Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Native Duel Cup  (Przeczytany 9329 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Einar.

• Użytkownik
    • Piwa: 1
    • Steam ID: Mój status Steam
    Odp: Native Duel Cup
    « Odpowiedź #150 dnia: Grudnia 09, 2018, 00:54:30 »
    Wszyscy się rzuciliście na Azorka, ale warto przypomnieć, że to on wyszedł z inicjatywą zrobienia turnieju duelowego na nativie, który nie był organizowany na polskiej scenie od bardzo długiego czasu.
    Zamiast go opluwać, doceńcie jego prace.Azorek zrozumiał swój błąd, i myślimy teraz nad rozwiązaniem, tak, żeby każdy był usatysfakcjonowany.

Offline AngryNerd

• Użytkownik
    • Piwa: 11
    « Odpowiedź #151 dnia: Grudnia 09, 2018, 00:55:08 »
    Zrób losowanie i nagraj po prostu, bo ta nowa też śmierdzi, niektóre duele są wg zasad 1 z A z 2 z B a inne (przypadkowo twoje) nie.
    1. 74 Pułk Pierdolnięcia
    2. Black Eagles

Offline Zdzichu_

• Użytkownik
    • Piwa: 1
    « Odpowiedź #152 dnia: Grudnia 09, 2018, 00:55:29 »
    Jak chcesz jeszcze to uratować to zrób to tak jak napisał Vizimir. Nikt już w żadne "randomowo" nie uwierzy. To jest jedyne słuszne wyjście, w innym przypadku turniej nie dojdzie do końca.
    Lub wylosować od zera nową drabinkę z nagraniem tego. Nie wiadomo czy wcześniej coś nie majstrował.

Offline Rothen

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #153 dnia: Grudnia 09, 2018, 00:56:16 »
    Było nie mieszać tego na początku i nie było tej całej dramy

Offline Warhammer

• Użytkownik
    • Piwa: 52
    « Odpowiedź #154 dnia: Grudnia 09, 2018, 00:59:47 »
    Pozdrawiam adka, prawilna morda

Offline Adamek321

• Użytkownik
    • Piwa: -15
    « Odpowiedź #155 dnia: Grudnia 09, 2018, 01:00:06 »
    A ja to uważam że to wszystko przez tych łuczników w czerwonych spodenkach - oni zawsze mają coś za uszami.

PS: Ja bym wygrał ten turniej ale mi się nie chciało

Offline Aharo

• Użytkownik
    • Piwa: 60
    « Odpowiedź #156 dnia: Grudnia 09, 2018, 01:12:14 »
    Pała usuwająca posty to ja. Tak czysto informacyjnie. Żal mi Was wszystkich rzucających się nawzajem na siebie, zachowujecie się jak totalne przedszkole. Zamiast kulturalnie rozmawiać, dyskutować, starać się poprawić coś to idziecie dalej w gówno i robicie z wątku śmietnisko. Jasne, można zrozumieć, że ktoś źle się zachował i wypomnieć mu to, ale dlaczego nie można tego zrobić w sposób kulturalny? Naprawdę nie potrafię tego pojąć, jakby część z Was zatrzymała się w rozwoju i nie uczyła się na własnych błędach lub po prostu próbowała się wyżyć w internecie. Serio, nie mówię tego wszystkiego na złość. Po prostu patrzę na środowisko, które mogłoby tworzyć razem tyle dobrego, a zamiast tego wszędzie jest syf i rzucanie się nawzajem wszystkim do gardeł.

Temat zostanie odblokowany rano - niektórzy muszą chyba po prostu ochłonąć. Bo ja rozumiem ostrą dyskusję, ale życzenie śmierci czyjejś matce to chyba gruba przesada, nie uważacie? We własnym towarzystwie i wśród dobrych przyjaciół czarny humor jest nawet często zabawny, ale pisanie tego na forum publicznym jest po prostu żałosne. Powinno być takim osobom wstyd. Tym bardziej, że nie każdy może odebrać coś takiego jako żart. Niektórzy chyba potrzebują troszkę odetchnąć, więc do "usłyszenia" rano.
    « Ostatnia zmiana: Grudnia 09, 2018, 01:14:09 wysłana przez Aharo »