Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Jak najszybciej nabić Level ( Wasz największy XP w 1 walce ;)  (Przeczytany 8018 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline przemo1394

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Witam , tutaj chwalimy się naszym największym zdobyciem XP w jednej bitwie bądź jakimś zadaniu :) Można też opowiadać bądź podpowiadać jak najszybciej nabić level ;)

Offline Amoresso

• Użytkownik
    Odp: Jak najszybciej nabić Level ( Wasz największy XP w 1 walce ;)
    « Odpowiedź #1 dnia: Lutego 06, 2009, 08:21:13 »
    w 100 luda obroniłem swój zameczek(50 garnizon 50 mój oddział), przeciw 1200 wroga. Żaden wyczyn dla niektórych bo poziom trudności kolo 80%.
    Ale exp. to mi chyba 11 000 wskoczyło do rozdania na cały odział o ile dobrze pamiętam.

Wszyscy wrogowie nie zostali zabici ale na koniec zostało chyba koło 200 przeciwników zdolnych do walki
    "Ból ciała przemija, ból duszy zostaje" Ja
    <---------------- Tak to ja
    www.chzg.pl

Offline Castlebreaker

• Użytkownik
    • Piwa: 1
    « Odpowiedź #2 dnia: Lutego 06, 2009, 08:28:09 »
    Dokładnie. Zamek jest genialnym expowiskiem i pułapką. Ja przyjąłem taką strategię:

Gdy toczę wojnę z jakąś frakcją to zajmuje jakiś ich zamek (zaskakujące co nie?) i zamykam w nim 100 łuczników i idę zbierać armię. W
    Ciągu kwadransa wróg powinien zauważyć stratę i upominać się o swoje. Gdy zacznie oblężenie ja dołączam do bitwy i siekam ile się da. Gdy po przegranej bitwie rozproszony wróg ucieka wyskakuje z zamku i wybijam resztki- przy okazji ktoś się do niewoli dostanie i nabijesz mnóstwo expa.

Offline Kita

• Użytkownik
    « Odpowiedź #3 dnia: Lutego 06, 2009, 21:50:31 »
    Najlepiej nabijać na lordach, jak i wysokolewelowych. Zazwyczaj z jakąkolwiek lanca szarża na lordów, a jak ich upoluję to krąże spokojnie i toporem wybijam  najlepszą piechotę.

Za lorda maks to chyba niecałe 1k, a za jednostki... prawie 300 ?

Offline nowik

• Użytkownik
    « Odpowiedź #4 dnia: Lutego 24, 2009, 08:26:40 »
    Ja najwiecej zdobylem 11 456 exp za walke bo dopadla mnie kampania Rhodokow bylo ich 860 a mnie tylko 136 w tym 89 Swadiańskich Rycerzy xD

Offline Jack

• Użytkownik
    « Odpowiedź #5 dnia: Lutego 24, 2009, 14:46:23 »
    Najlepiej jest nabić level na kodach ;) gdy włączasz gre daj skonfiguruj i daj GRA dalej daj Włącz oszustwa

i gdy już grasz to na mapie świata dajesz postać i naciskasz CTRL + X

i pisze że otrzymójesz 10000 doś..

Offline Mat Berserker

• Żonglujący Pepeszami
    • Użytkownik
    • Piwa: 94
    « Odpowiedź #6 dnia: Lutego 24, 2009, 14:49:43 »
    A czy to jest temat kody? NIE!! Tu chwalimy się ile doświadczenia zdobyliśmy w jednej walce. Jeżeli chcesz psuć sobie zabawę idź psuć ją sobie gdzie indziej.

Offline Avis

• Użytkownik
    « Odpowiedź #7 dnia: Lutego 24, 2009, 16:50:30 »
    Mat, wyluzuj. Kazdy opisuje swoje sposoby, kazdy lubi grac inaczej. Nie wiem czemu sie wszyscy tak wpieniacie na cziterow, lubia grac tak, to niech graja. Nie ma co ich obrazac, ani sie goraczkowac.

Co do tematu: Moim zdaniem obrona zamku jest ok, ale czesto lepiej jest go atakowac. Oczywiscie poczatek jest trudny, ale potem wszedzie lezy duzo rozsypanych strzal (jesli zaatakuje frakcje, ktora ma lucznikow. Odpowiednio kusznikow, jesli sam poslugujesz sie kusza), a oddzialy wroga ciagle sie respawnuja w slodkiej, latwo-trafialnej kupce, w ktora mozna wcisnac niesamowita ilosc grotow :) Osobiscie atakowalem kiedys (z kupmlami-lordami) miasto majace kolo 2000 obroncow (ciut mniej chyba), a my w sumie mielismy kolo 800 ludzi i taktyke na 10. Stracilem prawie cala armie, ale dzieki pawezy udalo mi sie przebic do miasta, ulokowac w wygodnej wnece i wystrzelac tylu ludzi, ze w trakcie walki awansowalem z 21 na bodajze 23 lvl. Jedyna wada - dosc szybko robi sie to nudne i strzelasz od niechcenia i tylko myslisz kiedy to sie wreszcie skonczy.

