Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: [NW][1PLWP] 1. Pułk Ludowego Wojska Polskiego.  (Przeczytany 9699 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Trojan

• Użytkownik
    • Piwa: 84
    • Mowa jest srebrem, a milczenie złotem.
    • Steam ID: Mój status Steam
    Odp: [NW][1PLWP] 1. Pułk Ludowego Wojska Polskiego.
    « Odpowiedź #75 dnia: Grudnia 16, 2018, 14:13:00 »
    3pp rekrutuje

[20:09]NotSwedish_Stockholm:   you have some beef with the 7pp   ?
    [20:14]NotSwedish_Stockholm:   cause 7pp requested to remove you from the server

Offline Romanow

• Użytkownik
    • Piwa: 26
    « Odpowiedź #76 dnia: Grudnia 16, 2018, 14:20:06 »
    3pp rekrutuje
    Fajnie że o tym piszesz ale nie wiem  po co tutaj.
    « Ostatnia zmiana: Grudnia 16, 2018, 14:21:27 wysłana przez Romanow »

Offline Matim

• Użytkownik
    • Piwa: 54
    • Matim loves you
    « Odpowiedź #77 dnia: Grudnia 16, 2018, 15:16:49 »
    14pk też rekrutuje

Offline AKO

• Użytkownik
    • Piwa: -51
    « Odpowiedź #78 dnia: Grudnia 16, 2018, 15:51:15 »
    7e też rekrutuje

Offline Bruce Campbell

• Lew
    • Użytkownik
    • Piwa: 937
    • PodPułkownik 1ppS, Cesarz THD, Giermek 21pp
      • datadream2004 コギ花
    « Odpowiedź #79 dnia: Grudnia 16, 2018, 16:01:51 »
    Chciałbym ogłosić, iż 1ppS również rekrutuje, lecz w przeciwieństwie do panów wyżej, jesteśmy najstarszym, najliczniejszym i najbardziej honorowym polskim pułkiem. Dodatkowo, każdy z naszych członków otrzymuje po dołączeniu do pułku Polski kodeks honorowy Boziewicza w twardej oprawie.

Pozdrawiam,
    Friedrich Wilhelm von Steuben,
    PodPułkownik 1ppS

Offline Romanow

• Użytkownik
    « Odpowiedź #80 dnia: Grudnia 16, 2018, 18:26:16 »
    Chciałbym ogłosić, iż 1ppS również rekrutuje, lecz w przeciwieństwie do panów wyżej, jesteśmy najstarszym, najliczniejszym i najbardziej honorowym polskim pułkiem. Dodatkowo, każdy z naszych członków otrzymuje po dołączeniu do pułku Polski kodeks honorowy Boziewicza w twardej oprawie.

Pozdrawiam,
    Friedrich Wilhelm von Steuben,
    PodPułkownik 1ppS
    1ppS jeszcze istnieje? O cholerka.
    Pozdrawiam,równam.

Offline Hrabia_Johann

• Użytkownik
    • Piwa: 11
    « Odpowiedź #81 dnia: Grudnia 17, 2018, 16:28:23 »
    A czy w waszym Morskim Batalionie Piechoty zamierzacie pływać na tratwach? Boże ludzie wy naprawdę jesteście jacyś naładowani głupotą. Prussia został wywalony za to że chciał mi ludzi "ukraść" po czym myślał że wszyscy moi ludzie zostaną u niego i nagle PLUM nikogo nie ma i teraz boli pupa. I jeszcze wypisywał po całym wywaleniu do moich ludzi wiadomości typu "Za co mnie ku*wa nienawidzicie?" potem pisze że moi ludzie mają mnie szpiegować bo jest ciekawy co tam piszemy o nim (pss wystarczy się zapytać na priv na disie chętnie odpisze  ;) ). Jakieś zemsty planujecie typu że będziecie do nas wbijać na eventy pod tagami. Będziecie skończonymi idiotami. Próbujecie być na tawernie poważni, inteligentni, a w rzeczywistości jesteście zwykłymi pajacami.
    Pozdrawiam ciepło wasz WIELKI NEMEZIS EdzioRedzio

Wiecie... moje pytanie nie było prześmiewcze czy coś w tym stylu. Nie mówię też, że wasz klan to beka tylko pytam o nazwę. Dlaczego "Ludowy"? Chodzi mi tylko o nazwę a jeżeli chodzi o "pływanie na tratwach" nie mam nic przeciwko ;)
    Pozdrawiam wszystkich z [1PLWP]
    "Kto żyje ze zwalczania wroga, zainteresowany jest tym, by wróg istniał jak najdłużej".

autor:
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)

Offline Romanow

• Użytkownik
    « Odpowiedź #82 dnia: Grudnia 17, 2018, 20:42:51 »
    Wczorajszy event naszej lekkiej.
    (click to show/hide)

Offline Laalaa

• Użytkownik
    • Piwa: 118
    • Tumulec Kamil Adrian
    « Odpowiedź #83 dnia: Grudnia 17, 2018, 21:05:31 »
    Wiecie... moje pytanie nie było prześmiewcze czy coś w tym stylu. Nie mówię też, że wasz klan to beka tylko pytam o nazwę. Dlaczego "Ludowy"? Chodzi mi tylko o nazwę a jeżeli chodzi o "pływanie na tratwach" nie mam nic przeciwko ;)
    Pozdrawiam wszystkich z [1PLWP]
    No właśnie, po co? To tylko irytujące jak chcesz bym coś poprawił pisz na priv, takie "zabawne" uwagi są upierdliwe więc proszę ich nie wysyłać. Dzięki za pomoc wszystkim ;)
    « Ostatnia zmiana: Grudnia 17, 2018, 21:14:05 wysłana przez Laalaa »

