Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Native Duel Cup  (Przeczytany 9411 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline CarpeDiem

• Użytkownik
    • Piwa: 91
    Odp: Native Duel Cup
    « Odpowiedź #120 dnia: Grudnia 08, 2018, 19:35:28 »
    Dodałem wczoraj Ventru na steam, do chwili obecnej mnie nie zaakceptował. Piszę informacyjnie, będę do końca dnia gotowy żeby to zagrać.
    Sukces jest wtedy, kiedy niemożliwe staje się możliwe.

Offline Azorekt

• Użytkownik
    • Piwa: 113
    • MAKE ZT GREAT AGAIN be_azorekt/husarzdominik
    « Odpowiedź #121 dnia: Grudnia 08, 2018, 23:06:56 »
    Od poniedziałku próbuje się skontaktować z Jaglakiem, ale jaśnie pan nie raczy odpisać. Od jutra mnie nie ma przez weekend, więc albo zagra dzisiaj przed 21 (praca) albo chce walkowera.

Dodałem wczoraj Ventru na steam, do chwili obecnej mnie nie zaakceptował. Piszę informacyjnie, będę do końca dnia gotowy żeby to zagrać.
    Przyznałem walkowery.

Faza grupowa, właśnie została zakończona. Niedługo pojawią się pary pucharowe. Wszystkim tym, którym nie udało się dostać do kolejnego etapu dzięki za turniej i życzę powodzenia w następnych edycjach.

Faza pucharowa
    (click to show/hide)
    Pary zostały lekko zmienione, żeby pojedynki były jak najbardziej wyrównane. Termin na rozegranie pojedynków kończy się w następną sobotę o 23:00
    « Ostatnia zmiana: Grudnia 08, 2018, 23:50:30 wysłana przez Azorek »

(click to show/hide)

Offline Widłownik_Blade

• Użytkownik
    • Piwa: 4
    « Odpowiedź #122 dnia: Grudnia 09, 2018, 00:02:39 »
    Słyszałem , że jutro ponowne rozlosowanie grup kwalifikacji do Mistrzostw Europy w piłkę , ponieważ grupy są niewyrównane i Polska ma szanse na awans
    « Ostatnia zmiana: Grudnia 09, 2018, 00:03:49 wysłana przez Widłownik_Blade »

Offline Warhammer

• Użytkownik
    • Piwa: 52
    « Odpowiedź #123 dnia: Grudnia 09, 2018, 00:06:58 »
    dobry memik

Offline AngryNerd

• Użytkownik
    • Piwa: 11
    « Odpowiedź #124 dnia: Grudnia 09, 2018, 00:08:32 »
    Jakim prawem zmieniałeś pary? xdd 1 miejsce z grupy miało grać z 2 miejscem z innej grupy, tak mi napisał Einar, finał ma być wyrównany a nie ćwierćfinały. A ty zmieniłeś tabelkę w ostatniej chwili i jakoś przypadkiem ja Error i Janczar jesteśmy razem w 1 połowie, ustaliłeś sobie kto z kim ma grać żeby ty lub twoi koledzy dostali się do finału.

Po to wygrałem wszystkie mecze z grupy żeby potem grać z kimś mocniejszym, error był w grupie G to jakim cudem znalazł się w 1 połowie drabinki nagle?
    Ustaliłeś sobie kto ma z kim grać xdd co za absurd

Jakbyś Azorek nie ustawił dueli, grałbyś z Errorem i po prostu się obsrałeś, taka prawda.
    « Ostatnia zmiana: Grudnia 09, 2018, 00:18:15 wysłana przez AngryNerd »
    1. 74 Pułk Pierdolnięcia
    2. Black Eagles

Offline Sarracen_Sebek

• Użytkownik
    • Piwa: 33
    « Odpowiedź #125 dnia: Grudnia 09, 2018, 00:08:46 »
    Ty Azorek te losowanie to w pępku robiłeś, że tak ci wyszło? Bo słyszałem, że masz gdzie.
    « Ostatnia zmiana: Grudnia 09, 2018, 00:10:09 wysłana przez Sarracen_Sebek »

Offline Azorekt

• Użytkownik
    « Odpowiedź #126 dnia: Grudnia 09, 2018, 00:17:28 »
    Jakim prawem zmieniałeś pary? xdd 1 miejsce z grupy miało grać z 2 miejscem z innej grupy, tak mi napisał Einar, finał ma być wyrównany a nie ćwierćfinały. A ty zmieniłeś tabelkę w ostatniej chwili i jakoś przypadkiem ja Error i Janczar jesteśmy razem w 1 połowie, ustaliłeś sobie kto z kim ma grać żeby ty lub twoi koledzy dostali się do finału.

