Nie no, szanuję bardzo, że podjąłeś się byciem głównym administratorem tego turnieju, ale robi się tu lekki burdel.
Picknight z zeszłego tygodnia miał pewien "error", zwróciłem ci szybko uwagę na steam, że w późniejszych kolejkach turnieju z wybieraniem drużyn jest mały problem, że na końcu jakaś drużyna nie może wziąć drużyny z którą nie grała, bo po prostu kolejna/ostatnia para łączy się w taką, która już miała miejsce - tu już w ogóle był creme de la creme, czyli po twoim niezorientowaniu w sytuacji doszło do tego, że w 4 kolejce początkowo mierzyć się miało SRC z Typami, którzy to w tym samym momencie, mieli zagrać zaległy mecz z 3 kolejki xd
Tematy 1, 2 jak i 3 kolejki są dalej nieczytelne, chodziło ogólnie o wszystkie poprzednie tygodnie, nawet jeśli nie chodzi o teraz, to w przyszłości ktoś może wejść, chcieć przeczytać czy też wykonać jakąś statystyke, wiem, że temat ma ~ 4 strony, no ale zawsze lepiej mieć to zapisane w 1 poście by omijać ewentualne klikanie
Dzisiejsza kolejność drużyn zmusiła mnie do napisania tego posta, skoro to coś dość WAŻNEGO w Pucharze Polski, to radziłbym wprowadzić edycję tego.
Dlaczego Typy otrzymują walkower? 0 (słownie zero) kurwa logiki. Typy otrzymały walkower, gdyż mają najlepszy bilans rund wśród ekip z 7 punktami na swoim koncie? No... Nie, bo 3pp ma -4, a Typy -9. Za Harmana piękne oczy? Może i to jest powód, ale w regulaminie - cisza.
Z tego co wiem (a może jednak nie wiem?), to walkower w przypadku nieparzystej liczby zespołów otrzymuje najgorsza ekipa. W każdej poprzedniej kolejce był ktoś kto miał najmniej punktów, dzisiaj nie ma kogoś takiego, ale są Masoni, którzy mają najgorszy bilans.
Dlaczego Armia Koronna jest wyżej niż Armia Bombasu?No tu mam dość prostą teorie - po prostu pomyliłeś nazwy, a co gdybym nic nie napisał, "aa dobra tam, w końcu to Armia, a czy AK czy AB to nikt nie zauważy"
W jaki sposób HITMEN jest wyżej niż FAT? Może i się czepiam, ale w tym momencie mają tyle samo punktów, a FAT ma lepszy bilans. Z przyczyny punktów SRC jest na samym dole, więc może przy okazji stosujmy tę zasadę także w przypadku bilansu rund.
Dlaczego dałeś swój klan wyżej od BE i WB, skoro masz gorszy bilans?Cuda, ludzie cuda! EG jest wyżej od KoH bo ma lepszy bilans rund, ale IW jest wyżej niż BE i WB, bo.... ma gorszy bilans rund. Brak słów XD
O co chodzi z "Kindgdom of Skandia (Jeśli nikt nie wybierze ich, zostanie im wylosowany przeciwnik z pozostałych drużyn?"????????????????
Jak ty taki mądry to może podaj swoją listę z kolejnością?No to proszę bardzo, aport.
3pp
Typy
Skandia
Durrundun
AK
AB
WB
BE
IW
MJTKW
EG
KoH