"Liczyć zwycięstwo przez walkower jako realną siłę drużyny jest jak podawanie długości penisa razem z kręgosłupem."~Kradus

Offline Hrabia_Johann

• Użytkownik
    « Odpowiedź #84 dnia: Grudnia 17, 2018, 21:40:57 »
    No właśnie, po co? To tylko irytujące jak chcesz bym coś poprawił pisz na priv, takie "zabawne" uwagi są upierdliwe więc proszę ich nie wysyłać. Dzięki za pomoc wszystkim ;)

Ech.. to pytanie nie uwaga naprawdę proste pytanie "dlaczego tak nazywa się wasz pułk". Naprawdę chyba wszyscy mogą wiedzieć dlaczego Polski pułk z początku 19 wieku jest ludowy. Myślę, że wielu jest ciekawych więc bądźcie łaskawi odpowiedzieć a nie dąsacie się na mnie. Nic do was naprawdę nie mam oczekuję prostej odpowiedzi. Czy może był taki pułk? Czy jest wymyślony a jeżeli tak to dlaczego i co ma wnosić. Więc po prost odpowiedz mi na to pytanie i tyle.
    "Kto żyje ze zwalczania wroga, zainteresowany jest tym, by wróg istniał jak najdłużej".

autor:
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)

Offline Laalaa

• Użytkownik
    • Piwa: 118
    • Tumulec Kamil Adrian
    « Odpowiedź #85 dnia: Grudnia 17, 2018, 22:06:21 »
    Ech.. to pytanie nie uwaga naprawdę proste pytanie "dlaczego tak nazywa się wasz pułk". Naprawdę chyba wszyscy mogą wiedzieć dlaczego Polski pułk z początku 19 wieku jest ludowy. Myślę, że wielu jest ciekawych więc bądźcie łaskawi odpowiedzieć a nie dąsacie się na mnie. Nic do was naprawdę nie mam oczekuję prostej odpowiedzi. Czy może był taki pułk? Czy jest wymyślony a jeżeli tak to dlaczego i co ma wnosić. Więc po prost odpowiedz mi na to pytanie i tyle.
    pal gume z tego wątku romanow nie chce Ci odpowiadac essa

"Liczyć zwycięstwo przez walkower jako realną siłę drużyny jest jak podawanie długości penisa razem z kręgosłupem."~Kradus

Offline Romanow

• Użytkownik
    « Odpowiedź #86 dnia: Grudnia 17, 2018, 22:16:10 »
    Nie sądzę że muszę odpowiadać na to pytanie no ale dobra ludowy jest dla tego aby podkreślić że każdy człowiek w tym pułku coś znaczy i jeśli ma dobry pomysł na rozwój pułku nie zostanie opluty itd (Ludowy~przeznaczony dla ogółu społeczeństwa). I niestety z przykrością muszę cie poinformować że nasz dowódca nie jest "komuchem" tak jak wypisywaliście(a no i  pułk nie posiada 25 komunistów na grupie ). A co ma pułk wnosić mamy po prostu dobrze się bawić grą ale niektórzy widzę że chcą zepsuć całą przyjemność z gry. I jeśli masz jeszcze jakieś pytania nie pisz tutaj bo tylko robisz niepotrzebny spam.
    « Ostatnia zmiana: Grudnia 17, 2018, 22:41:20 wysłana przez Romanow »

Offline Hrabia_Johann

• Użytkownik
    « Odpowiedź #87 dnia: Grudnia 18, 2018, 09:51:16 »
    podkreślić że każdy człowiek w tym pułku coś znaczy i jeśli ma dobry pomysł na rozwój pułku nie zostanie opluty itd (Ludowy~przeznaczony dla ogółu społeczeństwa).

Dziękuje za informacje to właśnie chciałem wiedzieć i przepraszam za tyle spamu ;P

autor:
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)

Offline Romanow

• Użytkownik
    « Odpowiedź #88 dnia: Stycznia 14, 2019, 19:39:58 »
    Wyszedł kolejny numer gazetki! Poprzedni plan nie wypalił z powodu odejścia Longa obecnie obowiązki przejął Edzio Redzio i następne numery będą ukazywać się co tydzień. Wszystkie błędy ortograficzne są zamierzone.
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)
    By Edzio Redzio
    « Ostatnia zmiana: Stycznia 14, 2019, 19:48:57 wysłana przez Romanow »

Offline Mr.Copper

• Użytkownik
    • Piwa: 53
    • Mężny bądź, chroń pułk twój i sześć flag
      • Strona Ósmego Pułku Piechoty, zapraszamy ! ("www.8pp.pl")
    « Odpowiedź #89 dnia: Stycznia 14, 2019, 19:47:02 »
    Zbyt wulgarna ta gazetka - to nie dla mnie.

(click to show/hide)
    Pułk 8. Piechoty Xięstwa Warszawskiego forever and ever!