Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Nominacje do plebiscytu na Gracza Roku: Warband 2018  (Przeczytany 3913 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Kradus

• Administrator
    • Użytkownik
    • Piwa: 463
    • Steam ID: Mój status Steam
    Nominacje do plebiscytu na Gracza Roku: Warband 2018
    « dnia: Listopada 20, 2018, 10:47:35 »
    PLEBISCYT NA GRACZA ROKU
    WARBAND 2018

Faza Nominacji

Wszystkie informacje, zasady nominacji, jak i linki do pozostałych plebiscytów znajdziesz TUTAJ.

(click to show/hide)

Czas trwania: 20 XI - 2 XII 2017 (do 23:59)
    Ile osób mogę nominować? Maksymalnie 4
    Czy muszę uzasadniać nominacje? Tak (patrz spoiler wyżej)
    Ile osób awansuje do kolejnej fazy? 8 (7 nominacji + obrońca tytułu, IvE)

Nominować można zarówno graczy, jak i działaczy na rzecz community. Warunkiem jest jednak, by ta osoba wykazała się jakąkolwiek aktywnością w tym roku i w tym module M&B.
    « Ostatnia zmiana: Listopada 20, 2018, 10:55:36 wysłana przez Kradus »

Offline Baldwin

• Użytkownik
    • Piwa: 203
    Odp: Nominacje do plebiscytu na Gracza Roku: Warband 2018
    « Odpowiedź #1 dnia: Listopada 20, 2018, 15:26:08 »
    Vizimir - Sporo zrobił, wykazał równie dużo inicjatywy (tak mi się wydaje).

Carpediem - Już się nudni z tymi zwycięstwami robicie ^^

Einar - Młody, gniewny, gotów na podbój polskiej sceny.
    https://youtu.be/WKfo9naU2Nw
    Uh, I'ma make sure they remember me
    'Cause I walk around with lot of enemies

Offline Harman

• Użytkownik
    • Piwa: 50
    « Odpowiedź #2 dnia: Listopada 20, 2018, 17:27:53 »
    1. Gorn - Szlachetny człowiek, który jest wzorem gracza, a co ważniejsze człowieka, dla kolejnych pokoleń polaków. // ta nominacja została odrzucona przez niespełnienie wymogu odnośnie uzasadnień
    2. Aharo - Świetna inicjatywa ze streamem. Studio na pp przewyższało wszystkie relacje w ciągu ostatnich lat. Niewiele turnieji w wb miało oprawę z podobnym polotem co finały tegorocznego pp. Mam nadzieję, że Aharo będzie się rozwijał w tym temacie i warband stanie się atrakcyjny również do oglądania.
    « Ostatnia zmiana: Grudnia 01, 2018, 23:03:05 wysłana przez Dyktator »

Offline Krzyżak

• Użytkownik
    • Piwa: 19
    « Odpowiedź #3 dnia: Listopada 20, 2018, 18:04:16 »
    Adamek123 - za dojrzale podejscie do tematu, wybitne osiagniecia na scenie kazdego z modulow, wytrwalosc w dazeniu do celu i poszanowanie kazdego zawodnika bez wzgledu na jego klase w grze, co jest rzadko spotykane w dzisiejszych czasach ( wszechobecny rasizm ). Polski Sergio Ramos - klasa. // ta nominacja została odrzucona przez niespełnienie wymogu odnośnie uzasadnień

Einar - podobnie jak kolega wyzej, dojrzaly oraz lojalny czlowiek Woja, a co najwazniejsze honorowy, wrecz brzydzi sie wyzywaniem i obgadywaniem ludzi za ich plecami czego nie mozna powiedziec o innych graczach naszej sceny, porownalbym go do Ousmana Dembele i wcale nie chodzi mi tu o kolor skory.

Blackhawk - czlowiek-hybryda Jurka Brzeczka i Mariusza Pudzianowskiego, czyli mieszanka szczescia z ciezka, sumienna praca ktora doprowadzila go tam gdzie sie aktualnie znajduje. Nie bez powodu klasyfikowany na 4 miejscu listy najbardziej wpływowych ludzi świata wg Forbesa. Panie Emilu, chyle czolo.

