Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Magician mod  (Przeczytany 39145 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Mortis

• Użytkownik
    • Piwa: 3
    Odp: Magician mod
    « Odpowiedź #45 dnia: Lutego 05, 2009, 00:40:14 »
    Ha, znalazlem nastepnego nauczyciela! W Praven, kolo Guild Mastera (za murkiem). Trzeba przeskoczyc murem w w miejscu, gdzie sie troche zawalil i jestesmy, nauczyc nas on moze supportu Kocia Gracja, nie powiem co to bo dopiero bede testowal :)

Edit: Juz wiem co robi, dodaje 20 agility przez 2 minuty, nie mozna ulepszac :)
    « Ostatnia zmiana: Lutego 05, 2009, 01:02:58 wysłana przez Mortis »

Offline Solista

• BANITA
    • Użytkownik
    • Piwa: 0
    « Odpowiedź #46 dnia: Lutego 05, 2009, 10:24:20 »
    Pogadalem z tym w Praven to on daje 2 czary xD Kocia gracja o ktorej wspomniales oraz "Cure",ktore po ulepszaniu duzo lepiej leczy,na starcie daje 10% hp.

Offline Nomad

• Użytkownik
    « Odpowiedź #47 dnia: Lutego 05, 2009, 11:55:59 »
    Ja w Zendarze dostałem od razu fireballa i cure( po naciśnięciu ctrl można leczyć drużynę). Poza tym po zeskoczeniu z wieży można wejść do gospody, w której "koczują" Xerina, Knudar i ktoś jeszcze. Znaleźć można tam jeszcze skrzynię w której nic nie ma. Może po włożeniu czegoś na jakiś czas pojawi się tam coś innego.

Offline Mortis

• Użytkownik
    « Odpowiedź #48 dnia: Lutego 08, 2009, 10:36:35 »
    Doszedl juz ktos do tego, w jaki sposob mozna przywolywac (summonowac)? Prawdopodobnie mozna sie tego nauczyc w Narra ale jak do cholery, ten koles nie chce z nami gadac..

Offline Solista

• BANITA
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #49 dnia: Lutego 08, 2009, 16:06:28 »
    Mozliwe ze to moze byc ostatni czar czyli jak bedziemy mieli pozostale 16 na max ale nie jestem pewien do konca xP

Offline Dzumol

• BANITA
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #50 dnia: Lutego 08, 2009, 19:15:16 »
    Juz wiem, do czego jest ten fagas w narra. Gdy osiągniemy 10 poziom magi, jedziemy do jelkali. Odrazu przygotuj sobie ze 20 beczek piwa (ales). Wtedy dostajesz jakiś czar i jakąś tarcze. Jedziesz z nia do narra, oddajesz temu fagasowi i dostajesz jakiś czar. dodatkowo jakiś król ma jakąś księge...
    Czasami głupota ludzka mnie przeraża! Objawia się ona najczęściej u "mroocznych" nastolatek które zakładają bezsensowane blogi w których wstawiają foty jak zamierzają sie zabic.. zazwyczaj jest tak, że
    właścicel bloga napisze że tak bog go nienawidzi nie pozwala mu sie zabić... oho trochę się rozpisałem. ale powiedzcie. Czy taką głupotę da się streścic?

Offline Dzumol

• BANITA
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #51 dnia: Lutego 08, 2009, 19:39:54 »
    MAM!! Gdy on chce, byśmy mu oddali medalion, mówimy- Jak mi udowodnisz że to twoje?. wtedy on będzie chcial cię nauczyc zaklęcia summon undead!
    Czasami głupota ludzka mnie przeraża! Objawia się ona najczęściej u "mroocznych" nastolatek które zakładają bezsensowane blogi w których wstawiają foty jak zamierzają sie zabic.. zazwyczaj jest tak, że
    właścicel bloga napisze że tak bog go nienawidzi nie pozwala mu sie zabić... oho trochę się rozpisałem. ale powiedzcie. Czy taką głupotę da się streścic?

Offline Solista

• BANITA
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #52 dnia: Lutego 08, 2009, 20:30:58 »
    A gdzie zobaczyc jaki mamy poziom magi?podczas walk widac ze mamy awans i mana sie zwiekszyla a lvl nie widze magicznego nigdzie.

A ten od medalionu w ktorym miescie jest i skad miec medalion?

Offline Kuroi

• Użytkownik
    • Who's bad? Who's bad? Who's bad?! I AM BAD!!
    « Odpowiedź #53 dnia: Lutego 08, 2009, 20:33:22 »
    wejdź w raporty i w character coś tam i tam masz napisane ile masz many jaki lvl magii ;) i zajrzyj jeszcze do spells bo tam możesz rozdać pkt magii do czarów ;)

Offline Solista

• BANITA
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #54 dnia: Lutego 08, 2009, 20:41:29 »
    O spells to wiedzialem,na biezaco rozdaje pkt xD Dzieki za info o lvl,aktualnie mam 13lvl xD ale nie dziala to z tym 10lvl magi i nowym czarem cos u mnie ,dalej to samo gada :/ Pewnie cos nie tak robie xD

Offline Dzumol

• BANITA
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #55 dnia: Lutego 09, 2009, 07:11:22 »
    Najpierw idziesz do tego w jelkali z 20 beczkami piwa. On da ci medalion i czar. Koles w narra może ci dać Tsunami, Pierścien ognia i Summon undead(w zależności, jaką opcje dialogową wybierzesz) Potem musisz złapać króla Harlausa (ze swadi) i pogadać z nim. Wtedy da ci ksiażke. Ja za książke dostałem Teleport. Teraz szukam 3 przedmiotu.

Offline Solista

• BANITA
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #56 dnia: Lutego 09, 2009, 10:43:32 »
    Hmm,w Jelkali dalem 40 wina juz dawno temu,teraz on ze mna nie gada bo jest pijany,nic mi niedal z bizuterii a w narra pisze,ze nic dla mnie nie ma.Mozliwe ze zadania sa losowe czy cos w tym stylu?

Offline Ichigo

• Użytkownik
    « Odpowiedź #57 dnia: Lutego 09, 2009, 11:57:47 »
    Jak się czaruje?

Offline Mortis

• Użytkownik
    « Odpowiedź #58 dnia: Lutego 09, 2009, 12:32:29 »
    4,5,6,7,8 czy sa skroty do roznych dziedzin maggi, E wybierasz konkretne zaklecie, T przewijasz, LPM zaznaczasz, potem przytrzymujesz LPM, celujesz i czarujesz ;)

Offline pc_maniac

• Użytkownik
    • Piwa: 1
      • Polish Builders Community
    « Odpowiedź #59 dnia: Lutego 09, 2009, 12:57:59 »
    Hm, a może byśmy tak stworzyli ekipę, która podzieliła by się pracą przy tłumaczeniu tego modzika na PL?

Co Wy na to?!