Offline Klierowski

• Użytkownik
    « Odpowiedź #8 dnia: Lutego 24, 2009, 18:50:17 »
    Kody to nie sposób na zabawe :P.

Offline Avis

• Użytkownik
    « Odpowiedź #9 dnia: Lutego 25, 2009, 15:27:48 »
    Czemu nie? Jednego bawia strategoe, innego gry sportowe. Tak samo - jednego granie normalne, drugiego na kodach? Nie jestem cziterem, ale nie wiem czemu sie wszyscy ich tak czepiaja. Na on-line to jasne, ale jak kazdy gra single to co za roznica?

Offline Mat Berserker

• Żonglujący Pepeszami
    • Użytkownik
    • Piwa: 94
    « Odpowiedź #10 dnia: Lutego 25, 2009, 16:56:12 »
    Nie chodzi o samo granie na kodach ale o chwalenie się ile się nabiło sobie doświadczenia kodami w temacie o osiągnięciach bitewnych.

Offline Hallbjorn Ulfson

• Użytkownik
    « Odpowiedź #11 dnia: Lutego 26, 2009, 02:35:00 »
    Jak kto lubi, czasami można sobie zrobić bohatera i sprawdzić jakby wyglądał na zapuszkowanym rumaku, w pełnej płycie wśród ciężkiej konnic :D

Temat:
    Słońce zachodzi, kończy się kolejny dzień oblężenia zamku Grunwalder. Z Jednej strony 845 Swadańkich wojowników z królem na czele. Z drugiej, za blankami potężnych murów, 80 doborowych łuczników i 80 Nordyckich Huskralów. Brodaty lord Angus aż rwie się do boju, jego ludzie uderzają toporami i mieczami w tarcze, wykrzykując obelgi w stronę wrogów. Z każda sekundą zew krwi pompuje, co raz więcej adrenaliny do krwi. Kiedy czerwona mgła spowija wzrok Nordyckich wojów i kiedy władca zamku Grunwalder sądzi, że nie powstrzyma swoich żołnierzy od wypadu przez bramę w stronę armii wroga, słychać powolny marsz ciężkiej Swadańkiej piechoty. Wieża oblężnicza dotarła pod mury, opadła pomost, a sekundę później wyłoniła się pierwsza fala rycerzy... zdążyli zobaczyć jedynie błysk Nordyckich kling i usłyszeć dźwięk opadających toporów, a potem obrzydliwe mlaśnięcie i zgrzyt łamanej stali. Krew za krew, złamana tarcza za złamany miecz i tak trzy godziny. Gdy Lord Angus opadł z sił i myślał, że wszystko się skończyło, usiadł bezwładnie pod ścianą, cały we krwi, we krwi swadańkich żołnierzy. Ściągnął hełm, przetarł twarz i zobaczył istne pobojowisko... 845 żołnierzy wroga padło, z jego 160 wojowników przeżyło dwóch ciężko rannych Huskarlów. "Dobra bitwa." - pomyślał - "Szkoda, że to już koniec... Następnym razem Odynie, następnym razem...".

Offline Dzumol

• BANITA
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #12 dnia: Lutego 26, 2009, 07:54:17 »
    Co do cziterów- najgorsi są ci, którzy piszą na forum że nie czitują, że zabijają cziterów a jak zobaczą w sklepie w grze Lordową płytówke to control x idą w akcje.

Ja dostałem maksymalnie 13k expa
    Czasami głupota ludzka mnie przeraża! Objawia się ona najczęściej u "mroocznych" nastolatek które zakładają bezsensowane blogi w których wstawiają foty jak zamierzają sie zabic.. zazwyczaj jest tak, że
    właścicel bloga napisze że tak bog go nienawidzi nie pozwala mu sie zabić... oho trochę się rozpisałem. ale powiedzcie. Czy taką głupotę da się streścic?

Offline Kuroi

• Użytkownik
    • Who's bad? Who's bad? Who's bad?! I AM BAD!!
    « Odpowiedź #13 dnia: Lutego 26, 2009, 09:12:28 »
    Hall, chyba pomyliłeś temat bo tu się nie opowiada historyjek o swojej postaci tylko w sumie wypowiada się na temat cheatów(to masz zaliczone) i pisze o swoim expie(nie zaliczone).