Kamillo - prawilny byczek z poludnia Polski, jeden z ultrasow Zawiszy Zawiercie, w srodowisku kibolskim znany pod pseudonimem Motyka, charakterniak
    « Ostatnia zmiana: Grudnia 01, 2018, 22:00:41 wysłana przez Dyktator »

Offline Kamillo18

• Użytkownik
    • Piwa: 360
    « Odpowiedź #4 dnia: Listopada 20, 2018, 18:06:22 »
    1. Aharo - stream PP był czymś fantastycznym. Pisał juz o tym Harman i zapewne napiszą kolejne osoby, dlatego nie będę sie w tej materii szczegolnie rozpisywał.
    2. Vizimir - head admin PP. Dobrze zorganizowany turniej i gratulacje za odwagę przejecia paleczki po IvE i Dyktatorze, ktorzy poprzeczke w ostatnich latach zawiesili wysoko (po PP11 poprzeczka zawieszona była na wysokości pięt).
    3. Krzyżak - za chęci i zebranie nieaktywnych graczy do wspolnej gry w WB pod banderą KoHu. Wiele osób takich ruchow niedocenia, jednak dla mnie był to miły powrót do gry.
    4. I tutaj mam dylemat, bo mysle o 2 osobach. Moj głos pojdzie jednak na Warhammera. Ostoja piechoty w polskiej reprezentacji, dodatkowo dobry dowódca. Ameryki nie odkryje pisząc, ze to wybitny gracz, a tymbardziej na uznanie zasługuje to, jaki progres zrobił ten młody mieszkaniec Mazur od 2011, kiedy go pierwszy raz poznałem.
    No i nie dał sie podczas wakacyjnej pracy stłamsić przez piekna delfinice Maje (#PozdroDlaKumatych).
    To moja czwórka.

Offline Einar.

• Użytkownik
    • Piwa: 1
    « Odpowiedź #5 dnia: Listopada 20, 2018, 18:17:29 »
    Vizimir - Za PP
    Woj - Za wydanie marki BE
    Aharo - Za ten piękny stream (oby więcej)
    Harman - Za prowadzenie naszej reprezentacji do boju ;)

(click to show/hide)
    « Ostatnia zmiana: Listopada 20, 2018, 18:48:46 wysłana przez Einar. »

Offline CarpeDiem

• Użytkownik
    • Piwa: 91
    « Odpowiedź #6 dnia: Listopada 20, 2018, 18:37:18 »
    Aharo - Zaczął działać dopiero w końcówce roku, ale przez jakość i wpływ tej pracy na scenę, niesprawiedliwie byłoby go tu nie wymienić

IvE - Zakulisowy bohater tej stodoły. Strażnik zdrowego rozsądku i sprawiedliwości.

Harman - Statystyki, duży wkład w NC. Legenda głosi, że ostatniego człowieka, który w jego obecności zabluźnił po latach odnaleziono w Korei Północnej. No i tak jak Ive, zakulisowy bohater..

Nie chcę nikogo na siłę wpisywać, bo tak naprawdę trudno w tym roku o kogoś szczególnie zasłużonego. Tylko ta trójka się wyróżnia.

Gorn - Wzór gracza, nigdy nie zapomniał skąd pochodzi. No bo kto nam został z tamtych czasów?

(click to show/hide)
    « Ostatnia zmiana: Listopada 20, 2018, 18:40:22 wysłana przez CarpeDiem »
    Sukces jest wtedy, kiedy niemożliwe staje się możliwe.

Offline Gandalf7

• Użytkownik
    • Piwa: 16
    • "noc najciemniejsza jest przed świtem"
    « Odpowiedź #7 dnia: Listopada 20, 2018, 19:22:50 »
    1. Vizimir - za prowadzenie PP ( znacznie lepsze niż w tamtym roku gdzie serwery chodziły chodź by ktoś bitcoiny na nich kopał), za upartość w prowadzeniu IW
    2. Aela - za postępy poczynione w jej stylu gry w tak krótkim czasie.
    3. Einar - top asysty pp.
    4. Janczar - za pokaz umiejętności władania bronią drzewcową i za całokształt na pp.
    https://clips.twitch.tv/HotQuaintArugulaAllenHuhu

"Dobra robota Azorek, po każdym wywiadzie leciała dla Ciebie kość leciało dla Ciebie piwko ode mnie i zaraz poleci jeszcze jedno, za świetną robotę i aby mam nadzieję zmotywować Cię do tej idei w przyszłości." Kamillo

https://www.youtube.com/watch?v=wYoxNbQGS94

Offline Moontoor

• Użytkownik
    • Piwa: 118
    « Odpowiedź #8 dnia: Listopada 20, 2018, 21:12:18 »
    Vizimir - za podjęcie się i dobre poprowadzenie Pucharu Polski
    (click to show/hide)
    Aharo - Za przełomowy stream który po raz pierwszy w historii Polskiego Warbanda przebił się do szerszego grona widzów.
    Zakzak - Za założenie klanu Typy. Jest to nominacja bardzo osobista, ponieważ to w Typach zacząłem grać kompetetywnie w Nativa.
    AelaSura - Najlepsza polska konna
    (click to show/hide)
    , świetna towarzyszka do gry.
    Dumny założyciel najgorszego pułku w historii!
    (click to show/hide)

Offline Kradus

• Administrator
    • Użytkownik
    • Piwa: 463
    « Odpowiedź #9 dnia: Listopada 20, 2018, 21:36:06 »
    Offtop: Panowie, są lepsze sposoby na podryw niż nominowane Panny do gracza roku...

