Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Magician mod  (Przeczytany 39120 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Kuroi

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    • Who's bad? Who's bad? Who's bad?! I AM BAD!!
    Odp: Magician mod
    « Odpowiedź #60 dnia: Lutego 09, 2009, 14:13:28 »
    Co my na to? Jgaduję że większość to co Ja...nie. Nie czaje! Wszyscy grali w nativ'a spolszczonego lub nie i teraz jeszcze  potrzebują tak bardzo spolszczenia do moda?! To nie jest angielski na poziomie studiów na kierunku języków obcych, to jest podstawowa angielszczyzna którą większość przyswaja sobie Gimnazjum!

Offline Solista

• BANITA
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #61 dnia: Lutego 09, 2009, 15:26:15 »
    I na poczatku jakos byla mowa,ze ciuchy maja byc lekkie albo wogole bez ciuchow,wiec zamiast plate i innego zelastwa naloz cos ze skory lub tkaniny  aby nie krepowalo to rochow rozdzka.

Offline Dzumol

• BANITA
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #62 dnia: Lutego 09, 2009, 15:59:25 »
    up. niechodzi o krępowanie ruchów. Chodzi o to, że jakby mag wyleciał na pole bitwy w płytach, kolczudze, to można by bylo zmówić zdrowaśke.
    Czasami głupota ludzka mnie przeraża! Objawia się ona najczęściej u "mroocznych" nastolatek które zakładają bezsensowane blogi w których wstawiają foty jak zamierzają sie zabic.. zazwyczaj jest tak, że
    właścicel bloga napisze że tak bog go nienawidzi nie pozwala mu sie zabić... oho trochę się rozpisałem. ale powiedzcie. Czy taką głupotę da się streścic?

Offline Dzumol

• BANITA
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #63 dnia: Lutego 09, 2009, 16:02:26 »
    Hm, a może byśmy tak stworzyli ekipę, która podzieliła by się pracą przy tłumaczeniu tego modzika na PL?

Co Wy na to?!

ja sam moge to zrobić w załóżmy.. tydzień. ale nie umiem wrzucac do pobierania.
    Czasami głupota ludzka mnie przeraża! Objawia się ona najczęściej u "mroocznych" nastolatek które zakładają bezsensowane blogi w których wstawiają foty jak zamierzają sie zabic.. zazwyczaj jest tak, że
    właścicel bloga napisze że tak bog go nienawidzi nie pozwala mu sie zabić... oho trochę się rozpisałem. ale powiedzcie. Czy taką głupotę da się streścic?

Offline Solista

• BANITA
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #64 dnia: Lutego 09, 2009, 17:44:55 »
    Dzumol a slyszales o przypadkach walk,gdzie osoba oblepiona zelastwem ma nieskrepowane ruchy?jedynie w grach jest tak,ze koles nosi na sobie np. 200kg a biega jak maratonczyk.Wlasnie chodzi o to by mag nie dzwigal tyle i by wygodnie mu sie wszystko robilo.W plate nie moglby wygodnie np zginac rak a co dopiero biegac w ciezkiej zbroi.A i polecam edytowanie wiadomosci bo w przeciwnym wypadku dubluje sie posty (2 pod rzad)

Offline Kuroi

• Użytkownik
    • Who's bad? Who's bad? Who's bad?! I AM BAD!!
    « Odpowiedź #65 dnia: Lutego 09, 2009, 18:03:54 »
    Trochę nudny ten mod :/ Pobawiłem się trochę ta falą i mi się znudziło :/ jeśli ktoś odkryje jakieś inne zaklęcia związane z żywiołem wody to moze znowu zagram...
    Dżumol. Wejdź np. na odsiebie.com i tam możesz za-hostować plik i potem dać linka żeby można było ściągać ;)

