Dużo już panów, którzy zasługują na nominację przedostało się do następnego etapu, więc pozwolę sobie nominować osoby, które jak najbardziej zasługują również na nie, ale mało osób dostrzega ich wkład.
Matafiks - Bardzo dobry gracz. Pokazał, że w roli lidera sprawdzi się równie dobrze.
Blackitt - Trochę zakręcony, ale gratki za reaktywacje plus prowadzenie typów, jak i repry wraz z Harmanem.
Kamilek/ Krzyżak - Obaj Panowie oddali serducho KoH. Gratki za reaktywację i mam nadzieję, że nie zabraknie was w następnej edycji. Jeśli np Krzyżak dostanie się już do kolejnego etapu bez mojej nominacji, automatycznie wędruje ona do Kamila i na odwrót.
Woj - Dużo można byłoby jemu zarzucić, ale jednak bez niego scena polska nie byłby taka kolorowa, jak jest ;D
Chciałbym jeszcze z tego miejsca przyznać dwa wyróżnienia:
Aela - Nie widziałem już od dawna takiego szybkiego progresu.
Straho - Sądziłem, że nikt jest w stanie przebić rage Ridera, myliłem się ;D Jednak bez tego Pana, na pewno Matafiks nie pojawiłbym się w nominacji wyżej, żeby nie było ;D
Nominacje nie spełniają wymogów ilościowych (maksymalnie dozwolonych 4), dlatego nie będą brane pod uwagę.
Dwa ostatnie są jedynie wyróżnieniami, wiec proszę ich nie brać jako nominacja. Krzyżaka zostawiam, najwyżej później zmienię.