P.S. Jutro zedytuje post i podam swoje nominacje.

Vizimir - przygotowanie PP18. Ludzie wieszali na nim psy, a On i tak doprowadził PP18 do końcowego sukcesu. Bo to jednak była bardzo porządna edycja, ze świetnym zakończeniem - zresztą, na strimie wypadł dobrze, pokazał tym wyjazdem do Krakowa że mu naprawdę zależy. Mały minus za pewne kontrowersje z niektórymi wypowiedziami, ale i tak nominacja jak najbardziej się należy.

Blackkit - Powrót, prowadzenie Typów. Mimo że tabela końcowa PP18 nie pokazuje tego, to jednak kiedy drużyna mogła się zebrać w całości byli naprawdę solidną ekipą. Tutaj do nominacji wiele dał mój sentyment do tego "środowiska", nie mniej na chłodno i tak pewnie nominowałbym tego Pana.

Matafiks - vicelider tabeli zabójstw PP18, prowadzenie EG do 2giego miejsca w turnieju.

CarpeDiem - prowadzenie zwycięskiego zespołu w PP18. Jakkolwiek to zwycięstwo było (prawie) oczywiste przed turniejem, to jednak trzeba oddać cesarzowi co cesarskie.
    « Ostatnia zmiana: Listopada 22, 2018, 11:34:35 wysłana przez Kradus »

Offline Netoman

• Bajkopisarz
    • Użytkownik
    • Piwa: 162
    « Odpowiedź #10 dnia: Listopada 20, 2018, 21:41:19 »
    Nominuję Carpego za
    Wygranie PP i reprezentowanie Polski na scenie międzynarodowej
    sukcesywne prowadzenie i rozwijanie klanu - Carpe od jakiegoś czasu prowadzi taki swój mały klanik, SRC czy jakoś tak
    wkład w rozwój sceny danego modułu - regularne stawiwanie wysokiej poprzeczki na wielu turniejach co z pewnością poddnosi poziom rozgrywki na Native. Potrafi też świetnie podburzyć przeciwnika tak by mecze stawały się ciekawsze

Offline AngryNerd

• Użytkownik
    • Piwa: 11
    « Odpowiedź #11 dnia: Listopada 20, 2018, 22:26:44 »
    Moim typem jest Aela bo jest dziewczyną.

Nominacje nie spełniają wymogów ich uzasadniania, dlatego nie będą brane pod uwagę.
    « Ostatnia zmiana: Listopada 24, 2018, 16:25:29 wysłana przez Dyktator »
    1. 74 Pułk Pierdolnięcia
    2. Black Eagles

Offline Ganczo

• Użytkownik
    • Piwa: 253
    • Napoleon jest moim ulubionym wodzem
    « Odpowiedź #12 dnia: Listopada 20, 2018, 23:58:44 »
    Carpe
    Aharo
    Harman
    Bo to kozaki som.

Nominacje nie spełniają wymogów ich uzasadniania, dlatego nie będą brane pod uwagę.
    « Ostatnia zmiana: Listopada 24, 2018, 16:25:06 wysłana przez Dyktator »

Cytat: Moontor
    Powód porażki tego turnieju wypatruję we własnej osobie dlatego postanowiłem już nigdy więcej nie organizować żadnych turnieji na NW.

Offline SaddamKrK

• Użytkownik
    • Piwa: 59
    « Odpowiedź #13 dnia: Listopada 21, 2018, 00:06:25 »
    gorN, bo czas najwyzszy

« Ostatnia zmiana: Listopada 24, 2018, 16:25:15 wysłana przez Dyktator »

Offline Aharo

• Użytkownik
    • Piwa: 60
    « Odpowiedź #14 dnia: Listopada 21, 2018, 00:06:38 »
    Aela - nie mam pojęcia kim dokładnie jest, ale widziałem parę razy podczas gry i miałem okazję grać przeciwko. Nie mam pojęcia dlaczego jest tak częstym celem swego rodzaju hate'ów - dlatego właśnie nominacja, za ciągłe parcie do przodu i granie dalej w Warbanda mimo przeciwności losu // ta nominacja została odrzucona przez niespełnienie wymogu odnośnie uzasadnień
    Harman - za prowadzenie reprezentacji Polski w międzynarodowym turnieju
    Carpe Diem - za prowadzenie klanu, który wielokrotnie sięgał po najwyższe trofea oraz aktywne uczestniczenie w rozgrywkach zagranicznych
    Krzyzak - za zebranie starej ekipy, wspaniałe poczucie humoru i najmilszy uśmiech na scenie

P.S. Bezczelnie pozwolę nominować na podstawie ostatnich wydarzeń, wcześniej niestety nie byłem w stanie, aż tak aktywnie śledzić wszystkich poczynań sceny.
    « Ostatnia zmiana: Grudnia 01, 2018, 23:04:17 wysłana przez Dyktator »