« Odpowiedź #74 dnia: Grudnia 16, 2018, 12:24:22 »
Czy nazwa waszego 1. pułku "Ludowego Wojska Polskiego" powstała bardziej dla beki. Czy na poważnie?
;)
A czy w waszym Morskim Batalionie Piechoty zamierzacie pływać na tratwach? Boże ludzie wy naprawdę jesteście jacyś naładowani głupotą. Prussia został wywalony za to że chciał mi ludzi "ukraść" po czym myślał że wszyscy moi ludzie zostaną u niego i nagle PLUM nikogo nie ma i teraz boli pupa. I jeszcze wypisywał po całym wywaleniu do moich ludzi wiadomości typu "Za co mnie ku*wa nienawidzicie?" potem pisze że moi ludzie mają mnie szpiegować bo jest ciekawy co tam piszemy o nim (pss wystarczy się zapytać na priv na disie chętnie odpisze ;) ). Jakieś zemsty planujecie typu że będziecie do nas wbijać na eventy pod tagami. Będziecie skończonymi idiotami. Próbujecie być na tawernie poważni, inteligentni, a w rzeczywistości jesteście zwykłymi pajacami.
Pozdrawiam ciepło wasz WIELKI NEMEZIS EdzioRedzio
« Ostatnia zmiana: Grudnia 16, 2018, 12:29:31 wysłana przez Edzio Redzio »

,,Ja bym skłamał, gdybym mówił, że pracuję (…). Ja mam obowiązek wobec ludzi. Trudno, żebym jechał na spotkanie, przed wsią stawał, ziemią ręce brudził, odciski sobie robił i mówił: „Chłopy, ja jestem z was!”. Nie. Ja jestem ich przywódcą!" ~ Andrzej Lepper