Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Taki obraz wasz  (Przeczytany 2518 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Matim

• Użytkownik
    • Piwa: 54
    • Matim loves you
    Taki obraz wasz
    « dnia: Grudnia 12, 2018, 14:51:07 »

Nejtivy robaki ku*wa. Jak się spytasz kogoś z nw co jego klan osiągnął to powie z pokorą i klasą, że co prawda może wygrali jakiś zagraniczny turniej czy mistrzostwa świata, ale pozostała światowa elita w wielu aspektach ich przewyższa. A polski native? Ja pie*dolę, jak w lesie, nie, jak w chlewie obsranym gównem. Spytasz się nejtiva czy coś znaczącego osiągnął to albo cię obrazi i wyzwie na duel albo powie "CO KU*WA, CHCESZ WPIE*DOL KU*WA? PATRZYSZ SIĘ NA MNIE, NEJTIVA-ROBAKA? JA WŁOŻYŁEM 5000 GODZIN I SZACUNEK DO SIEBIE W NEJTIVA I NIE OSIĄGNĄŁEM NIC POZA KTÓRYMŚ MIEJSCEM W TURNIEJU TYLKO DLA POLAKÓW, JESTEM KIMŚ KU*WA, JESTEM KIMŚ!". Poza tym takie nejtivy śmierdzą, nie myją się, tysiące godzin powtarzania tego samego schematu gry i czekania na mastery wyżarły im tę część mózgu odpowiedzialną za kreatywność, myślenie strategiczne w obrębie czasowym dłuższym niż 3 minuty wywołuje u nich zadyszkę oraz zaburzenia erekcji. Są świadomi tego czym się stali i jak bardzo przegrali życie, wywołane przez tę świadomość rozgoryczenie wyładowują albo na osobach w swoim otoczeniu (przez co tak wielu ma problemy z utrzymywaniem relacji), albo na tawernie, gdzie poprzez udawaną pewność siebie starają się dowartościować.

Offline CarpeDiem

• Użytkownik
    • Piwa: 91
    Odp: Taki obraz wasz
    « Odpowiedź #1 dnia: Grudnia 12, 2018, 15:03:31 »
    Ja też czasem lubię pobiegać w linii i pogadać o czasach napoleońskich... ale że to aż tak szkodzi, to nie wiedziałem.

Co cię skłoniło do tego?
    Sukces jest wtedy, kiedy niemożliwe staje się możliwe.

Offline Gandalf7

• Użytkownik
    • Piwa: 16
    • "noc najciemniejsza jest przed świtem"
    « Odpowiedź #2 dnia: Grudnia 12, 2018, 15:08:38 »
    Ja też czasem lubię pobiegać w linii i pogadać o czasach napoleońskich... ale że to aż tak szkodzi, to nie wiedziałem.

Co cię skłoniło do tego?

pewnie ktoś go porobił lewym atakiem bo w napoleoniku tylko dwóch bloków "używają"
    https://clips.twitch.tv/HotQuaintArugulaAllenHuhu

"Dobra robota Azorek, po każdym wywiadzie leciała dla Ciebie kość leciało dla Ciebie piwko ode mnie i zaraz poleci jeszcze jedno, za świetną robotę i aby mam nadzieję zmotywować Cię do tej idei w przyszłości." Kamillo

https://www.youtube.com/watch?v=wYoxNbQGS94

Offline Azorekt

• Użytkownik
    • Piwa: 113
    • MAKE ZT GREAT AGAIN be_azorekt/husarzdominik
    « Odpowiedź #3 dnia: Grudnia 12, 2018, 15:39:42 »

tysiące godzin powtarzania tego samego schematu gry i czekania na mastery wyżarły im tę część mózgu odpowiedzialną za kreatywność, myślenie strategiczne w obrębie czasowym dłuższym niż 3 minuty wywołuje u nich zadyszkę oraz zaburzenia erekcji
    Ciekawsze jest stanie na przeciwko siebie przez 5 minut, a później bieganie przez kolejne 10?

PS: Trochę słabe prowo.
    « Ostatnia zmiana: Grudnia 12, 2018, 15:42:24 wysłana przez Azorek »

(click to show/hide)

Offline Rivet

• Użytkownik
    • Piwa: 128
    • Terror belli, decus pacis
    « Odpowiedź #4 dnia: Grudnia 12, 2018, 15:42:04 »

Nejtivy robaki ku*wa. Jak się spytasz kogoś z nw co jego klan osiągnął to powie z pokorą i klasą, że co prawda może wygrali jakiś zagraniczny turniej czy mistrzostwa świata, ale pozostała światowa elita w wielu aspektach ich przewyższa. A polski native? Ja pie*dolę, jak w lesie, nie, jak w chlewie obsranym gównem. Spytasz się nejtiva czy coś znaczącego osiągnął to albo cię obrazi i wyzwie na duel albo powie "CO KU*WA, CHCESZ WPIE*DOL KU*WA? PATRZYSZ SIĘ NA MNIE, NEJTIVA-ROBAKA? JA WŁOŻYŁEM 5000 GODZIN I SZACUNEK DO SIEBIE W NEJTIVA I NIE OSIĄGNĄŁEM NIC POZA KTÓRYMŚ MIEJSCEM W TURNIEJU TYLKO DLA POLAKÓW, JESTEM KIMŚ KU*WA, JESTEM KIMŚ!". Poza tym takie nejtivy śmierdzą, nie myją się, tysiące godzin powtarzania tego samego schematu gry i czekania na mastery wyżarły im tę część mózgu odpowiedzialną za kreatywność, myślenie strategiczne w obrębie czasowym dłuższym niż 3 minuty wywołuje u nich zadyszkę oraz zaburzenia erekcji. Są świadomi tego czym się stali i jak bardzo przegrali życie, wywołane przez tę świadomość rozgoryczenie wyładowują albo na osobach w swoim otoczeniu (przez co tak wielu ma problemy z utrzymywaniem relacji), albo na tawernie, gdzie poprzez udawaną pewność siebie starają się dowartościować.

