Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: [Grunwald 2018] Bitwa, bitwa i... po bitwie  (Przeczytany 3065 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Adamek321

• Użytkownik
    • Piwa: -15
    Odp: [Grunwald 2018] Bitwa, bitwa i... po bitwie
    « Odpowiedź #15 dnia: Grudnia 11, 2018, 20:45:31 »
    Uff to już koniec moi Drodzy,

dawno nie było tak wielkiego wydarzenia na Tawernie, które by przyciągneło tylu graczy zarówno tych starych jak i nowych. Wróciły nostalgia i dobre tradycje eventów, które spajały społeczność. Grunwald został wskrzeszony nieprzypadkowo - to właśnie niezorganizowanie poprzedniego Grunwaldu spowodowało pewną stagnacje w inicjatywach tawerny ws. eventów. Sam event przynióśł dużo emocji zarówno tych dobrych jak i negatywnych. Nie wszystko było dopięte na ostatni guzik przy tak wielkiej ilości ludzi nie da się uniknąć np. zawiadiaków, którzy z premedytacją chcą zniszczyć wszystkim zabawę. Wnioski jednak sa już i na pewno zostanie wiele rzeczy poprawione a społeczność może spodziewać się nowych - lepszych eventów. Na dniach ruszy nowy projekt eventu, do którego tym razem będę chciał zaangażować większą ilość osób i przeprowadzić wywiad środowiskowy - jak chcę rozgrywać eventu społeczność. Reasumując dziękuje wszystkim przybyłym i mam nadzieję, że dobrze się bawiliście.

Teraz czas na specjalne podziękowania (kolejność przypadkowa)

-sir_Luca - dziękuje Ci stary pryku, że zreflektowałeś się po latach i wróciłeś pomóc przy tym wydarzeniu, zawsze jesteś mile przeze mnie widziany i zawsze byłeś dla mnie mężem opatrznościowym tawerny, słowa wyniosłe i pompatyczne ale tak uważam,
    -Mat_Berserker - swego czasu pierwszą wersję Grunwaldu stworzyłem ja samodzielnie, jego archaiczna i uboga wersja, która podmieniała tekstury została zamieniona w perełkę, którą mamy teraz - wielkie dzięki bo bez Ciebie nic by się tu nie zrobiło,
    -Carpe Diem - załatwił serwery w grze i dowodził Krzyżakami, mimo, iż to zasłużony gracz to nie bał się bawić i zaanngażować w życie community, prawdziwy lider i społecznik,
    -Dyktator - tego Pana nikomu nie trzeba przedstawiać - służył radą a do tego wcielił się w Króla
    -Filcefix - mapa oraz ciągłe doradzanie ws. eventu

A ja czuję się oszukany bo mieliśmy wszyscy przed bitwą zaśpiewać "Mój Mały Adamk" a skończyło się na jakichś mieczach ...

Offline Muzg

• Użytkownik
    • Piwa: 24
    « Odpowiedź #16 dnia: Grudnia 30, 2018, 14:30:52 »
    Zapraszam do obejrzenia filmu z eventu z perspektywy Hakkapelitów: https://www.youtube.com/watch?v=MLQ5z5weDh4
    - Muzgu co będziemy robić dziś w nocy?
    - To samo co zawsze, spróbujemy przejąć władze nad Delugem!

Offline Dyktator

• Administrator
    • Użytkownik
    • Piwa: 1002
    « Odpowiedź #17 dnia: Grudnia 30, 2018, 14:54:34 »
    Fajny film. Tylko na końcu pominęliście 3 zespoły: Knights of Malta, Vile Beggar Manhunters oraz KoH
    Premier TFW 2015-2019
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)

Offline LeperMessiah

• Użytkownik
    • Piwa: 16
    • Como estais amigos ?
    « Odpowiedź #18 dnia: Grudnia 30, 2018, 15:10:15 »
    Zapraszam do obejrzenia filmu z eventu z perspektywy Hakkapelitów: https://www.youtube.com/watch?v=MLQ5z5weDh4

Mogliście wyciszyć TS i dać Hansa Zimmera, 100x lepiej by wyszło.
    Terror, terror leci przez wieś. Ścigani czy ścigający? Szaleni i okrutni z wściekłości czy ze strachu? Przelecą,
    nie wstrzymując koni? Czy też rozjarzy się za chwilę noc ogniem gorejących strzech?
    Cicho, cicho, dzieci...
    Mamo, czy to demony? Czy to Dziki Gon? Zmory z piekła rodem? Mamo, mamo!
    Cicho, cicho, dzieci. To nie demony, nie diabły...
    Gorzej.
    To ludzie

Offline Muzg

• Użytkownik
    • Piwa: 24
    « Odpowiedź #19 dnia: Grudnia 30, 2018, 15:29:00 »
    Fajny film. Tylko na końcu pominęliście 3 zespoły: Knights of Malta, Vile Beggar Manhunters oraz KoH
    Pisałem do Ivego by przesłał mi pełną listę klanów biorących udział w evencie, ten odparł, że wszystkie klany są w zaciągach. Jak widać nie wszystkie...
    - Muzgu co będziemy robić dziś w nocy?
    - To samo co zawsze, spróbujemy przejąć władze nad Delugem!

Offline Dyktator

• Administrator
    • Użytkownik
    • Piwa: 1002
    « Odpowiedź #20 dnia: Grudnia 30, 2018, 16:15:01 »
    Te, które wymieniłem są wpisane w zaciągach ;) KoH i VBM w choragwi przybocznej króla, a Malta w drugiej choragwi krzyżackiej. Nie wiem,  czy też SRC nie było z Carpe, ale chyba ktoś od nich też przyszedł do gwardii wielkiego mistrza (i ich akurta nie ma w zaciągu, stąd też nie jestem pewny).
    Premier TFW 2015-2019
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)

Offline Netoman

• Bajkopisarz
    • Użytkownik
    • Piwa: 162
    « Odpowiedź #21 dnia: Grudnia 31, 2018, 08:45:18 »
    Miło widzieć że jednak się udało! Życzę podobnej a nawet lepszej  frekwencji na kolejnych!