Offline lordyp

• Użytkownik
    « Odpowiedź #66 dnia: Lutego 09, 2009, 20:39:30 »
    mnie też znudziło po jakiś 3-4 godz
    w miarę szybko robi się  czary na poziom master- szkoda że jest tylko 3 lvl czaru, a potem to zaczyna się nudzić i wqrzać brak jakiejkolwiek możliwości celowania- ot strzela się czarami jakoś przed siebie, poza tym zauważyłem, że master wave jakoś tak do d... się rzuca-  klikać trzeba po kilka razy żeby czar wyszedł  , trochę to denerwuje , jak chcę użyć czar przed grupą przeciwnika a zanim on zadziała już mnie miną :/

Offline Dzumol

• BANITA
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #67 dnia: Lutego 09, 2009, 21:49:39 »
    ohoho, Ten pijak w jelkali, gdy chciał odemnie 40 win, dałem mu tylko 3 i przyjął je! i dostałem czar oczywiście.

Offline Ichigo

• Użytkownik
    « Odpowiedź #68 dnia: Lutego 12, 2009, 10:42:35 »
    Ja miałem beke raz jak oblężałem zamek to przywołałem Truposzy i kilku było na koniach ,oni szarżowali na murach xD

gdzie można rekrutować magów????
    « Ostatnia zmiana: Lutego 12, 2009, 11:06:52 wysłana przez Ichigo »

Offline Mortis

• Użytkownik
    • Piwa: 3
    « Odpowiedź #69 dnia: Lutego 15, 2009, 01:52:38 »
    A ja nie moge sie nauczyc tego summon undead.

Zrobilem tak:
    Gdzies na poczatku gry poszedlem do tego w jelkali, on chcial 40 win. Dostarczylem je i nauczyl mnie tego czaru (zadnego medalionu nie dostalem ani nic). Po pewnym czasie (gry wytrzezwial) chcial odemnie jeszcze 20, dalem mu je. Pokazala sie opcja dialogowa, ze mi cos niby daje, ze mi sie to przyda...ale nic nie dostalem. Poszedlem do narra, koles nie chce ze mna gadac. Potem poszedlem do krola swardii i z nim tez gadalem, nic dla mnie nie ma.

Odkrylem za to mass cure, mozemy sie tego nauczyc w praven, jesli nauczymy sie cure w stopniu mistrzowskim. TO zaklecie leczy 30% ran wszystkich oddzialow sprzymierzonych (naszych i sojusznikow) stojacych obok nas.

Offline Dzumol

• BANITA
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #70 dnia: Lutego 15, 2009, 08:58:19 »
    no, jak mu dajesz te 20 piw to powinien ci dać medalion. potem idziesz z nim do narra ( z medalionem) i masz 3 czary do wyboru, w zależności od opjci dialogowej. Lłapiesz króla harlausa, wchodzisz  w okno drużyny, klikasz na harlausa i rozmawiasz z nim. on daje ci książke. idziesz z nią do narra, tam mag daje ci jakiś czar, i zostało ci już samodzielne poszukiwanie  3 przedmiotu.

Offline hawk14

• Użytkownik
    « Odpowiedź #71 dnia: Kwietnia 18, 2009, 21:16:23 »
    Gdzie do cholery zwerbować magów? Coś tam pisze że każde królestwo ma swoich magów i możemy ich zrekrutować ale jak?

Offline dorian001

• Użytkownik
    « Odpowiedź #72 dnia: Lipca 25, 2009, 18:27:17 »
    właśnie, wie ktoś jak ich rekrutować?
    I czy ktoś wie jak zwiększyć mane?

Offline Owicz

• BANITA
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #73 dnia: Lipca 25, 2009, 19:25:30 »
    Po wbiciu Magic levela dajesz punkty w manę.

Offline dorian001

• Użytkownik
    « Odpowiedź #74 dnia: Lipca 25, 2009, 22:54:56 »
    okej dzięki, a wiesz czy da się magów do drużyny rekrutować?