam czerwono armistów"
    gdzie nie oszukujmy się mogłeś to olać, albo napisać coś w stylu nieładnie, nieładnie

(Panie szefuńciu Eltarku to się więcej nie powtórzy)
    « Ostatnia zmiana: Stycznia 04, 2020, 03:47:43 wysłana przez Edzio Redzio »

Offline Texas77pl

• Użytkownik
    • 18pp_Płk_Texas77pl
    « Odpowiedź #99 dnia: Stycznia 04, 2020, 03:40:16 »
    Mistrzunio prowokacji prawie jak Ako.

AKO jest sam sobą prowokacją

Tak łatwo nas sprowokować, że pierwszy wyskoczyłeś jak strzała z tekstem ,,Beka z typa co robi jakieś japońskie pułki, które nigdy nie przekroczyły 20 typa na grupce, pozdrawiam czerwono armistów"
    gdzie nie oszukujmy się mogłeś to olać, albo napisać coś w stylu nieładnie, nieładnie

(Panie szefuńciu Eltarku to się więcej nie powtórzy)

No faktycznie jak strzała ( czyt. po 8 dniach. ) Na jedno by wyszło

Edit1 Z tekstem który łykneliście jak pelikany
    « Ostatnia zmiana: Stycznia 04, 2020, 04:37:09 wysłana przez Texas77pl »

(click to show/hide)

Offline Edzio Redzio

• Użytkownik
    « Odpowiedź #100 dnia: Stycznia 04, 2020, 04:37:11 »
    Edit1 Z tekstem który łykneliście jak pelikany
    Tak Tesco masz w 100% racje jak zawsze. Wszystko zaplanowałeś żebyśmy łyknęli tekst jak pelikany. Czysty geniusz.
    « Ostatnia zmiana: Stycznia 04, 2020, 04:45:55 wysłana przez Edzio Redzio »

Offline Edzio Redzio

• Użytkownik
    « Odpowiedź #101 dnia: Stycznia 04, 2020, 09:11:16 »
    No dobra według mnie czas zakończyć tą dyskusję ponieważ nic teraz z niej nie wychodzi ciekawego. Dalsza rozmowa tak naprawdę będzie polegać na tym że odpiszesz pewnie coś w stylu No widzisz! Jesteś bardzo bystry, że dopiero teraz to zauważyłeś. Napiszę sobie teraz takie moje podsumowanie i szczerze nie będę dalej patrzył na ten wątek, na twoje odpowiedzi bo tak jak pisałem to nie ma sensu i nic ciekawego tutaj nie piszemy (Tak napisz że tylko Ja nic nie piszę ciekawego).

Według mnie to Ja ciebie sprowokowałem i wyleciałeś z tekstem jak dzika kura z agrestu pisząc coś tam o moim tworze (gdzie akurat miałem lekko na to wylane) i dodając tekst pozdrawiam czerwono armistów
    (btw  "czerwono armistów" pisze się razem tylko teraz będzie przypał jak coś Ja napiszę źle). No pozdrawiamy dawnego towarzysza który był u mnie sierżantem i przybył do mnie jak wódz dawnego plemienia który nie miał gdzie się podziać ale już dość tych wyzwisk.
    Według mnie co z tego kto dał się sprowokować? (bo oczywiście twierdzisz że my wpadliśmy jak "pelikany" ale tak naprawdę Romanow się zdziwił że nie mieliśmy nigdy w grupie 20 ludzi) Mogłeś napisać coś normalnego to by nie było teraz tutaj czuwania kto co napiszę ( w sumie jak byś napisał to co Ja napisałem wyżej to chyba bardziej byłoby takie "au").

Pewnie tak naprawdę sobie myślisz, że napisałem z multikonta dlatego bo zazdroszczę ci liczebności i bałem się napisać z głównego konta to tak średnio. Jednak fajnie jest mieć dużo ludzi bo wiadomo jest ten power, energia ale (tak wiem robię to celowo nie dając przecinków w "ale", "że" itp) jestem bardziej przywiązany do moich obecnych ludzi i jakoś nowych graczy spławiamy (ta głupota!! ale co poradzić?)  piszesz tam mi że mam 10 osób do 11 na eventach i na treningach 6-8. I? Szczerze mówiąc wolałbym grać nawet w 4, ale za to z zorganizowanymi ludźmi z którymi mogę spędzać czas bez spin czy krzyczenia bo ktoś coś źle zrobił. Raz mam 8 na eventach, raz mam 15, a raz mam 10/11. Nie przeszkadza mi to wcale.

Dochodzimy tak naprawdę tutaj do najważniejszej rzeczy dlaczego napisałem z multikonta?
    Nie wiem czemu. Mogłem z prawdziwego bo teraz muszę czekać na moderacje (oczywiście nic do niej nie mam wykonują bardzo dobrze swoją robotę) aby moja wiadomość mogła trafić gdzieś. Natomiast dlaczego tak napisałem? No bo taka była moja opinia i lekko było dla mnie żałosne gdy przeczytałem wasz tekst o tym że FKG to jakaś zdezorientowana hołota bo jednak ta hołota zajęła 3 miejsce. No dobrze wygraliście z nimi (tak? Chyba tak nie oglądałem tego) może znowu wdrapaliście się na górkę, może AKO użył nalotów z Turcji na Filsona, a może tak naprawdę Filson nie był nieprzygotowany ale co z tego? FKG to nie jest zdezorientowana hołota bo nie oszukujmy się gdyby to była hołota to by nie zajęła 3 miejsca i by nie trzymała się do dnia dzisiejszego.

Także Tesco jak chcesz odpisuj sobie tutaj, zadaj mi jakieś pytanie nwm Ja i tak nie odpiszę na nie bo Ja definitywnie kończę ten temat.
    Także żegnam i pozdrawiam moderacje która będzie analizować tą wiadomość żeby ją dopuścić.

Offline Hawriił

• Użytkownik
    • Piwa: 49
    « Odpowiedź #102 dnia: Stycznia 04, 2020, 09:46:36 »
    (click to show/hide)

(click to show/hide)

"Nie masz zamku z piasku !"
    "Mam"
    "No dobra, ale nie masz wieży z piasku"

? XD

Ps. Hipokryzja
    « Ostatnia zmiana: Stycznia 04, 2020, 09:52:20 wysłana przez Hawriił »
    (click to show/hide)

Offline Trojan

• Użytkownik
    • Piwa: 84
    • Mowa jest srebrem, a milczenie złotem.
    « Odpowiedź #103 dnia: Stycznia 04, 2020, 10:22:20 »
    Po co komu 30 osób w 2020 roku?

Im więcej ludzi na scenie tym lepiej Chyba nie? Wiem że na kawalerii tyle nie potrzeba, ale bitwy liniowe w 30 osób to już fajny klimat i zabawa

[20:09]NotSwedish_Stockholm:   you have some beef with the 7pp   ?
    [20:14]NotSwedish_Stockholm:   cause 7pp requested to remove you from the server

Offline Rivet

• Użytkownik
    • Piwa: 128
    • Terror belli, decus pacis
    « Odpowiedź #104 dnia: Stycznia 04, 2020, 11:59:56 »
    fajne te mundury takie ładne, szczególnie żółte POZDRAWIAM i POWODZENIA

Rivet uczy, Rivet bawi. Jeśli masz pytania odnośnie Epoki Napoleońskiej wal do Riveta