Wstrzymuję prace.
Kilka słów wyjaśnienia:
Ściągnąłem najnowsze angielskie lokalizacje dla obecnej wersji VC - po przepuszczeniu ich przez zaimprowizowany skrypcik okazało się, że przybyło w nich ponad 3000 linijek względem lokalizacji sprzed roku, na której do tej pory pracowałem. Ta liczba jest ogromna, stanowi jakieś 20% dotychczasowej całości.
Przy założeniu, że średnio każdej linijce poświęcę minutę czasu (co jest dość optymistycznym czasowo założeniem), przetłumaczenie tego zajęłoby ~50 godzin. Uwinięcie się z tym do premiery Bannerlorda (przetłumaczenie i późniejsze poprawienie błędów, żeby było to grywalne) jest dla mnie przez to praktycznie niemożliwe ze względu na ograniczoną dostępność czasu, a sensu w wypuszczaniu spolszczenia do VC po premierze EA Bannerlorda za bardzo nie widzę.
Nie mam też za bardzo czasu na studiowanie transifexa, żeby to tam wrzucić, ani na koordynowanie prac chętnych do pomocy, o ile jacyś by się znaleźli. Jeśli ktoś ma jakiś pomysł co robić dalej, może się nim podzielić. Mogę też przekazać wszystko to co zrobiłem kolejnej osobie, która chciałaby to definitywnie dokończyć (odzywajcie się na pw, jeśli chcecie spróbować).
Przepraszam wszystkich rozczarowanych.