Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Magician mod  (Przeczytany 39225 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Owicz

• BANITA
    • Użytkownik
    • Piwa: 0
    Odp: Magician mod
    « Odpowiedź #75 dnia: Lipca 26, 2009, 08:43:42 »
    Tego nie wiem, ale można ich zdobyć z
    Uratowania (pokonujesz armię ktora w więźniach posiada magów)
    I zrekrutowaniu z więźniów (podczas walk musisz ogłuszyć paru magów a potem w camp menu ich zrekrutować)

Offline necron1501

• Użytkownik
    « Odpowiedź #76 dnia: Lipca 28, 2009, 12:46:26 »
    Ja chwilowo mam taki problem: nie mogę znaleźć więcej gości którzy nauczą czarów. Mam tylko fireball.

<----------------- rejestrujcie się :D

Offline Sharwden

• Użytkownik
    « Odpowiedź #77 dnia: Lipca 28, 2009, 14:56:26 »
    Idź do Praven. Tam koło Guild Mastera jest gościu. A co do rekrutacji magów...
    Najlepiej dać bohaterowi (np Rolfowi)  różdżkę i szatę magiczną.  Automatycznie znają chyba wszystkie czary.

Fan Andrzeja Sapkowskiego.

Offline necron1501

• Użytkownik
    « Odpowiedź #78 dnia: Lipca 28, 2009, 19:27:18 »
    Dzięki poszukam. Mi chodzi o normalną jednostkę mag, że można trenować itp.

<----------------- rejestrujcie się :D

Offline Tymbark

• Użytkownik
    • Piwa: 3
    • Am I evil?
    « Odpowiedź #79 dnia: Sierpnia 10, 2009, 17:59:28 »
    Tak na wstępie sorry za ten nekroposting ale mam ważne pytanie.Czy ktoś znalazł jakiegoś nowego nauczyciela oprócz tych z Jelkala,Praven,Sargoth,Narra i Zendar?I czy ktokolwiek znalazł Trzeci Przedmiot w misji dla tego maga z Narra(bodajże Tilgara)?Proszę o szybką odpowiedż i z góry dziękuję.Tymbark

Edit.Może mi ktoś wreszcie pomóc bo gra jest bez sensu bo nie ma co robić a chce mieć jakieś nowe misje ...
    « Ostatnia zmiana: Sierpnia 11, 2009, 12:07:36 wysłana przez Tymbark »

Offline Ichani

• Użytkownik
    « Odpowiedź #80 dnia: Sierpnia 31, 2009, 16:40:40 »
    mam 2 pytanka - musze miec wiecej many na zucanie moich spellow bo nie mam dosc nawet na 1 rzut ... jak zwiekszyc magic lvl ?? 2 od kogo się nauczyc podstawowych czarow ??

Offline Tymbark

• Użytkownik
    • Am I evil?
    « Odpowiedź #81 dnia: Sierpnia 31, 2009, 16:47:26 »
    Manę możesz zwiększyć poprzez używanie zaklęć.To ci wytrenuje M Lvl i będziesz miał więcej many ;].Podstawowych czarów nauczysz się w Zendar i poczytaj wątek to się dowiesz co i jak trzeba zrobić żeby nauczyciele w miastach (wymienionych w wątku) nauczyli Cię coraz potężniejszych czarów.Na początek radze ci się nauczyć Wave czyli fali która po osiągnięciu poziomu mistrzowskiego wymiata ;]  To chyba tyle z mojej strony bo powoli trochę offtopuję ;] Pozdrawiam

Ps.Takie 2 małe ciekawostki: Gdy wejdziesz do Zendar możesz kupić od tego gościa na wieży mana i health potiony.W twoim wypadku raczej się przydadzą ;]  2#:Możesz zeskoczyć z wieży i pochodzić po legendarnym choć malutkim mieście Zendar ;]

Offline Ichani

• Użytkownik
    « Odpowiedź #82 dnia: Sierpnia 31, 2009, 16:52:24 »
    a to zeltar gdzie jest ?? bo w spisie nie ma nic takiego !! ;/ - mam orginal M&B po polsku całe - jeśli jest z czymś "zamienione" to powiedzcie z czym a jak jest "gdzies" to w okolicach czego ??

