Pała usuwająca posty to ja. Tak czysto informacyjnie. Żal mi Was wszystkich rzucających się nawzajem na siebie, zachowujecie się jak totalne przedszkole. Zamiast kulturalnie rozmawiać, dyskutować, starać się poprawić coś to idziecie dalej w gówno i robicie z wątku śmietnisko. Jasne, można zrozumieć, że ktoś źle się zachował i wypomnieć mu to, ale dlaczego nie można tego zrobić w sposób kulturalny? Naprawdę nie potrafię tego pojąć, jakby część z Was zatrzymała się w rozwoju i nie uczyła się na własnych błędach lub po prostu próbowała się wyżyć w internecie. Serio, nie mówię tego wszystkiego na złość. Po prostu patrzę na środowisko, które mogłoby tworzyć razem tyle dobrego, a zamiast tego wszędzie jest syf i rzucanie się nawzajem wszystkim do gardeł.
Temat zostanie odblokowany rano - niektórzy muszą chyba po prostu ochłonąć. Bo ja rozumiem ostrą dyskusję, ale życzenie śmierci czyjejś matce to chyba gruba przesada, nie uważacie? We własnym towarzystwie i wśród dobrych przyjaciół czarny humor jest nawet często zabawny, ale pisanie tego na forum publicznym jest po prostu żałosne. Powinno być takim osobom wstyd. Tym bardziej, że nie każdy może odebrać coś takiego jako żart. Niektórzy chyba potrzebują troszkę odetchnąć, więc do "usłyszenia" rano.