Pozwolę sobie odświeżyć...
Mod ma kilka Ciekawych bajerów.
Jeśli ktoś lubi być pół bogiem to ten mod jest dla niego.
Miasta w, których znalazłem trenerów magi:
Jelkala
Zendar
Narra
Saragoth
Praven
W chwili obecnej mam ok 12 zaklęć. Ponoć wszystkich jest ok 17. Czy zdobycie kolejnych zależy od lvl magi?
Może, ktoś grał w tego moda i spostrzegł jakieś ciekawe zadania/eq/miejsca warte odwiedzin?
Wg. mnie pomysł na moda ciekawy, szkoda, że tak mało rozbudowany. Zbyt mało nowych zbroi dla magów, zbyt mało agresywni lordowie, zbyt małe oddziały.
Po opanowaniu zaklęcia przyzywania umarłych i fali samemu można pokonać kilkuset osobowy oddział, jedynym wyzwaniem w tym modzie są armie umarłych sięgające nawet ok 3000 jednostek(i rośnie) - i to najlepszych jednostek, np. 1000 umarłych rycerzy + 1000 "fellguard" z toporami. Mikstury też bardzo ciekawy pomysł. Szkoda że lordowie nie są magami, byłby ciekawszy klimat. Wg mnie magi jest także za mało w oddziałach komputera co sprawia, iż to my jesteśmy najpotężniejszym magiem, mającym największy wpływ na przebieg bitwy.
Dodać do tego moda możliwość zakładania własnego królestwa, jakąś historyjkę o tym iż zbliża się zagłada(umarli wkraczają do świata żywych), dać cel np. zlikwidowanie wszystkich dużych armii umarlaków i mod byłby naprawdę ciekawy.