Offline Tymbark

• Użytkownik
    • Am I evil?
    « Odpowiedź #83 dnia: Sierpnia 31, 2009, 16:53:54 »
    Sorry za taki small post ;D.Zendar jest kolo Zamku Tilbaut ;] gdzieś na terenie Nordowie - Vaegirowie ;]

Offline Xavio

• Użytkownik
    « Odpowiedź #84 dnia: Października 07, 2009, 18:24:43 »
    od tego z Narra zabrałem undeady i tera mam gadać  z Harlausem ale jest on w Praven i jak z nim gadam to nic nie pisze jestem jego wasalem...Jeśli ktoś ma spolszczenie do tego moda to bym poprosił bo nigdzie nie znalazłem

Offline Galik

• Użytkownik
    Mount&blade Magic World
    « Odpowiedź #85 dnia: Grudnia 18, 2009, 18:03:28 »
    Witam ściągnołem moda Magic world pod wersję 1.011 Niby wszystko fajnie tylko nie mam pojęcia jak czary puszczać...Byłem u maga nauczył mnie fireball'a i powiedział żebym e użył jak chcę użyć czaru. Tak przynajmniej zrozumiałem bo z j.ang jestem początkujący :-).
    Czy ktoś grał więc w tego moda i może mi powiedzieć co robię nie tak...?

P.S
    Drogi modzie jak się pisze ściągnąć ? Bo ściągnołem mi podkreśla...
    Na świecie niema wielu idiotów po prostu są tak sprytnie porozstawiani, że spotykamy ich co krok.<br />Niech żyje Caldaria :-).

Offline Kasparus

• Użytkownik
    • Piwa: 1
    Odp: Mount&blade Magic World
    « Odpowiedź #86 dnia: Grudnia 18, 2009, 18:11:22 »
    Drogi modzie jak się pisze ściągnąć ? Bo ściągnołem mi podkreśla... - taki żart? :D

Offline daver194

• Użytkownik
    « Odpowiedź #87 dnia: Grudnia 18, 2009, 18:13:01 »
    xD Ściągnałem :) co do czarów to najpierw musisz (o ile dobrze pamiętam) wybrać go z listy, którą wywołujesz innym klawiszem. Przeczytaj dokładnie co mówi ci magik w Zendar i po prostu wciśnij podczas bitwy klawisze o których ci mówi. Ja to załapałem właśnie w ten sposób.

Offline Glaedr

• Użytkownik
    • Piwa: 5
    « Odpowiedź #88 dnia: Grudnia 18, 2009, 18:14:22 »
    Już jest temat poświęcony temu modowi. Przejrzyj ten dział, a potem pisz nowe wątki.

Offline Galik

• Użytkownik
    « Odpowiedź #89 dnia: Grudnia 18, 2009, 18:26:55 »
    Drogi modzie jak się pisze ściągnąć ? Bo ściągnołem mi podkreśla... - taki żart? :D
    Nie to nie żart zawsze jak tylko mogę staram się pisać poprawnie, aby ułatwić pracę moderatorom forów.

Daver wciskam to co mi mówi czyli t i e po ,,t" nic się nie dzieje a po ,,e" w ramce po lewej pokazuje mi się tylko ikona fireball'a i tyle.

Buu wpisywałem w szukaniu ale nie było tam nic takiego no a 300 postów przeglądać nie będę no bez przesady...Po za tym każdy zawsze pisze ,,jest już taki wątek poszukaj uważnie", to jak wiesz gdzie taki jest to może zarzuć linkiem i tyle...Czasem mam wrażenie że nie którzy specjalnie siedzą wyszukują czy taki jest a potem zamiast podać link kozaczą że już taki był...!! Oczywiście nie mówię tu o ciężko pracujących modach...
    Na świecie niema wielu idiotów po prostu są tak sprytnie porozstawiani, że spotykamy ich co krok.<br />Niech żyje Caldaria :-).