Po to wygrałem wszystkie mecze z grupy żeby potem grać z kimś mocniejszym?
    Gdybym ustawił pierwsze miejsca z drugimi, to i tak Error, Carpe i Janczar znajdowali by się w tej samej drabince, ponieważ pierwotnie tak wylosowało. Zresztą wszystkie zażalenia składajcie do Einara. To on wpadł na pomysł, żeby zmienić niektóre pojedynki.
    « Ostatnia zmiana: Grudnia 09, 2018, 00:18:58 wysłana przez Azorek »

(click to show/hide)

Offline Vizioner

• Użytkownik
    • Piwa: 103
    « Odpowiedź #127 dnia: Grudnia 09, 2018, 00:17:38 »
    Nie wiem dlaczego zamieniałeś sobie Erora na Rothena, jak i tak na jedno wyjdzie ;D
    IN THE END,
    WE ONLY
    REGRET 
    THE CHANCES
    WE DIDN'T
    TAKE.

Offline Vizioner

• Użytkownik
    • Piwa: 103
    « Odpowiedź #128 dnia: Grudnia 09, 2018, 00:20:35 »
    Longinus vs Michał Zdzichu vs superszymono2 Janczar vs SZ_Bazileus  Rothen vs Aela

Rider_of_Rohirrim vs Adek  b3RG vs  StalkerJ  error vs Azorekt  Gotfryd vs  Berethon

Tak powinno być prawidłowo i dodatkowo jest o wiele bardziej wyrównane niż powyżej.
    « Ostatnia zmiana: Grudnia 09, 2018, 00:21:38 wysłana przez Vizioner »
    IN THE END,
    WE ONLY
    REGRET 
    THE CHANCES
    WE DIDN'T
    TAKE.

Offline Rothen

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #129 dnia: Grudnia 09, 2018, 00:22:05 »
    Vizimir +1 w każdym wypadku będzie 7-0

Offline Einar.

• Użytkownik
    • Piwa: 1
    « Odpowiedź #130 dnia: Grudnia 09, 2018, 00:23:25 »
    Azorek, nie odwracaj kota ogonem, to, że padła taka propozycja z mojej strony to nie znaczy, że masz to wcielać w życie. To Ty jesteś głównym administratorem, a ja tylko pomagam.
    Sam jak gadaliśmy na tsie, że zrobiłeś to po to, żeby walki były bardziej wyrównane a nie sypały się ciagle 7-0.

Poza tym mówiłem Ci, żebys zrobił to tak, żeby pozostał system 1 miejsce z 2 a nie wręcz przeciwnie.
    Zróbmy tak, jak napisał Vizimir i po problemie, kontynuujemy turniej.

Offline Azorekt

• Użytkownik
    « Odpowiedź #131 dnia: Grudnia 09, 2018, 00:26:29 »
    Nie wiem dlaczego zamieniałeś sobie Erora na Rothena, jak i tak na jedno wyjdzie ;D
    Napisałem już, że chcemy żeby pojedynki były wyrównane. Oprócz mojego pojedynku, było też kilka innych, które zakończyły by się wynikiem 7-0 w tej fazie rozgrywek nie widzę sensu, żeby pojedynki kończyły się takimi wynikami.

PS: Angrynerd, jeśli cię to usatysfakcjonuje, to mogę poprawić podział drabinki.

(click to show/hide)

Offline Zdzichu_

• Użytkownik
    • Piwa: 1
    « Odpowiedź #132 dnia: Grudnia 09, 2018, 00:27:03 »
    Longinus vs Michał Zdzichu vs superszymono2 Janczar vs SZ_Bazileus  Rothen vs Aela

Rider_of_Rohirrim vs Adek  b3RG vs  StalkerJ  error vs Azorekt  Gotfryd vs  Berethon

Tak powinno być prawidłowo i dodatkowo jest o wiele bardziej wyrównane niż powyżej.

Z jedynym ALE "O miejscu w grupie decyduje liczba punktów. W przypadku gdy 2 lub więcej graczy ma tyle samo punktów, decyduje bilans rund." Tabela pokazywała, że mam drugie miejsce, ale wg bilansu byłem pierwszy.

Offline Bazi

• Użytkownik
    • Piwa: 69
    • Bazi tańczy !!! Tańczy Tańczy Tańczy!! Na lodzieee
    « Odpowiedź #133 dnia: Grudnia 09, 2018, 00:28:31 »
    Chce, żeby pojedynek był wyrównany - proszę mi przydzielić gracza SRT_Kradus.

Offline Rothen

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    « Odpowiedź #134 dnia: Grudnia 09, 2018, 00:29:08 »
    Napisałem już, że chcemy żeby pojedynki były wyrównane. Oprócz mojego pojedynku, było też kilka innych, które zakończyły by się wynikiem 7-0 w tej fazie rozgrywek nie widzę sensu, żeby pojedynki kończyły się takimi wynikami.

PS: Angrynerd, jeśli cię to usatysfakcjonuje, to mogę poprawić podział drabinki.
    Czyli piszesz że wygram z tobą 7-0? ;D