Nic dodać, nic ująć. Mistrz wydał wyrok. https://www.youtube.com/watch?v=cwr1hTA13r8

Rivet uczy, Rivet bawi. Jeśli masz pytania odnośnie Epoki Napoleońskiej wal do Riveta

Offline Matim

• Użytkownik
    • Matim loves you
    « Odpowiedź #5 dnia: Grudnia 12, 2018, 15:43:42 »
    Azorek, nie wiedziałem że najnudniejsze elementy NW mogły by się komuś przydać, ale komuś takiemu jak ty nauka pokory w ten sposób ułatwiłaby zapewne wiele rzeczy, odsyłam do pierwszego posta

Offline Netoman

• Bajkopisarz
    • Użytkownik
    • Piwa: 162
    « Odpowiedź #6 dnia: Grudnia 12, 2018, 16:59:27 »
    Matim nie zawodzi, wciąż udowadnia że dno jest jeszcze niżej niż się wydawało

Offline Rivet

• Użytkownik
    • Piwa: 128
    • Terror belli, decus pacis
    « Odpowiedź #7 dnia: Grudnia 12, 2018, 17:14:34 »
    Matim Buk tak zaorał nejtivków, że chcą coś napisać ale im nie wychodzi XD. Kilka zdań prawdy zatostowanej w tak dobitny sposób wytrąciło im tarcze i łuki z rąk.

Rivet uczy, Rivet bawi. Jeśli masz pytania odnośnie Epoki Napoleońskiej wal do Riveta

Offline Harman

• Użytkownik
    • Piwa: 50
    « Odpowiedź #8 dnia: Grudnia 12, 2018, 18:45:58 »
    Mocne słowa. Ale prawdziwe.

Offline ^IvE

• Słońce Tawerny
    • Użytkownik
    • Piwa: 612
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #9 dnia: Grudnia 13, 2018, 05:01:30 »
    NW takie mało męskie po prostu. Gra się na fujarkach i robi pociągi z kolegami. Do tego kto lepiej wsadzi bagneta koledze dostaję jakieś rangi co by mógł cofać bułgara. Prawdziwe chłopaki wyrywają dziewczynki a podnoszenie flagi to symbol podrywu. Pracujesz ciężko aby Twój maszt był podniesiony a potem wielki finał. Po prostu nie kumacie czacy za dużo facetów w pułkach i bagnetów w pupach.
    « Ostatnia zmiana: Grudnia 13, 2018, 06:49:13 wysłana przez ^IvE »

Offline Bazi

• Użytkownik
    • Piwa: 69
    • Bazi tańczy !!! Tańczy Tańczy Tańczy!! Na lodzieee
    « Odpowiedź #10 dnia: Grudnia 13, 2018, 08:06:34 »
    Pasta jak pasta, taka sobie, zabawniejsi od niej są łapiący haczyki.

Offline Matim

• Użytkownik
    • Matim loves you
    « Odpowiedź #11 dnia: Grudnia 13, 2018, 11:44:32 »
    NW takie mało męskie po prostu. Gra się na fujarkach i robi pociągi z kolegami. Do tego kto lepiej wsadzi bagneta koledze dostaję jakieś rangi co by mógł cofać bułgara. Prawdziwe chłopaki wyrywają dziewczynki a podnoszenie flagi to symbol podrywu. Pracujesz ciężko aby Twój maszt był podniesiony a potem wielki finał. Po prostu nie kumacie czacy za dużo facetów w pułkach i bagnetów w pupach.

ive żyć trzeba tak, aby nie musieć swojego ubogiego życia seksualnego uzupełniać warbandem

Offline ^IvE

• Słońce Tawerny
    • Użytkownik
    • Piwa: 612
    « Odpowiedź #12 dnia: Grudnia 13, 2018, 12:07:59 »
    ive żyć trzeba tak, aby nie musieć swojego ubogiego życia seksualnego uzupełniać warbandem

Masz racje dlatego czas wyjąć bagnet kolegi z pupy a flaga na maszt!!! :D

Offline Baldwin

• Użytkownik
    • Piwa: 203
    « Odpowiedź #13 dnia: Grudnia 13, 2018, 12:59:50 »
    Fakt faktem, Mount&Musket było o wiele bardziej prestiżowe od NW.

Native, NW, Merc, cRPG czy nawet to PW/PK, wszystko rozumiem... ale by grać w Deluge'a? Taki wygląd wasz:

https://youtu.be/WKfo9naU2Nw
    Uh, I'ma make sure they remember me
    'Cause I walk around with lot of enemies

Offline gorNN

• Użytkownik
    • Piwa: 42
    « Odpowiedź #14 dnia: Grudnia 14, 2018, 15:14:54 »
    Fakt faktem musicie przyznać, że nejtiwy śmierdzą
    « Ostatnia zmiana: Grudnia 14, 2018, 15:17:06 wysłana przez gorNN »